שיר השבוע

טולייצ

New member
../images/Emo122.gif שבוע טוב

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם - שיקו מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם - פעמון מלחמה/היהודים למה בחרתם בשירים האלו - אין סיבה מהו אלבום השבוע שלכם - היהודים [אנפלאגד] צרפו תמונה לבחירתכם
משהו שהרס לכם את השבוע - היה דבר כזה?
דווקא הייתי אתמול בהצגה שעשתה אותי מאושרת מאי פעם
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - יום תאטרון אצל יורם לוינשטיין!
מסר לאומה: נפוטיזם - מהות החיים!

yardenbm

New member
ME

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם: שזיף מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם: BABY IN THE RAIN באלי ת'דיסק של שי מי קונה לי
למה בחרתם בשירים האלו? שייגעצ כי סתם לא היה מוש אחר ונובלמן כי הוא כזה מאגניב מהו אלבום השבוע שלכם: של שי נובלמן כשאני אקנה אותו צרפו תמונה לבחירתכם: אני במצב כפית במצלמה משהו שהרס לכם את השבוע: המבחן בהסטוריה מורחב היום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: טיול שנתי מסר לאומה: מוסים שליטע

keeeren

New member
אהה

גם לי יש טיול שנתי השבוע.. רביעי-חמישי-שישי מתי לך?

yardenbm

New member
רביעי חמישי

לאן שלך? יש לכם טיול שנתי על יום שישי חחח זה לא כזה אסור כי יש דתיים

פרקשון

New member
אתם נכשלים!! שוריקנים לשלטון העם!!!

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם - אין מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם - כוכב הקופים של פורטיס למה בחרתם בשירים האלו - ככה מהו אלבום השבוע שלכם - ברי סחרוף-הכל או כלום צרפו תמונה לבחירתכם. - הנה תמונה של אלוהים מבחינתי משהו שהרס לכם את השבוע - הביטול של מוניקה סקס בסילבסטר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - יומולדת של חבר שלי מסר לאומה: נודים שקטים זה הכי אחי

אפרת P

New member
שחר הטיפש

הרג את עצמו או משהו בטח שוב זרק תצמו לקהל ולא תפסו אותו

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

מהו שיר השבוע (של שייגעצ) שלכם: רוצה ללכת מהו שיר השבוע (לא שייגעצ) שלכם: הפרויקט של עידן רייכל-שובי אל ביתי למה בחרתם בשירים האלו: כי הם מבטאים את מה שאני מרגישה מהו אלבום השבוע שלכם: --- תמונה-----> משהו שהרס לכם את השבוע: החזרה לביצפר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ב-17 הופעה של עידן רייכל. מסר לאומה: החיים מוזרים. פגשתי היום מישהי שלא ציפתי לפגוש.. זה גרם לי לרצות להתקשר לחזי אבל עצרתי בעצמי. גאד, זה היה ממש מוזר.

LiLdon

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נייטמר ביפור כריסמס ^_^ אין לך מושג כמה אני פנאטית של הסרט הזה, שזה כבר מפחיד :)

למעלה