אל נא תיבהלי../images/Emo13.gif
סתם הייתי מקודם בכזה מין מצב רוח פסיכוטי...חחח
אני מטבעי לא פחדנית בכלל, אבל יש לי כל מיני חוויות בתת מודע שלפעמים הופכות אצלי בחלומות הליליים לחוויות מבעיטות שקורות לי באותו זמן בוואריאציות שמתאימות לאותו זמן, ז"א, זה לא שחוזר לי איזה מראה מסוים שוב ושוב מהעבר כאלו זה קורה לי עכשו אלא דברים שעברתי בעבר משדרגים ת'עצמם בחלום למשהו שקורה לי שוב בוואריאציה שונה- בהווה.- בנת? וזה מבעית...ברררר
והתקפי חרדה יש לי מידי פעם- בעיקר בהריון... עכשו זה נורא מצחיק אותי להזכר באחד מהם, אבל כשזה קרה, זאת היתה בשבילי חרדת מוות!!!!- לא פחות! אין לי סבלנות לכתוב את כל הספור אבל אני אנסה בקצרה: זה היה בהריון הראשון שלי, בעלי כבר יצא לעבודה מזמן, אני ישנתי לי שנת בקר ערבה כמו שאני נוהגת לעשות בכל זמן שאני יכולה, זאת היתה תקופה של תחילת אינטיפדת אל-עקצא והיה אפשר למשש את המתח שהיה כל העת באוויר...
פתאם, אל תוך שנתי השלווה, חודר קול נוראי של אזעקה
אווווווווווווווווווווווווווואוווווווווווווווווווווווווואווווווווווווווווווווווווווווווווו אני קופצת מהמיטה כנשוכת נחש, ופשוט נכנסת להסטריה שלא מהעולם הזה, אני מדליקה דבר ראשון ת'רדיו כדי לראות אם אני לא חולמת, וגם ברדיו הצפירה נשמעת בעוצמה, זה נמשך אולי דקה אבל הדקה הזאת היתה בשבילי נצח!!!!! אני בורחת עם כותונת קצרה לעורי מהבית, כשכל הגוף שלי רועד מפחד ואני מנסה לחשב איפה נמצא המקלט הכי קרוב לבנין שלנו... ואני מגיעה למסקנה שאצטרך לרוץ מרחק של כמה בנינים למקלט הציבורי והאזעקה עדין נמשכת- צפירה מחרידה ומאיימת---- אני כבר מדמיינת בעיני רוחי את הערבים פורצים עם נשק אוטומטי לרחוב שלי ויורים לכל עבר, והחרדה שלי מעמיקה---- אבל משהו נראה לי מוזר! איך זה שאף אחד מלבדי לא רץ למקלט? איפה משפחת צדקא עם כל ילדיהם? הם גרים קומה מעלי, למה הם לא יורדים? ואז אני נזכרת שאפילו לא לקחתי איתי פלאפון, אז אני רצה חזרה הביתה, בריצה מטורפת וחוטפת את הפלאפון ביד אחת ומעיל ארוך בידי השניה, הרדיו עדין פועל בעצמה ובאותה שניה דוממת הצפירה וקולו של הקרין התורן נשמע מהמקלט, רשמי ורב טקסיות. זה היה יום הזכרון לחללי צה"ל------------- באותו רגע אני פורצת בבכי שמטלטל את כל גופי ובבת אחת משתחרר ממני כל המתח הנורא שהייתי בו, אני מתקשרת לבעלי, ובין יפחה ליפחה מנסה לספר לו מה קרה לי, אני עוד כולי נסערת ממה שעברתי ובעלי המסכן, שנמצא במרחק עשרות קילומטרים ממני מנסה בחוסר הצלחה להרגיע אותי דרך הסלולרי.... לקח לי איזה חצי יום להרגע לגמרי ממה שעבר עלי, ועוד כמה ימים בשביל להצליח לצחוק מזה.... טוב... כמו שכתבתי , אני לא נקראת פחדנית, אבל כשתוקפת אותי החרדה, זה מגיע בעוצמה לא רגילה ובלתי נשלטת