שאלון

bobit marely

New member
../images/Emo143.gif

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אממ לדעתי?נתינה...לדעת אחרים לא יודעת מה מצחיק אותך?פרחות מה מפחיד אותך?פרצופים מפחידים ומוזרים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?את ת"א ואת הים באילת לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?מסאז' דחוף איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? נגינה או שירה או משהו בסגנון הזה... איזה חלק בך היית משנה?שאיכפת לי מכל דבר ואני אומרת הכל בפרצוץ וזה פוגע לפעמים... על מה אתה מתחרט? לא מתחרטת על כלום...הכל לטובה גם דברים רעים.מהכל למדתי לקחים לאיזה מקום היית רוצה לחזור? פסטיבל בראשית האחרון השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? בתאל מה הדבר הכי מטומטם שעשית? הרבה...לא זוכרת ממש עכשיו משהו ספציפי מה סקסי בעינייך?ראסטות,שיער ארוך... באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? חתול שחור...האמת שזה הרגל כבר... מתי בכית בפעם האחרונה? ליפני חודש בערך... דבר שלא יודעים עלייך: לא יודעת אם קיים דבר כזה..אנשים מכירים אותי טוב אני מאוד שקופה איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: מוזיקה,קפה,בירה,שינה סופר אהוב: שרה אנג'ל ספר אהוב: נקמה של שרה אנג'ל עם מי היית רוצה לבצע דואט?: ידיד שלי עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב?אממ אביב? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: ציצים ניראלי...או תחת אם היית חיה איזו חיה היית?: נחש הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים):להיות כ"כ אגואיסטים וחסרי רגש הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):חנפנים ולקקנים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?שוקולד מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה?אין אחת כזאת...ואם יש אז אני צריכה להדגים השיר האהוב עלייך?המלחמה הבאה מה היית לוקח לאי בודד? את ידיד שלי איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך?אין משהו שאני הכי אוהבת... מה יהיה כתוב על מצבתך?עכשיו כולכם תגידו סליחה

שאלון

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? פתיל קצר.. מה מצחיק אותך? סדרות טלויזיה מצחיקות מה מפחיד אותך? מוות, מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? האנשים לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? פסיכולוג איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לשיר(קול יפה) איזה חלק בך היית משנה? גובה על מה אתה מתחרט? הרבה דברים שאמרתי ועשיתי.. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? נורווגיה השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? לא ברורה, צינית, דכאונית מה הדבר הכי מטומטם שעשית? הרבה דברים... מה סקסי בעינייך? channing tatum חחח וגברים עם רגש באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה מתי בכית בפעם האחרונה? לפני שבוע דבר שלא יודעים עלייך: אני אוהבת לצייר ולנגן בגיטרה איך אתה אוהב לפנק את עצמך? ארוחה מושחטת, ולישון!! סופר אהוב: דויד גרוסמן ספר אהוב: הנסיך הקטן עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיניים אם היית חיה איזו חיה היית?: נמר הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לעשן, לזהם, להשחיט, לאכול חיות... הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): קיצוניות (משני הצדדים, ימנים ושמאלנים) ושגורמים לי לשנוא את אלוהים ולא להאמין בו בגלל לחץ של דת.. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? בשר מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? שמעתי הרבה וכולם דפוקות השיר האהוב עלייך? זה משתנה, אבל אחד מהם זה the sound of silence מה היית לוקח לאי בודד? דף ועט איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים מה יהיה כתוב על מצבתך? ?

עדיף ללכת על קלים..

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? עקשנות וקנאה. מה מצחיק אותך? הסדרה חברים. מה מפחיד אותך? חושך, ים, וחוסר ודאות. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? אנשים. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? - איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? ציור. איזה חלק בך היית משנה? המון. את האובססיביות, הרכושניות ועוד הרבה.. על מה אתה מתחרט? כמעט הכל. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לגיל שאני לא זוכרת. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מור היא מטומטמת. מה הדבר הכי מטומטם שעשית? התאהבתי. מה סקסי בעינייך? יאמ, הרבה. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול. דבר שלא יודעים עלייך: אני חרא. איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: מוזיקה, סרט טוב, הופעה. סופר אהוב: אין מישהו מסויים. ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו, לא בלי בתי, בשם כל בני ביתי, התפסן בשדה השיפון. ואני בנאדם שמת על ספרים אז יש עוד הרבה. עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אביב, זה חלום. עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? נמנמ... מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיניים זה ה-כ-י חשוב. אם היית חיה איזו חיה היית?: נמלה. הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): להתעלם מקיומי ומהרגשות שלי. הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): שקרים והברזות. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? .. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? חחח משהו על היטלר. השיר האהוב עלייך? אין לי שמץ. מה היית לוקח לאי בודד? חברה או מוזיקה, ללא ספק. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים. מה יהיה כתוב על מצבתך? להתראות חיים, אנחנו חייבים לזוז. שבוע נחמד.

מעיין51

New member
אי יאי יאי

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? עצבנות...........קנאה מה מצחיק אותך? מועדון לילה.. וידיד שלי.. מה מפחיד אותך? חתולים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? ים, גלידה פינגווין..[רק בכפס] לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? מסג'יסט.. איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? קליטת תווים מהר מאוד.. וזיכרון צילומי איזה חלק בך היית משנה? אמממ אם אני אתחיל עכשיו זה לא ייגמר.. אז בכלליות.. את הכל.. אבל קודם כל את הגובה... את הציצים.. וכל הקטע של הקנאה.. אבל אני עובדת על זה כבר הרבה זמן.. על מה אתה מתחרט? על זה שכתבתי את כל זה למעלה לאיזה מקום היית רוצה לחזור? 'לרחם' לא... לחופש הגדול באילת השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מעיין היא מה הדבר הכי מטומטם שעשית? אואה.. מה סקסי בעינייך? באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה מתי בכית בפעם האחרונה? לא מזמן דבר שלא יודעים עלייך: אני לא מי שאתם חושבים שאני אה אה אה.. איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: לקנות לעצמי גלידה סופר אהוב: מישהי אמריקאית ספר אהוב: משהו אמריקאי... [מתורגם] עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם אביב.. אבל בטח לא היה לי אומץ.. עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? גורי מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: פנים אם היית חיה איזו חיה היית?: סוס הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לעשות את זה [לא מה שאתם חושבים] הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): אח שלי איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? גלידה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? אני בטח זוכרת אותה השיר האהוב עלייך? הרבה מה היית לוקח לאי בודד? סירה לחזור איתה... ומישהו שידע איך לחזור איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? יאו... התעמקתי על זה עכשיו.. ו.. אין כזה מה יהיה כתוב על מצבתך? "פרפר ביקש אל החופש"

היי

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? וואי השתנתי... בליינות מה מצחיק אותך? כמעט הכל מה מפחיד אותך? למות מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את חיי הלילה לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? כלום איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לנגן איזה חלק בך היית משנה? חיצוני על מה אתה מתחרט? אממ שאני לא לומדת כמו שצריך לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לאנגליה השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? לא הבנתי את זה מה הדבר הכי מטומטם שעשית? שום דבר מה סקסי בעינייך? סקיני באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה בזה מתי בכית בפעם האחרונה? היום כי חתחתי בצל דבר שלא יודעים עלייך: אמממ לא יודעת מה לא יודעים עלי איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: לאכול סופר אהוב: סלינג'ר ספר אהוב: התפסן בשדה השיפון עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם תום יורק עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? אממ מישהו שאוהב לאכול הרבה מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: תחת לא? אם היית חיה איזו חיה היית?: בת ים הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): אני לא מתרגזת מכלום איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? אני בדיאטה אבל אני אוכלת הכל. שום דבר לא ישבור לי אותה. אני פשוט אוכלת 2 ארוחות ביום. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא זוכרת אותה אבל בבלייזר יש כל מיני מצחיקות השיר האהוב עלייך? הי יו- פינק פלויד מה היית לוקח לאי בודד? מחשב איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? לא אוהבת מה יהיה כתוב על מצבתך? אני עוד אחזור

תמרוש5

New member
:|

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? ביישנית. מה מצחיק אותך?דברים שטותיים:p מה מפחיד אותך?יותר מדי דברים. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?תל אביבP: לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? לא יודעת
איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? ציור. איזה חלק בך היית משנה? את כל המראה החיצוני:S על מה אתה מתחרט? על הרבה דברים. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? צוותא ביום חמישי האחרון. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? תמר:O מה הדבר הכי מטומטם שעשית?לא יודעת מה סקסי בעינייך? עיניים כחולות ושקיעה בים:p באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? יותר מדי
מתי בכית בפעם האחרונה? לפני שבוע. דבר שלא יודעים עלייך: לא יודעת. איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: לאכול:X סופר אהוב: :X אין מישהו ספציפי. ספר אהוב: רודף העפיפונים עם מי היית רוצה לבצע דואט?: קרן פלס
עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? :X מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיניים אם היית חיה איזו חיה היית?: חיה מכוערת. תבחרו איזה שבא לכם. הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): להיות מעצבנים הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): אנשים אדישים! איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? פיצה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא זוכרת השיר האהוב עלייך? מתחלף. מה היית לוקח לאי בודד? אמפי3 וחברה.(אבל אז הוא לא היה בודד
) איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? שום איבר. מה יהיה כתוב על מצבתך? כאן קבורה גופה מכוערת.

../images/Emo41.gifרק בגלל יאיר

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? שתלטנות
מה מצחיק אותך? 'חברים' מה מפחיד אותך? חושך מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? הדבר שמייחד את הארץ הזו זו אווירת צהרי יום שישי, משהו חם באוויר. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? ויפאסנה איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? שירה איזה חלק בך היית משנה? קנאה - זה בהחלט דבר שהייתי מעדיפה להוריד על מה אתה מתחרט? שביזבזתי זמן לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לא חושבת שיש משהו שהייתי רוצה לחזור אליו השלם את המשפט.... (שמך) היא ...? חופשייה מה הדבר הכי מטומטם שעשית? התגייסתי מה סקסי בעינייך? שרירים באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אין מתי בכית בפעם האחרונה? לפני שבועיים דבר שלא יודעים עלייך: לא שתיתי כבר המון זמן איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: הייתי מפנקת את עצמי באיזה חולצה סופר אהוב: אילן הייטנר ספר אהוב: חוכמת הבייגלה ומלך החומוס... עם מי היית רוצה לבצע דואט?: בכייף עם אביב גפן עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? דווקא ישראלי.... טוב אז עם מישהו מצחיק... רועי לוי, אדיר מילר, אסי כהן... שיהיה טוב מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור?: בארור שהגב.. ואח"כ הידיים אם היית חיה איזו חיה היית?: אריה הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): להגיד לי מה לעשות! הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): קמצנות ואדישות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? הכל בערך.. החל מפיצה ועד לשוקולד מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? לא זוכרת, אני חלשה בתחום הזה השיר האהוב עלייך? וואי זה הכי קשה, אני חושבת ש "יש לי סיכוי- אביתר בנאי" מה היית לוקח לאי בודד? טטריס איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? את הגב מה יהיה כתוב על מצבתך? "אלף כבאים לא יצליחו לכבות אותי"

גמני...

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? כנות טוטאלית מה מצחיק אותך? סיינפלד מה מפחיד אותך? להתגייס [עוד חצי שנה... פאקקק...] מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? אפשר לפתח שיחות עם אנשים בקלות לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנה לסדר ת'ראש :) איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? נגינה איזה חלק בך היית משנה? את הצורך שלי להוכיח לאנשים שהם טועים על מה אתה מתחרט? על כלום לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לסופ"ש בתל אביב השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? ארינה היא הבנאדם שתעזור לגרום שינוי לטובה בעולם! מה הדבר הכי מטומטם שעשית? נהגתי בלי חגורה וקיבלתי על זה קנס מה סקסי בעינייך? בנים עם אנורקטים עם שיער ארוך באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? באף אמונה טפלה מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול דבר שלא יודעים עלייך: שאני ביישנית, למרות כל הרעש והצלצולים איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: לקנות דיסק ספר אהוב: כמו גחליליות עם מי היית רוצה לבצע דואט?: פרדי מרקורי, אבל! הוא מת, ואני לא מגיעה לקרסוליים של התאית של הרגל שלו עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? חמי רודנר מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור?: שיער אם היית חיה איזו חיה היית?: קוף :) הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): להגיד שאני ילדה טובה הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): אנשים עם פוזה, כל פוזה איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? גלידה ועוגיות מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? "במבלינקה". שילוב חולני של במבי וטרבלינקה, משהו מוזר שקרה במסע לפולין... השיר האהוב עלייך? המון המון המון. בוא נגיד שכל מיני שירים של קווין, אביב, לד זפלין... מה היית לוקח לאי בודד? דיסקמן ודיסקים. ופווול סוללות. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים מה יהיה כתוב על מצבתך? vidi vini vichi

עדן גפן

New member
...../images/Emo190.gif|פיס|

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? וותרנות נראה לי מה מצחיק אותך? לא יודעת, לא הרבה.. מה מפחיד אותך? כבישים וגבהים, אבל לא גבהים של רכבות הרים ומתקנים כאלה.. אלא גבהים במסלולי טיולים, צוקים וכאלה.. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?אממ.. לא יודעת לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? לא יודעת איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? אמממ.. לא יודעעעת! איזה חלק בך היית משנה? אממ.. כלום נראה לי.. אני די שלמה עם עצמי על מה אתה מתחרט? מה זה משנה? להתחרט ממילא לא יעזור לי.. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לארה"ב..:] לקורס מד"צים 2006 או 2005:] השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? עדן היא בת אדם מה הדבר הכי מטומטם שעשית? יום שישי עשיתי מעשה מטומטם מאוד.. כאילו לא מעשה רע, אבל אם לא הייתי אומרת את מה שאמרתי, אז כנראה יכלתי להיות היום יותר שמחה
מה סקסי בעינייך? מבט, מגע ידיים.. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? אממ אני לא מאמינה.. אבל אני עושה "טפו טפו טפו" על כל מקרה, זה לא מזיק במילא מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול! הייתי בטיול ולא הסכמתי לרדת את הירידה המפחידה והתחלתי לבכות.. [אבל אני תמיד בוכה, אז זה בסדר..] דבר שלא יודעים עלייך: אמממ לא יודעת.. אני בנאדם נורא גלוי.. אני מספרת הכל.. בד"כ יודעים עליי הכל. איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: אמממ.. אני רואה "האוס"
זה לא מספיק..? סופר אהוב: קרלוס רואיס סאפון
ויונתן
ספר אהוב: "צלה של הרוח"
ו"שיני חלב" של יונתן עם מי היית רוצה לבצע דואט?: כרגע? בא לי עם הסקורפיונס את "still loving you".. עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? עם יונתן!:] גם עם אביב.. מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: תנועות גוף.. אם היית חיה איזו חיה היית?: אממ.. אני מניחה שכנרית.. או עוף חול[?!] מהארי פוטר
הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לדבר לא יפה אחד לשני.. להעליב, לפגוע.. זה משאיר צלקות לתמיד.. הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): כל מיני איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? שוקובו.. פופקורן.. יאמייי^-^ מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? אין כזו השיר האהוב עלייך? לא יודעת עכשיו.. נגיד שכרגע זה Bon Jovi- You give love a bad name מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה.. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? שפתיים מה יהיה כתוב על מצבתך? "Sometimes I feel I've had enough "..

חולהלהלהלהלהלה

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? אכפתיות מה מצחיק אותך? שטויות שאנשים אומרים מה מפחיד אותך? העתיד מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? הרי הגולן לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? ממ לא יודעת איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? הלחנה איזה חלק בך היית משנה? קינאה וסגירות על מה אתה מתחרט? לא מתחרטת לאיזה מקום היית רוצה לחזור? פסטיבל בראשית השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? ................. מה הדבר הכי מטומטם שעשית? באתי עם מעיל לזאפה מה סקסי בעינייך? שיער באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה מתי בכית בפעם האחרונה? לפני יומיים דבר שלא יודעים עלייך: אני לא בולמית, אני סתם חולה איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: להיות לבד בבית עם פול ווליום מוזיקה טובה סופר אהוב: דויד גרוסמן ספר אהוב: יש ילדים זיגזג /דויד גרוסמן עם מי היית רוצה לבצע דואט?: דניאל סלומון. או סטיבן ווילסון. עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? אביב גפן מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: שיער אם היית חיה איזו חיה היית?: לא יודעת הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): להציק לי בקטע של המשקל שלי הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): השחיתות בממשלה איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? עוגת שוקולד חמה :} מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? אתמול הלכתי לחברה שלי והחתול שלה כל הזמן ילל אז היא הלכה לראות מה קורה איתו. היא חזרה עם הבעה קפואה ואמרה "הוא ניסה להכנס למדיח" השיר האהוב עלייך? אין ספציפי מה היית לוקח לאי בודד? סכין איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? שיער P: מה יהיה כתוב על מצבתך? "דוקא דיי נוח פה"

plane crazy

New member
למה לא.. עונה..

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? נקמן..? מה מצחיק אותך? נפילות של אנשים מה מפחיד אותך? ממש כלום.... מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? שלא משנה כמה אנשים ישנאו את המדינה.. ביום עצמאות כולם גאים בה! לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? משחק איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? לא חושב שאני צריך כישרון.. איזה חלק בך היית משנה? אף, עיניים (ניתוח להסרת משפקיים), ביטחון עצמי על מה אתה מתחרט? על דברים שהייתי צריך להגיד ולא אמרתי לאיזה מקום היית רוצה לחזור? נוער העובד! במיוחד לתקופה שגם היא הייתה שם.. השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? הוא מה..? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? נולדתי.. מה סקסי בעינייך? עיינים גדולות.. באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמין בשום אמונה תפלה מתי בכית בפעם האחרונה? לפני יומיים.. דבר שלא יודעים עלייך: לא סתם החלטתי שלא ידעו אותו.. מה ההיגיון? איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: דיסקים מקוריים סופר אהוב: אתגר קרת ספר אהוב: ילדי יום ראשון עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אביב גפן.. עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? אורי גלר:) מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיינים.. אם היית חיה איזו חיה היית?: נחש הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): להתעלם.. הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): אנשים בלי כבוד.. איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? בורקס מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? השיר האהוב עלייך? התאבדות מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה ומישהי.. איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים מה יהיה כתוב על מצבתך? "הוא היה שותק."

שונאת רוקדים עם סלבס!!!

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? קלאמזיות
מה מצחיק אותך? המון דברים!!
מה מפחיד אותך? חרקים
מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? שהיא קטנה ויש כאן הכל מהכל
לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? מעגלי נשים למינהם
איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? ציור, פיסול
איזה חלק בך היית משנה? פףףףף השורה קצרה מהלכיל
על מה אתה מתחרט? על זה אני עוזבת את השלישות
לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לקפריסין!! השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? ליאור היא הרכ"אית הכי תותחית בצה"ל!! וזה לא אני אמרתי...
מה הדבר הכי מטומטם שעשית? עזבתי את השלישות
מה סקסי בעינייך? ידיים, עיניים, שיער, וחיוך באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? מתי שהכלה זורקת את הזר לרווקות, אז הרווקה הראשונה שתופסת את הזהר היא הבאה שתתחתן מתי בכית בפעם האחרונה? היום, אני והמפקדת שלי וכל המדור שלי דבר שלא יודעים עלייך: הממ יש לי פטיש מטורף למחזות זמר ולתיאטרון בכלל איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: לישון הרבה סופר אהוב: שייקספיר ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו, הזהו אדם עם מי היית רוצה לבצע דואט?: אחינועם ניני עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? עדן הראל או טל ברמן מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיניים, ידיים, חיוך אם היית חיה איזו חיה היית?: חסידה הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): להיות שטחיים הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): צביעות וגזענות איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? שוקולד מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? השיר האהוב עלייך? כרגע still loving you של הסקורפיונס מה היית לוקח לאי בודד? מה כסא ים, בגד ים, קרם שיזוף, ומערכת לשמוע מוזיקה איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים מה יהיה כתוב על מצבתך? השיר "אלף כבאים"

....

גנוב מפורום אילת שגנב מיאיר לפיד: מה התכונה הכי דומיננטית שלך? פסימיות מה מצחיק אותך? אנשים שלא מודעית לעצמם. מה מפחיד אותך? אני , חוסר שליטה. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? לא הייתי שמחה ללכת לטיפול או סדנא כי אני לא אוהבת את זה. אבל הייתי שמחה לצאת עם הידע של סדנא לשליטה בכעס או משהו בסגנון . איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? צילום. איזה חלק בך היית משנה? למה להיות קטנונית... על מה אתה מתחרט? שנחשפתי יותר מדי או הסתתרתי יותר מדי. לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לחיבוק החם שאיבדתי השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? נגה מה הדבר הכי מטומטם שעשית? יותר מדי מה סקסי בעינייך? באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? לא מאמינה מתי בכית בפעם האחרונה? באחד הימים האחרונים בטח, יש לי ימים של רגישות יתר דבר שלא יודעים עלייך: איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: שופינג מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: צורה כללית אם היית חיה איזו חיה היית?: מדוזה.. הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): אני עצמי איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? במידה ואני אכריז על דיאטה- סנדוויץ' חלומי. מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? - השיר האהוב עלייך?- מה היית לוקח לאי בודד? איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? כמה וכמה... אני מסתדרת עם כולו די בסדר, למה לעשות סלקציה... מה יהיה כתוב על מצבתך? "חבל". שבת שלום!

יש את זה גם בפורום של עברי לידר

מה התכונה הכי דומיננטית שלך? האהבה שלי לעזור מה מצחיק אותך? דברים שטותיים מה מפחיד אותך? אנשים שיכורים ומסוממים מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את הטבע לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנאת שתיקה איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? ציור איזה חלק בך היית משנה? הגוף על מה אתה מתחרט? על שעוד לא עשיתי כל מה שרציתי בחיים לאיזה מקום היית רוצה לחזור? פראג השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? שירלי מה הדבר הכי מטומטם שעשית? נסעתי לחו"ל ליום אחד ולא פעם אחת מה סקסי בעינייך? שרירים ותחת באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? כמעט בהכל מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול דבר שלא יודעים עלייך: שאני דודה כבר מגיל 11 איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: ללכת להופעה סופר אהוב: רם אורן ספר אהוב: שוקולדים לרצח עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עברי לידר עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? עברי לידר מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: עיניים אם היית חיה איזו חיה היית?: כלב הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): לשפוט אותי הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים): אנשים שלא דופקים חשבון איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ? אף פעם לא עשיתי דיאטה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? "אתם יודעים מי הכרוז הבא של מכבי? אורי גלר. למה? כי הוא אומר שלושששששששששששששששששששש" השיר האהוב עלייך? ואולי של עברי לידר מה היית לוקח לאי בודד? דיסקים של עברי, אביב, משינה ודי וי די נייד עם הופעות איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? העיניים מה יהיה כתוב על מצבתך? מצתה כל רגע בחיים עד סופו

לא הבנתם שאלה אחת! ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בשאלה: השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? התשובה היא לא השם, התשובה היא השם ואז הבנאדם שאתה, למשל כמו שאני עניתי: השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? ארינה היא הבנאדם שתעזור לגרום שינוי לטובה בעולם! תשובה מופרכת, אני יודעת! יאללה חברים, לשנות תשובות כאן ועכשיו!

../images/Emo85.gif

גנוב מפורום אילת שגנב מיאיר לפיד: מה התכונה הכי דומיננטית שלך? רגישות נראה לי מה מצחיק אותך?הכול כמעט מה מפחיד אותך?אובדן מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?שהאנשים יכולים לריב מכות ברחוב סתם ככה או לקלל סתם כי בא להם והם הכי המוניים שיש אבל ברגעי משבר כולם מתאחדים.. לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?יוגה איזה עוד כישרון היית שמח שיהיה לך? ציור איזה חלק בך היית משנה?כלום.. על מה אתה מתחרט? המון דברים לאיזה מקום היית רוצה לחזור? לתיכון..לא הבנתי עד כמה כיף וחסר דאגות היה שם עד שלא יצאתי משם השלם את המשפט.... (שמך) הוא ...? מה הדבר הכי מטומטם שעשית? סטירה לאח שלי מה סקסי בעינייך?חיוך יפה באיזה אמונה טפלה אתה מאמין? מנסה שלא מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול דבר שלא יודעים עלייך: אנערף איך אתה אוהב לפנק את עצמך?: מקלחת חמה ושינה טובה סופר אהוב: הרלן קובן נדמה לי ספר אהוב: כל הספרים של קובן מהנעלמים ועד תבטיחי לי ודה וינצ'י די ריתק אותי עם מי היית רוצה לבצע דואט?: עם איזה ישראלי היית רוצה לצאת לארוחת ערב? חן מה הדבר הראשון שמסתכלים אצל בחור/ה?: חיוך. עיניים אם היית חיה איזו חיה היית?: הייתי פעם אחת רוצה שתפסיקו... (להשלים): הדבר שהכי מרגיז אותי זה...(להשלים):שקרים איזה מאכל ישבור לך את הדיאטה ?עוגה מהי הבדיחה הטובה ביותר ששמעת השנה? ליאור:מה אתה מפגר? שירן וחן:אמממ ליאור כן השיר האהוב עלייך?לילות לבנים מה היית לוקח לאי בודד? סיגריות מוזיקה וחבר איזה איבר בגוף אתה הכי אוהב בעצמך? עיניים מה יהיה כתוב על מצבתך?באמת אני ניסיתי הכול

למעלה