שיר השבוע

../images/Emo187.gif שיר השבוע ../images/Emo187.gif

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם
מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם
למה בחרתם בשירים האלו
מהו אלבום השבוע שלכם
צרפו תמונה לבחירתכם. משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
מסר לאומה:

Hezi The One

New member
עונה:]

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם -רוצה ללכת כי ככה. מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם -Kelly Clarckson- Because of You כי אני לא מפסיק לשמוע... מהו אלבום השבוע שלכם -של קלי קלארקסון לדעתי משהו שהרס לכם את השבוע -סתם משו,לא קשור אלי... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -מחכים כבר כל שבועP:

../images/Emo66.gif

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם: את האמת שאין. מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם: עברי לידר- אחד למה בחרתם בשירים האלה: ככה:) מהו אלבום השבוע שלכם: אין אין ביי... צרפו תמונה לבחירתכם. טוב:) משהו שהרס לכם את השבוע: שעורה בעין :( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין ממש. אולי יהיה :) מסר לאומה: אני מאושרת:)

keeeren

New member
קיי

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם? אין כזה מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם ?אין כזה למה בחרתם בשירים האלו ?
מהו אלבום השבוע שלכם ?אהההה? צרפו תמונה לבחירתכם.?אין לי כח משהו שהרס לכם את השבוע ?שום דבר מיוחד.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא ?טיול שנתי.. מסר לאומה:

אפרת P

New member
יאי

מממ מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם
איש קש - מוניקה למה בחרתם בשירים האלו
סתם כזה מהו אלבום השבוע שלכם
בזזז צרפו תמונה לבחירתכם. לאבאלי משהו שהרס לכם את השבוע
כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
חברה שלי באה אליי!!! סופסוף
מסר לאומה: שוב? תעשו לי ילד

יאמ יאמ;

שייגעצ- האמת השבוע אין:$ לאשלשייגעצ- זה צריך להיות בא מכאב/עדיף של דניאל סלומון...פשוט 2 שירים נוגעים... אלבום השבוע: האנשים החדשים-עברי לידר....כל יום אני אוהב אותו יותר ויותר הרס את השבוע....כל הלחץ.. שבוע הבא כלום בנתיים מסר לאומה: אין לי כווווווווחחחח

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifהיהודים ../images/Emo47.gif

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם?
אינטרקום מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם?
היהודים - בסוף תבכו P.O.D - Alive למה בחרתם בשירים האלו
תו|אינטרקום-כי ניגנתי אותו לחברהשלי מיקודם
ושני האחרים-כי הם יפיםם מהו אלבום השבוע שלכם?
כלמיני צרפו תמונה לבחירתכם
אינלי כמעט תמונות על המחשב כי פירמטו לי אותו לא מזמן משהו שהרס לכם את השבוע?
הוו..המון דברים! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
כלום מסר לאומה:
היהודים שולטיםםםםם!! וישלי 2 אולסטאר חדשיםםם!! [כחול כהה ואדום]..מה שאומר שישלי בסה"כ 5 אולסטאר.. ייהיי

LiLdon

New member
או וול.

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם ---"את דומה לכלב" מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם---" systemof a down - hypnotize למה בחרתם בשירים האלו -- הראשון,סתם מבדר,והשני..כי הוא מקסים. מהו אלבום השבוע שלכם --systemof a down - hypnotize צרפו תמונה לבחירתכם. משהו שהרס לכם את השבוע -חמישי בערב,מה אנשים נהייו לי חולים?!מה.!?! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -חמישי,ת"א.יאמיאמ. מסר לאומה: ללכת שעתיים לבד בת"א כדי להציל שיכורים זה אידיוטי. אל תנסו את זה בבית.

LiLdon

New member
כןןןןן

חחחח הוי.תודה. אחד הסרטים הטובים. ביותררררר וגם חתונת רפאים,ג'וני דפ מדובב ^_^

....

שגר פגר מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם
Nightwish - dead boy's poem למה בחרתם בשירים האלו
ככה. מהו אלבום השבוע שלכם
ככה מפנקים, עדיין. צרפו תמונה לבחירתכם. משהו שהרס לכם את השבוע
המצב רוח הכי קקה שיכול להיות. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
סוד? והופעה של זבל.
מסר לאומה: בא לי אלכוהול :(

........

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם ? משקאות חריפים מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם ? SLIDEAWAY -OASIS גירסה אקוסטית
למה בחרתם בשירים האלו ? משקאות חריפים- כי היה לי שבוע מטורף.. וסליידאוואי זה פשוט שיר מדהיםםם מהו אלבום השבוע שלכם ? חיות מחמד (יצא לי לשמוע אותו והוא ממש נחמד !) צרפו תמונה לבחירתכם. אח"כ משהו שהרס לכם את השבוע - בעיות בבצפר... למרות שזה היה מצחיק משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - שיעור תופים כאילווו.. מסר לאומה: נצלו כל רגע ורגע :) חח
שבוע מקסים לכולם

בוהוווום

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם ? דונט נאו מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם ? Hate Me -Children Of Bodom קפצי לי מיכלי :] למה בחרתם בשירים האלו כי זה בייןזונה מהו אלבום השבוע שלכם היהודים לייב צרפו תמונה לבחירתכם. [אהמ מסר סמוי אהמ] משהו שהרס לכם את השבוע שומדבר! :] משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא השבוע..!!! הופעעעעעעעעה!!!!!!!!!1 מסר לאומה: הם מזינייייייייים את האדמה! וגומרים בתוכה כאילו הייתה בתולה קטנה!

ManRed

New member
אני רוצה שעורה בעין ../images/Emo66.gif

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם אלוף בלפשל מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם - יש לך אותי - תיסלם למה בחרתם בשירים האלו - שירים טובים מהו אלבום השבוע שלכם - אין צרפו תמונה לבחירתכם. קיי משהו שהרס לכם את השבוע מבחנים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא יומהולדת של קובי! מסר לאומה: אם אתם מסתובבים בלילה בבית בלי אור תזהרו מכסאות\כלבים מיללים\אוכל שזרקתם על הרצפה בארוחת צהריים...

למעלה