שירשור הפרק של היום.....

פגית

New member
../images/Emo58.gif למי שרואה ב6...

אהבתי את הפרק..חשבתי על קלייר כל הפרק.. אפילו רחמתי קצת על הארי בגלל ברייס הקרציה..פיטר עיצבן אותי!!!!!! הוא אפילו לא אמר לטס שהוא משתתף בצערה כל קלייר וזה הרגיז אותי...וכשרלוט "רכבה" על הפני שלה נזכרתי שקלייר ואלכס הקניטו אחד את השני מי ילמד אותה לרכב וכמובן שקלייר "ניצחה"..

L o o K At Me

New member
../images/Emo58.gif למי שלא ראה

אממ הפרק לא משהו מיוחד.... אבל אני כל כך מרחמת על אלכס...רואים שהוא ממש אוהב את שרלוט והקטע שהם רכבו על פוני היה מרגש ועצוב כי קלייר הייתה אמורה להיות שם והארי יווואו איך רואים שהוא מת מקנאה

moonlight 15

New member
../images/Emo58.gif למי שעוד לא ראה...../images/Emo29.gif

אני שונאת את פיטר!!!
מי הוא חושב שהוא?! הוא פשוט עצבן אותי בפרק הזה.... וכל כך ריחמתי על טס ועל אלכס...למרות שאני יודעת שאין מצב בכלל שהם יתנו לו לקחת את שרלוט. הקטע עם סנדרה והארי קצת הגעיל אותי...
כאילו- מילא שהם ביחד, אבל אנחנו באמת צריכים לדעת מה הם עושים ומה לא בחדר המיטות?!?! נ.ב- מזל טוב לשרלוט!!!

adinabl

New member
כ"כ נכון!

גם חא מספיק שהם משתפים אותנו באיכסי שלהם.... הארי גם צריך לשתף את הבנים שלו בזה? אני לא זוכרת את ניק רץ לספר להארי אחרי שהוא שכב עם טס (כשהם היו בעיר מזמן.... כשקלייר ופיטר בדיוק נפרדו....)

adinabl

New member
כן הוא כן!

אחרי שלניק הייתה את התאונה והוא היה צריך את הפיזיאותרפיה הוא הגיע לעיר בשביל תור לרופא... בדיוק באותו זמן טס בדיוק פתחה מסעדה בעיר עם חבר ישן.... הם נפגשו ובסוף הערב הם שכבו ביחד! ואז טס נרדמה וניק חשב שהיא ערה וגילה לה שהוא אוהב אותה וכו' ואז ראה שהיא לא שמעה כלום כי היא הייתה ישנה! אבל הם כן שכבו!

Nira22

New member
הם לא שכבו ביחד!

הם נרדמו אחד ליד השניה. זה לא נקרא לשכב.

פגית

New member
הם לא שכבו הם נרדמו אחד ליד השני..

ואז הוא אמר לה איך הוא מרגיש כלפיה אבל היא כבר נרדמה:(((((((

פגית

New member
כשניק ואלכס היו בצעירותם הם הלכו

לתחרות רודיאו ושם ניק נפל משור ודיי נמעכה לו הרגל ולכן הוא צולע..(סאלי לי שלא יודע היתה הפיזיוטרפסטית שלו באותה תקופה,ואחרי הרבה זמן היא חזרה לחיו חח)

lions queen

New member
../images/Emo187.gifפרק נחמד...

כמו שמישהי אמרה כאן למעלה (סליחה, שכחתי מי..
) גמני נזכרתי בקלייר ואלכס כשהיא רכבה בפעם הראשונה ואלכס כזה החזיק אותה.. חמודההה

sundanse

New member
אל תהיו תמימים

עוד לא ראיתי את הפרק של היום, אבל זה די היה עניין של זמן עד שפיטר יצוץ וזה שהוא לא "נחמד" וכיו"ב זה ברור. למי שחשב אחרת אז אני ממש מקנה בתמימות...

פגית

New member
ולא הינו תמימים ידענו שהוא יהיה

מגעיל בקטע הזה של מי יגדל את שרלוט אבל זה לא מנע מאיתנו להתעצבן על ההתנהגות הדוחה שלו...

sundanse

New member
אין ספק

בהתחשב בעובדה שפיטר היה מגעיל מההתחלה, אז לא מפתיע שהוא צץ עכשיו וההתנהגות שלו עוד יותר דוחה עם זה שהוא לא בא ללויה של קלייר. ממש אין לו זכויות. ואם הוא מתעקש תמיד יש את החלק של משמורת משותפת. וחוץ מזה מה עם אשתו, לא רואים אותה ולא יודעים מה דעתה בכל העסק הזה. היה די חמוד שהארי קינא לסנדרה עם האבא של אלכס.

למעלה