שירשור קישורים

TOUSH

New member
../images/Emo45.gifצודק יאללה ח'ברה תגיבו שם../images/Emo70.gif

אני הגבתי חבל על הזמן איזה הודעה!!

שלא יזלזלו במושלמים שלי
למה אנייבוא להם שם לאיפה שהם בונים ת'אתר הזה אנא'ערף חח.. אני יהפוך להם שם הכל חח...

RoCk BaBy

New member
אין גבולות!../images/Emo123.gif

איזה רעים הם יכולים להיות אה? אני לא מבינה איך אפשר להגיד דברים כאלה על הלהקה הכי מושלמת! על כל הבנים המושלמים שנמצאים שם? הם יכולים להגיד מה שהם רוצים אני עדין אוהב
אותם לא משנה מה! כי ה-Game Boys הם להקה מספר 1 שקיימת בארץ והיתה קיימת ותהייה קיימת!

עזבו אותם!!

סתם סתומים אפילו לא יודעים על איזה כישרון הם מדברים!! זו סתם כתבה שבכלל לא נכונה העיקר ללכלך!!

tallllll1

New member
הם פשוט אומלליםם

אבל ממש אומללים הבנים התפרסמו בזכות עצמם,בזכות הכישרון שלהם! והם מדברים סתם שטויות הדרדרות ברמותתתת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תסלחו לי, העלה בי גיחגוך. וואלה האלה לא מפרגנים לשום דבר, פשוט ככה. אז לא צריך להתייחס יותר מדי..(גם על נינט אמרו שהיא פרחה,ערסית ומה לא..) אתם יודעים מה המעריצים שלה עשו להם?הציפו את כל הכתבה בתגובות!! זה מה שצריך ללמוד לעשות, וככה גם הייתה כתבת סליחה משו כזה..לאו דווקא על נינט. אפשר גם פשוט כמו שאמרתי לא להתייחס. קשה להראות פירגון, וזה כואב להם בעיניים אז כל מה שנותר לי להגיד..שיהיה להם בכייף, ושיאכלו את הלב

עזבי אותך!!

פשוט כואב להם שהם הגיעו לפסגה!! מה הקטע?! קשה לפרגן קצת?! למה צריך תמיד להיות רק ליכלוכים?! אווחחח הם כאלה מגעילים!!

YahavHami

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אמאא איזה עצבים זההה!

כמו שהוא לא רוצה שנגיד לו כל מיני תלונות על העבודה שלו ועל מה שהוא אוהב לעשות אז למה הוא אומר לאחרים?!... הגבתי, השם "אורנית לביא (יוסף)"... בכותרת רשמתי כזה אני לא יתנפל עלייך אבל בפנים...אהמ אהמ...

anastasia14

New member
יאלללה

אני כל כך מתעצבנת מכל אלה שרושמים את הביקורות על המושלמים האלה לפי דעתי אם שרים ממש מהמם ואם ממש חמודים ונראים ממש אבל ממש בן..... כל אלה שרושמים את החרא הזה אין להם חיים ושילכו לחפש תחברים שלהם יאללה אני שונאת אותם כי אם ה יו מתים להגיע לרמה של הגיים בויז ערנוש שלייי חולה עלייך

למעלה