שירשור הפרק של היום.....

ענת71

New member
../images/Emo182.gifהפרק היה מאד מרגש.

הפיטר הזה איזה חוצפן למי הוא חושב את עצמו!!! ממש נחש מתחת לקש.

moria007

New member
יו! איזה עצבים!

מי הוא חושב שהוא????? איזה רשע!!!!! לקחת את שרלוט זה כמו להרוג שוב את קלייר בשביל אלכס טס!!!!!!! מה הוא נזכר עכשיו???? כשקלייר מתה המאנייק אפילו לא בא להלוויה! תגידו, הוא לא חתם גם על איזה ויתור כשהוא חתם על תעודת הלידה? אני מאמינה מאוד גדולה בכך שלא הקשר הביולוגי קובע מי ההורה. זה היה ממש מרגש כשטס החליטה לברוח, וניק עצר בעדה... זה היה הגיוני מבחינת הדמות של טס, והתגעגעתי להגיון הזה, לטס האמיתית. ואני שמחה גם לדווח על התקדמות משמעותית בחזרתו של ניק הטוב והישן!!! בקיצור - אחלה פרק!

נועה167

New member
פרק שווה!!

היו קטעים ממש יפים עם שארלוט וטס והיה כזה מרגש! ועצוב! קודם כל פיטר הזה.... שנאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי הוא חושב שהוא בכלל? כל הפרק כמו שאמרו פה כבר חשבתי על קלייר ונזכרתי בה... זה היה כזה עצוב! והיה מצחיק עם הארי שהוא קנאי כזה חח מגיע לו חיחיחי ואלכס היה כזהההה חמוד הפרק :) פשוט מושלם :) וניק (למרות שאני לא אוהבת אותו) גם היה נחמד לטס ככה שגם הוא היה איכשהו בסדר. והקטע בסוף ששארלוט רכבה על הפוני וכולם היו איתה יוו זה היה קטע כמעט מושלם, אם קלייר הייתה זה היה מושלם :) אבל היה ממש יפה :) אחלה פרק!!

niminam

New member
../images/Emo46.gif

איזה מזל שזאת סדרה בטלויזיה. במקרים כמו הפרק היום הייתי רוצה לזנק מהמיטה ולשבור משהו! אני אומרת שנעשה תחרות.... מי יותר מניאק??? המועמד הראשון.... הארי ריאן המועמד השני......בת זוגתו ה*מלאכית* סנדרה קינסלה המועמד הבא....... סטייסי ואחרון חביב......פיטר ג'ונסון! אם יש דמות כרגע שאני שונאת ומתעבת זאת של פיטר. כבר חשבתי שחלאס פיטר בפריים אחרי שקלייר נהרגה... חשבתי שלא ישמעו ממנו יותר ועכשיו הוא מעז, שנה אחרי הפעם האחרונה (והראשונה) שבה הוא ראה את הבת שלו לחזור ולדרוש חזקה עליה?!?!??! איך הוא יכול לעשות את זה אאוט אוף ד'ה בלו?!?!??!
טס הייתה מותק בפרק כשהיא ברחה כמוצא אחרון ומה קרה לניק? הוא היה מקסים ביותר כשהוא ניחם אותה. הייתכן שהוא חוזר בו מהיותו אידיוט גמור? הלוואי. טס צריכה אותו בתור ידיד טוב! ד"א, אפשר להגיד שבאופן רשמי התרגלתי לסטיבי

moonlight 15

New member
מסכימה עם הכל. ../images/Emo29.gif

כמעט.
בקשר להתרגלות לסטיבי- נורא צרם לי שהיא הייתה בתמונה של שרלוט כשהיא רוכבת פעם ראשונה על הסוס... קלייר הייתה צריכה להיות שם, והעובדה שסטיבי שם (אפילו שלא היה לה קשר לכלום) הפריעה לי. כאילו - זה היה צבוע מבחינתם להחליף ככה את קלייר.

adinabl

New member
נכון!!!

איזה איכס זה היה! אני יושבת וצופה ופתאום רואים שגם סטיבי בתמונה ואני כזה: "מה היא עושה שם? היא לאא חלק עדין... עוד לא התרגלנו אליה מספיק!!!" וגם אם היא הייתה חלק היא לא חלק ממי שמגדל את שארלוט כאילו היא לא "הורה" מבחינת שארלוט רק טס וניק הם "הורים" שלה....

Nira22

New member
לא יצא לי עדין לצפות בפרק

אבל אני מסכימה עם כל מילה בנוגע לפיטר, הוא בהחלט מנייאק.

lions queen

New member
../images/Emo187.gifלא נכון... אני כל כך לא

מסכימה איתכן... תכלס תחשבו על זה מהצד שלו... מספיק שהוא חתם על המסמכים אחריי שהיא שיקרה לו, אחריי שקלייר מתה מה אתן מצפות שהוא ישאיר אותה אצל דודה שלו ומישהו שמתיימר להיות אבא שלה?? (כמובן שאני מדברת מהנקודת מבט שלו..) תחשבו עליו.. לדעתי הוא הכי בסדר..

Nira22

New member
לא מסכימה איתך

אם כ"כ איכפת לפיטר מהבת שלו אז למה הוא לא נלחם עליה מהתחלה?! למה הוא נזכר רק עכשיו?! לא מספיק שהוא חתם על המסמכים, הוא היה צריך להישאר בחיי שרלוט (הרי היתה לו אפשרות, קלייר לא מנעה זאת ממנו אלא דווקא רצתה זאת) ולא ולהיזכר בה רק עכשיו ולנצל את העובדה כשכל הכלים עומדים לרשותו ולצאת נגד טס כשהיא במצב רגיש. ולדעתי אם הוא באמת אהב את קלייר הוא היה צריך לכבד את בקשתה לפני מותה.

נועה167

New member
אני גם לא מסכימה...

מילא אם הוא היה בחיים שלה כל הזמן הזה אבל הוא לא! הוא נעלם והוא חי עם המשפחה שלו ולא בא אל שארלוט בכלל אז מה נותן לו את הזכות לצוץ פתאום? חוץ מזה שהוא צריך לחשוב על הבת שלו שהוא עושה את זה כי הוא לוקח אותה מטס שזאת הדמות הכי קרובה לאם שתהיה לה בחיים, ואם היא תעבור אליו אז מה בדיוק יהיה לה? אבא (מבחינה ביולוגית) שהיא בכלל לא מכירה?

adinabl

New member
פיטר הוא זה שלא בסדר פה!

הוא נעלם אחרי הלידה, הוא הגיע אפילו ללויה של קלייר.... בהתחלה בכלל קלייר כמעט התאבדה בגללו וכמעט מכרה את החווה!!! הוא פשוט היה ממש לא בסדר מכל הבחינות! ועכשיו פתאום הוא מגיע ורוצה את שארלוט? לא מספיק שהם איבדו את קלייר הוא גם רוצה לקחת את הבת שלה? את המשפחה האמיתית היחידה שנשארה לטס??? הוא לא חושב על מה שזה יעשה לה? הוא פשוט מנייק!!!!! שלא לדבר על זה שחצי מהדברים שהוא עושה זה נראה כאילו הוא עושה אותם כי הוא רוצה להתנקם באלכס... לא ברור על מה!

lions queen

New member
../images/Emo187.gifטוב זה ברור שכולכן מסתכלות

מנ'ק מבט של קלייר וטס.. אז משום מה הוא זבל, אבל אם תנסו רק טיפה להסתכל מהצד שלו, אוליי תראו שיש משהו בדברים שלי.. אוקיי עכשיו אני אציג את זה בצורה אובייקטיבית: מישהי שהוא הכני להריות שיקרה לו למשך כל ההריות שהילדה בכלל לא שלו, ברגע שהיא נולדה היא מבקשת ממנו לחתום על מסמכים שהוא האבא של הילדה כשהוא כלל לא ידע שהיא בהריון, ואני בכלל לא צריכה לציין שכשהוא רצה לקחת לה את החווה אז הוא לא ידע שהיא בהריון, וזאת סתם הייתה נקמה מטומטמת, תוך כדי ניסיון להחזיר את קלייר אליו, הוא חשב שזה יעזור לה לחזור אליו.. יש לו משפחה.!! אז ברגע שהתינוקת נולדה הוא החליט להתעמק רק במשפחה שלו ולהשאיר את הטיפול בתינוקת לקלייר... כמובן שעם זה אני לא מסכימה ולדעתי זאת הייתה הפשלה היחידה שלו.. ברגע שקלייר מתה, יכול להיות שלהפקה לא היה תקציב או משהו אבל אני בטוחה שהוא היה מופיע... אי אפשר לאשים אותו שהוא לא רוצה להשאיר את התינוקת שלו אצל הדודה שלו ואצל איש חם מזג שהולך מכות.. בקיצור זה מנ'ק מבט שלו, כמובן שאני מתה שהיא תישאר אצלהם אבל אני רק מנסה להמחיש לכם את הצד שלו, מי שמסכים, סבבה, מי שלא.. אז לא..

נועה167

New member
חח טוב

אבל קשה לראות את זה בצורה כזאת ז"א בצורה אובייקטיבית... אבל שיהיה.

למעלה