שיר השבוע

../images/Emo187.gifשיר השבוע../images/Emo187.gif

התגעגעתם לפינה, אה? מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם
מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם
למה בחרתם בשירים האלו
מהו אלבום השבוע שלכם
צרפו תמונה לבחירתכם. משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה:

Hezi The One

New member
בלהבלה

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם-רוצה ללכת יצא לי לשמוע כמה פעמים... מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם- Kelly Clarkson-Behind These Hazel Eyes מהו אלבום השבוע שלכם -לוידע משהו שהרס לכם את השבוע -אין לי כח לדבר על זה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -השבוע אני מחכה למשו... מסר לאומה: חכו כמה ימים...

../images/Emo10.gif עצוב לי...

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם
שגר פגר מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם
בית בובות-בית הבובות למה בחרתם בשירים האלו
כי שמעתי אותם דיי הרבה מהו אלבום השבוע שלכם
שייגעצ-ניו יורק רפיח צרפו תמונה לבחירתכם. משהו שהרס לכם את השבוע
סופ"ש נוראי... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
לראות את ליל והדר ומיכ הלוואי מסר לאומה:תהיו תמיד אתם עצמכם

keeeren

New member
|פיהוק|

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם? אין כזה, כל השבוע לא שמעתי שיר אחד שלהם.. מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם? ביום שמש יפה-עברי לידר.. כי כל השבוע הוא היה דבוק לי בראש למה בחרתם בשירים האלו? ככה:| מהו אלבום השבוע שלכם? אין צרפו תמונה לבחירתכם? אין לי כח.. משהו שהרס לכם את השבוע? אהמ היה לי חום והייתי חולה.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? שום דבר מיוחד.. מסר לאומה: אני רוצה לישון!

ManRed

New member
אני מסניף טיפקס

התגעגעתם לפינה, אה? מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם: אינטרקום מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם:simply red - stars למה בחרתם בשירים האלו שמעתי אותם הרבה השבוע מהו אלבום השבוע שלכם:אין צרפו תמונה לבחירתכם: אני מסניף טיפקס בזמן השעור משהו שהרס לכם את השבוע: שאנשים מסויימים שיקרו לי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מג'יקל מיסטרי טור
מסר לאומה: יתושים זה רע ומגרד!

yardenbm

New member
ME

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם ? אין מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם ? SHY NOBELMAN-BABY IN THE RAIN למה בחרתם בשירים האלו ? בשיר של שיי כי זה שיר יפה ויש מלא יותם בקליפ מהו אלבום השבוע שלכם ? שום אלבום צרפו תמונה לבחירתכם. משהו שהרס לכם את השבוע ? האמת שלא הרסהעדין כלום להפך גיליתי שלא נכשלתי במבחן בהיסטורי ועברתי (75) אני גאה יחסית זלה שהיו 2 שאלות ואחת המצאתי... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ?מוצאי שבת יש הופעה שממש בא לי עליה מסר לאומה : אל תרחיבו הסטוריה

לא הולכת לבצפר היום

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם
אוי ואבוי מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם
Nightwish - Dead boy's poem, שפיות זמנית - פרחים לבנים (בחתימה) למה בחרתם בשירים האלו
הראשון מקסים, והשני... המון זמן לא שמעתי אותו, עכשיו דפדפתי בכל המוזיקה שיש לי במחשב (פה ושם.. בכל זאת, 20 ג'יגה..) ומצאתי שיר ישן שממש מזמן שמעתי אותו הרבה והוא מתאר אותי ב-ד-י-ו-ק. שיר מדהים. מהו אלבום השבוע שלכם
אינפקציה - ככה מפנקים... צרפו תמונה לבחירתכם.
משהו שהרס לכם את השבוע
מצב רוח קקה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מבחן בהסטוריה?
מסר לאומה: תעשו תמיד מה שעושה לכם טוב. ואל תדחו דברים. חיים פעם אחת

טישווו... ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

התגעגעתם לפינה, אה? לא משו האמת. :p מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם
אין. מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם
כל יום כל יום- מהשד"ק למה בחרתם בשירים האלו
ככה.
מהו אלבום השבוע שלכם
בית הבובות- מדפים. צרפו תמונה לבחירתכם.
טיחהחה. משהו שהרס לכם את השבוע
אממ.. סירפתי לאחותי הגולה שאני מעשנת, ו.. אמ.. אולי היא מספרת לאמא הבתזונה הזאתי!!11
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
שומכלומ..
מסר לאומה: טילילילילילילי..
קרה לי משו טוב.((:) ואולי אולי אולי עוד מעט אני אשבור את ה4 חודשים.
טילילילילילי ^_____________________^

יאאא 3 ימים../images/Emo122.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אבאמא מצאו נובלס בתיק, אמרתי שזה של חברה.. ואני כבר לא מעשנת 3 ימים

חעעעעעבום

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם? את דומה לכלב. מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם? come as you are- Nirvana למה בחרתם בשירים האלו? כי חרשתי עליהם השבוע מהו אלבום השבוע שלכם? נירוונה אין יוטרו צרפו תמונה לבחירתכם משהו שהרס לכם את השבוע? יום ראשון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? המממממ לודעת :X מסר לאומה: אני וופל!!!

גוטשה

New member
:)

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם? מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם? KING CRIMSON- I Talk To The Wind למה בחרתם בשירים האלו? למה לא? מהו אלבום השבוע שלכם? Emerson Lake & Palmer- Trilogy צרפו תמונה לבחירתכם. משהו שהרס לכם את השבוע: שום דבר מיוחד. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מג'יקל וסרניטי :) מסר לאומה: אל תגיד נגיד!

וזה קשה לי לחשובבבבבב(כואב הראש)

שייגעצ- ניו יורק רפיח כי נזכרתי בו לא שייגעצ- עברי לידר- שירים(כי זה 100מ), ואולי(זה לא אמיתי שמחפשים זה רק הרגש שחוטף מכה דירה יפה עיר קרה רחוק מכאן, כל כך רחוק עכשיו, רחוק עכשיו) לבד (אם הן כ"כ מעצבנות אז תנסה בנים.....סתם לא חחח...סתם כי זה 100מ), שרון הולצמן-מדבר לציפורים, סיכוי קלוש, מה שאני רוצה כול םשירים בסט אלבום השבוע- עברי לידר-האנשים החדשים, שרון הולצמן סיכוי קלוש, כל מילה מיותרת הרס את השבוע מממ יש 3 מבחנים ביום שישי שבוע הבא כלום מסר לאומה- אלוהים הומו ושמו עברי לידר

למעלה