שיר השבוע

וטוב לנו כלכך לישון עכשיו..ביחד

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם : רוצה ללכת. וואי אבל מילה במילה. מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם : עברי לידר - זה לא אותו הדבר למה בחרתם בשירים האלו : מתאר את המצב. מהו אלבום השבוע שלכם לא יודעת. אוף. צרפו תמונה לבחירתכם. טוב :) משהו שהרס לכם את השבוע: היום. ועזבו. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הוא חוזר לצבא. סופסוף. מסר לאומה: אין לי מסר. איןאיןאין! מה תעשו לי!??!

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם ?
מממ..אין מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם?
Foo Fighters - Resolve The Cranberries - Zombie היהודים - עוד ארון אחד [לייב]. The Beatles - Let It Be למה בחרתם בשירים האלו?
כי חרשתי עליהם השבוע מהו אלבום השבוע שלכם?
מממ..אין מש'ו מסויים צרפו תמונה לבחירתכם
חחחעחעחעח
משהו שהרס לכם את השבוע?
ממ..כוסאמאשלו
והלימודים!!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא?
ב"ה הופעה של היהודיםםםםם!!

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifמאודמאודמאודמאוד

באלי!! אפילו אם שתי חברות אם זה אפשרי. ראיתי ששלחת לי הודעה במסנג' אבל הוא התנתק לי אז כנס אליי לאייסי-131212046

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifברגע שאתה תענה לי ../images/Emo9.gif

טוב, כמו שכתבתי לך באייסי, שלח לי SMS כשאתה חוזר למחשב.

בלה בלה בלה

התגעגעתם לפינה, אה? יאאאפ מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם ? אינטרקום.. לא יודעת למהמהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם ? זוהרים - אביב גפןלמה בחרתם בשירים האלו ? לא יודעת מהו אלבום השבוע שלכם ? מדפים צרפו תמונה לבחירתכם. אוקיי.. זאת תמונה שחברה של אחותי צילמה ממול לבית שלה בגוש קטיף שבוע בערך לפני שהם התפנו משם..
משהו שהרס לכם את השבוע- חברה בבית חולים.. ואכזבה קשה ביותר מחברה הכי טובה שלי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - יםםםםםםםם!!!!!!!! ולצאת עם חברים וזה .. יש לנו יומיים חופש לכל בצפר מסר לאומה: אלכוהול זה רע אלכוהול זה רע אלכוהול זה רע

חברה שלי הייתה בית חולים בגלל

הדבר המקולל הזה חשבתי שאני הולכת לאבד אותה :| חוצמזה תכלס,לא הייתי רוצה להיות שיכורה ולהיות מושפלת.. ואז לא לזכור מה היה .. :S בעע בקיצור זה יאק וזה לרוב בכלל לא טעים.. אולי נחמד לתפוס קצת ראש.. בכללי זה חרא דבר

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif אני התגעגעתי.

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם: "שזיף" מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם: הפרוייקט של עידן רייכל- שובי על ביתי למה בחרתם בשירים האלו: כי שמעתי אותם המון השבוע. מהו אלבום השבוע שלכם: ממעמקים של עידן רייכל. תמונה לבחירתי ----> משהו שהרס לכם את השבוע: נפלתי ונקעתי את הקרסול, הברך וגם את פרק שורש כף היד. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: היה אמור להיות טסט אבל עכשיו אין אז כבר אין לי למה לחכות =\ מסר לאומה: להחליק על ספונג'ה זה בלע.

LiLdon

New member
היפהיפ

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם ? "זמן ניכר" מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם? אפרת גוש-בוא אליי למה בחרתם בשירים האלו -הכי משמעותיים כרגע. מהו אלבום השבוע שלכם ?-אין. צרפו תמונה לבחירתכם.
משהו שהרס לכם את השבוע? -דלקת גרון,כוסעמעמעק :( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ?-איזה שבוע הבא?!?!שישי.!מג'יקל!חעחע מסר לאומה: "החוכמה בלעוף,היא לזרוק את עצמך על הרצפה,ולפספס"

למעלה