שרשור חוויות מהאנימה קון~

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifהיה שולט. :]

נאמ. חבקתי ילד בשם עומר. תזדהה! X.X ואת טלצ'אן. ואת גלצ'אן. ואת ליסע. ואת נועם. ואת מישלע.
~ ואז הלכתי כי הרגשתי לאקשורה. ואז כשגלצ'אן ראתה 'תי מסתובבת עם אנשימ אחרים היא אמרה שאני לא משו ;; טוב. לא משנה~ הלכתי בשלוש ;; וישלי פוסטר שולט של
לבליצ' קירה, סוי, גין וביאקויה *-*

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifOMFG!!!היה פשוט שולט!!!

אוקיי אז ככה (לוקחת נשימה עמוקה)... בבוקר קמתי מוקדם ואירגנתי את כל הדברים שהייתי צריכה לתחפושת ואז חיכיתי שאימא שלי תסיים לתפור ועליתי על הרכבת כשהגעתי לכנס גיליתי שהבנות של הקאסט פשוט תפסו להן חצי מהשירותים! יצאנו מהשירותים כעבור איזה שעה (פשוט ממש נהננו שמה...) ויבשנו בחוץ את טלצאן המסכן שחיכה וחיכה וחיכה ובסוף נמאס לכמה בנות ופשוט התחלנו לדחוף את הבנות האחרות החוצה (כמה זמן אפשר לבלות בשירותים?) אבל היה מפחיד כשחיכיתי לשקד מחוץ לשירותים כמה בנות ניסו לאנוס אותי אז פחדתי לצאת שוב...והייתה איזה אחת שממש הפחידה אותי ובחיים שלי לא חשבתי שצווחה של בחורה יכולה להגיע לטונים כאלה עוד שנייה עשתה אותי חירשת...ושיצאנו היה ממש מגניב כי כולה התלהבו וכל חצי מטר חבורה אחרת רצתה לצלם אותנו היה ממש כיף להצתלם עם כולם ואנחנו צעקנו "פפארצי! פפארצי!" זה היה מצחיק ורותם ונפר עשו כל מיני תנוחות מטרידות למצלמה. וכשכמעט הגיעה הטור שלנו לעלות זה היה קצת מלחיץ כי הזבלים האלה כל פעם שהם אמרו "קאסט.." הלב שלי קפץ עד שהגיע התור שלנו וזה היה ממש מגניב כי כולם צרחו ומחאו כפיים ורותם ונפר התנשקו על הבמה (יש ילדים קטנים! XP) וזרקנו על כולם פרחים! ואז קצת התפזרנו לנו וכל אחת הלכה לאן שבא לה ואני אכלתי לי עם בת דודתי האהובה צלחת טעימה של נודלס והיו ציחוקים ואז חיפשנו את הקאסט כדי שיבואו לאולם ונשמע מי זכה ובסוף לא זכינו אבל היה ממש כיף אז לא ממש הזיז לי למרות שהשקענו בקאסט אה והיו שני קפטן ג'ק שהיו ממש מגניבים ובסוף הם רקדו ביחד XP ולכל הבנות המגניבות! אני אוהפת אותכן
אווו ועוד משהו מזל טוב לאנאיצע!!!!!!!!!
עד 856037560974965438 שנה אוהבת אותך יכוסית אחת! וזהו...

De-Panther

New member
היה נחמד... ראיתי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מלא אנשים ששנים לא יצא לי לראות(או סתם המון המון זמן) ראיתי גם חלק מכם דברים שאני לצערי לא אצליח להוציא מהראש מישהו שלמד בתיכון שלמדתי בו עולה על הבמה רק עם תחתונים וחולצה לא מכופתרת ועושה פוזות שתי ילדות קטנות עולות עם איזשהו קאסט כחול(שאני יודע שגם פקולינה הייתה חלק ממנו ולבשה איזושהי שמלה צהובה) ואז מתנשקות איזושהי ילדונת עולה על הבמה ומורידה את המכנסיים מה קרה לכולם שם לעזעזל?? אה כן - האצבעות שלי לא מתאימות לאכילה עם מקלות - אבל בכלזאת הצלחתי לאכול נודלס(גם הסנטר שלי יצא פחות רעב) אבל רוב האנשים שאני בדרך כלל פוגש באירועים כאלה לא היו... וזה קצת מאכזב... אבל ניחא... היה נחמד

Shankip

New member
מותר לפרסם תמונות? '.'

או שצריך אישור מיוחד מכל אחד בשביל זה? ^^;

../images/Emo15.gif כנס אדיר!

קמתי וואחד מוקדם, התלבשנו וטסנו לרכבת (שאיחרה בעשר דקות ><). פגשנו שם כמה פאקצות שהיו פעם בכיתה שלי והיו בדרך למפגש ישרא... היה היסטרי. הטרדנו אותן! ואז פגשנו כמה פאנבויז (עם אל. פשוט ומבריק- אבל לא יחודי כמו שהוא חשב, ונסנעו.... והגעינו. ועמדנו בתור, ונכנסנו. הסתובבתי כמו מטורללת בין המקומות, חיבקתי, חובקתי, דיברתי,, נלחמתי.... ואז התנחלתי על הדשא עם עוד אנשים. הסתובבתי עם החתולצ'יבי שלי, וראיתי את עמית-נטולת-הליפה... היה מוזר. רציתי לעלות ללייב אקשן אבל לא היה להם מקום... ועליתי מכל המשתתפים אחורנה!!! זבל. או, ו נחלתי שלוש אכזבות מרות עם גראוויטיישן EXץ שלוש פעמים מישהי אחרת לקחה את האחרון ברגע שבאתי!! רצתי בהיסטרית צומי. או וקרה משהו מוזר.... פגשתי שני ילידים מהקראטה... שהיו בקאסט של נארוטו! יענו בארגון שרוצה להשתלט על העולם! זה היה משהו בערך. "ברק?! תומר?! מה אתם עושים פה?! אתם אוהבים אנימה?! ואני לא ידעתי?!" "כן, אני מנהל אתר נארוטו פאן!" "מה?!!!" "אני די בקטע של יורי, אבל תומר נראה לי מעדיף יאוי..." "תומר אוהב יאוי?!" *אני חושבת WTF איך לא שמתי לב?!!!! הם איתי בקראטה מאז שהייתי בת שש! אני פאקינג מרביצה להם פעמיים בשבוע! ולא ידעתי שהם פאנבויז!* וההדגמה של הקנדו הייתה גדולה... אבל נחזור לגראווי EX. נידנדתי לנקו עד שהמ שלוח הגיע, ואז עמדתי כמו זאבה במארב "זה בארגז הזה נקו?" "לא" "ובזה?" "לא" היא חטפה לי אחד במהירות האחור, והייתי צריכה להימעך, להימחץ, להידרס, להידרך, להיחנק, לטבוע, ולסבול שישה אנשים שונים שנגעו לי בציצים בגלל הצפיפות כדי להשיג את זה... אבל היה שווה. המאנגה הזו גאונית! אחרי זה אני ועד מישהי רצנו עם זה "למי יש גראוויטיישן?! לנו יש גראוויטיישן!" ואז החלפתי בגדים כי נמאס לי המתחפושת והיה לי חם. ואז לקחתי מאיזה חן חרמש, ועשיתי איתו פוזות והיה שווה. והסתובבתי עם החרמש בכול הכנס... ודיברתי עם כמה אשים שמתאמנים בקונג פו... והיה כייף. או, והייתי בהקרנה של סדרות השונן איי והשוג'ו איי. ותחרות הקליפים הייתה מזוויעה. יאמי נו מאטסוי עם שיר של דנה אינטרנשיונל!!! WTF כל כך לא! המסיבה הייתה חרא, אז אני וגלי חזרנו הבייתה. וזהו ^^

NoAmItA ChAn

New member
גם כן חוויות >>

אמא שלי הסיעה אותי, את שירצ'אן, גלצ'אן וברצ'אן. נכנסנו, עמדנו בתור, חיבקנו על מיני אנשים מוזרים (מצאתי את תום!!111). ואז הרגשתי סחרחורת ולא טוב. אז יצאתי החוצה עם שירצ'אן (333>) וחיכינו עד שאמא שלי תבוא לקחת אותי. איך פיספסתי את זה?! איך!?

Lust chan

New member
היה _כל כך_ טוב!!../images/Emo135.gif

נתחיל מזה שאני ובארו עבדנו על הצביעה של השלט המעאפן עד שלוש בלילה XDDD; "לא, תחפשי לי עכשיו את הצבע של השיער של האני!" "גל, באמאשלך, עכשיו שלוש וחצי בלילה!!" "אבל אני לא יכולה להשאיר את זה לא צבועעע ;___;!!!" "X___X;;; *מחפשת בגוגל ונוחתת על הכיסא בעייפות*" בסוף דווקא הסתדרנו ^__^; ונעם כפרעליה הסיעה אותי, את ברצ'אן ואת שירצ'אן, ונורא נלחצתי כי ידעתי שלהקרנה של נאנא כבר לא נגיע XD; אבל בסוף דחו את ההקרנה!! (ועדיין לא ראינו ^^;;;;). חיכינו בתור _מלא זמן_, היה חום מטורף וכל הזמן עפתי לסוף של התור כי בכל פעם פגשתי מישהו שאני מכירה או מישהו שהתלהב מהשלט או בכלל רצה סתם לתת לי חיבוק! XD;; אני חושבת שקיבלתי יותר ממאה חיבוקים סה"כ בכנס הזה, סג. בכל מקרה, בסוף חיכיתי עם נעמה כפרעליה 3> ודיברנו על תנועות נוער וטאקי מתפורר ודברים כאלה X3 ואז סוף סוף נגמר התור!11 יש ;; אז נכנסנו סוף סוף ופגשנו עוד הרבה מאוד אנשים, אבל אני הייתי יותר בקטע של המנגות XD; אז הלכתי לקנות -^^ (פירוט בסוף). וגררתי איתי מלא אנשים, ואז באה איזו ילדה אל טלצ'אן ואמרה לו "איזה חמודה!!" או "איזה תחפושת יפה יש לך, ילדה!" או משהו כזה. טל כמעט הרג אותה, ואני כמעט בכיתי מצחוק XD אוהבים אותך טל!! 3> ועכשיו בכלל, כשהקול שלך נהיה כ"כ בישי.. *--* אז המשכנו ללכת ואני המשכתי לברוח לאנשים עם אנשים אחרים והיה לי נורא מצחיק, ואז באמצע הכנס ניצ'אן ובר ניגשו אליי ואמרו שסנואי לא יגיע. לא חשבתי על כלום, פשוט צעדתי לעבר היציאה מהקון וישבתי בדשא, ומלמלתי משהו על זה שאני רוצה ללכת הביתה. הייתי אימו למשהו כמו חצי שעה, אבל כל הזמן הזה קיבלתי חיבוקים מאנשים שהיו לצידי שם וחיבוק ארוך ומוחץ מעומר ניצ'אן שהוא הכי הכי הכי בעולםםםם הזה 33333333> פשוט כ"כ תודה. בסוף הוא ועדן התחילו לדבר על יאוי וזה הצחיק אותי נורא, אז הפסקתי עם גישת האימואיזם והחלטתי שאני לא גורמת לכנס להתבזבז, אז זובי ^__^~! הילה נהצ'אן אשכרה הביאה לי שלוש מנגות של האק כדי לשמח אותי וגם כי נמאס לה שלכל העולם יש את זה או משהו כזה XDD יאיי, תודה!! -^__^. וגםוגם פגשתי סוף סוף את טוקאנה!!
תפסיקי להתבייש כ"כ, אלוהים ישמור ;__; כוסיט!@#. אח"כ אני, ליסה, טולי ושירצ'אן המשכנו לשבת שם כי לא היה לנו כוח לקום לקוספליי, ושושי והילה עשו להם דבריםםם [שזאק טרח לצלם XD סג~!], ויצא שארבעתנו היינו מנודותתתת כי שושייי אמר שהוא יהיה איתי ועם ליסה הרבה בכנסססס!!! [ובסוף קיים את זה, אבל עדיין היה כיף נורא להצביע עליו ולצרוח "בוגד!@#"]. בזמן שפטפטנו ברנדומליות שמתי לב לבלון הלבן והמאמם שטולי החזיקה, היא אמרה שהוא של נון צ'אן ואני החלטתי שאני קוראת לו ציצי צ'אן. עשיתי לו גם פרצוף אח"כ ובצד השני כתבתי "ציצי צ'אן!
" ואז הקפצתי אותו בצרחות "ציצי צ'אן, סקס סאמה, פורנו סנפאיי!!1111". זה היה מצחיק ;__;!!! אח"כ אנשים חזרו מהקוספליי והודיעו לי שיש קריוקי, אני חייכתי חיוך זדוני כי באמתאוחובה יום לפני זה אמרתי לו שחובה עליו לשיר איתי את לורד להארל בקריוקי [אבל בטח לא היה להם קריוקי של זה]. שושי נכנס לאקסטזה והתחיל לברוח כשאני, זאק, עדן, שירצ'אן ואורי הפיה הוורודה והמאממת[!!!!!] רצנו אחריו ותפסנו אותו. החלטנו שאני אשיר שיר, אח"כ זאק ואז שושי. בסוף שושי שר רק בית אחד מהפתיח של בלאק לאגון אבל גם זה היה משהו, כי אח"כ הוא היה כבר מוטרד מספיק בשביל להסכים לשיר איתי את הפתיח של בוקוסאטסו!!1 [ולשמוע את שושי שר "פיפירו פירו פירו פיפירו פי!" זה אחד הדברים היותר נדירים בעולם הזה XD]. נשארנו בספסלים שדיי רחוקים מהחצר ההיא המון זמן ואז נזכרנו שיש לנו שם דברים, שמתי לב ששוב לקחו לי את הבתולים-צ'אן [נו, האוזני חתול והזנב!] והרסו לי את הזנב-צ'אן. טוב, העיקר שיש את האוזניים XD; ואז גם גררנו את ליסה איתנו לשם וחזרנו לדבר שטויות ולגרום לשושי לשיר, היה ממש כיף, הייתי כ"כ אני שלא חשבתי שזה אפשרי בכלל, לדבר ולדבר ולדבר בלי לחשוב כמה שניות על מה להגיד. ואנשים אשכרה אהבו את זה ;__;..@#%#@ אבל בזמן האחרון אני באמת כזו כל הזמן, זה טוב -^__^. שושי, שירצ'אנ, זאק ועדן הגיעו למסקנה שאני יצור נורא חביק ורמת החביקות שלי פורצת את הגבולות של אדם רגיל, ואז תודות לשירצ'אן החלטנו שאנחנו הולכים לראות -רוזן מיידן-!!! *פםפם*. בסוף שושי לא מצא את הפלאפון שלו אז הוא עדן וזאק ברחו כששמרנו להם על הדברים בהקרנה וגילינו שזה בכלל לא היה רוזן מיידן אלא סוקישו, ושאם הם היו רואים את זה הם היו חוטפים טראומה לשארית חייהם [כמו שאר הבנים באולם. יאוי!] ואממ, זהו. שירצ'אן ואני הלכנו אחרי ההקרנה, היא ליוותה אותי לתחנת אוטובוס ודיברנו מלא D: ני 3> אותך!!!1 ואז נסעתי הביתה וכמעט מתתי בדרך כי הייתי פאקינג עם 12 מנגות XD [שעשר מהן נקנו\התקבלו מהילהצ'אן באותו הקון!!1]. בקיצור, היה ממש ממש טוב ^___^!!@# רק הרס אותי שליסה הייתה אימו >__>;;;~

Lust chan

New member
ולדברים שהיה צריך להכניס../images/Emo135.gif

בהודעה הקודמת ואל היה מקום- - נעם לא הרגישה טוב והלכה אפילו לפני שהתחיל הכנס. תרגישי טוב חמודה, יהיו עוד דברימ בעתיד! >.<
- להתפאנגרל לטל על השיער שלו זה אחד הדברים הכיייי כייפים בעולם הזה, וגם לקחת לו את בלזאנאף ולקרוא לו "בלבאזאור!!!!".. ואז לברוח כל עוד נפשי בי XD; -משום מה כולם גנבו לי את הבתולים בצורה או או אחרת. או נגעו לי בזנב כל הזמן. זו הטרדה מינית, תיזהרו! XD; -אם כבר טל, הילד אשכרה הצליח להרים אותי! [וגם דידע!! וזה היה ממש מוזר], ואח"כ גם עדן רצה לנסות והצליח. מה נסגר איתכם, אני לא כזו רזה Oם;.. -בסוף הקון עדן הביא לי את הפלאשי של מוקונה צ'אן!! אמג אמג כ"כ תודה ;__; 3>!!!!1 -היה קריוקי אבל לא שרתי בסוף TT; טוב, בקון הבא אני שרה עם נושי מואוסוקושי ושכולכם תתפגרו מצידייייי!!1111 -הם שוב שרו עליו את השיר הזה. לא הצטרפתי, זה נראה לי מטופש. -אבל לצרחות ה"איף יו וור גיי" ו"רוצה אני להיות גיבור" כשנגמר הקוספליי וכולם ישבו בדשא וצרחו שירים דווקא הצטרפתי. -המנגות שיצאתי איתן: Hack//Legend of the twilight Vol. 1-3 [ותודה להילהצ'אן שהביאני עד הלום 3>] Hana Kimi Vol. 9-11 [יוניייי, מה עם השמיני ;;] Kare Kano Vol. 3 [
ארימההה 333>] Loveless Vol. 4 [צריכה להמשיך לקרוא מעבר לווליום הראשון בכלל XD] Revolutionary Girl Utena- המנגה של הסרט [יובלללל צ'אןןן תודה שמכרת לי
] Tenshi Ja Nai Vol. 1 [כי זה שם הבלוג שלי!! והם גם מציירים יפה D:] וגם יילו שסוף סוף ניצ'אן החזיר לי וצ'וביטס 3 שצריך להעביר לנעם
.

NoAmItA ChAn

New member
אויש חמודה 333333333>

תודהתודהתודה 3333333> אני רק מקווה שבפעם הבאה יהיה אותו כיף, ויבואו עוד אנשים מחופשים ככה שאני אוכל לבוא עם אותה תחפושת ולמות מחום, ושאני אראה את ליסה, וששושי ישיר כבר, ושאני אוכל לשלם לעומרצ'אן הבישיט, ושאני אוכל לקנות מנגות וכו'!$$#&^$%&$%*)^&#^$%^<@$^>@#$! לעזאזל, מתי יש את הבא? בפסח? ;;;~ *הלוואיעליי*

SaijinKun

New member
היה שולט @$#^$%&%$~

הממ, כן. התעוררתי בשש, במחשבה של "שיט, אני רוצה לישון עוד >_<;". בלהבלהבלה, לא מעניין, חליפת נקוזאווה, טייטס, פלאפון, חוט.. הגעתי לתחנה, חושב לעצמי "שיט, אני האחרון, יהרגו אותי, למההההההה?!". בסוף גיליתי שהעצלנים הגיעו 10 דקות אחריי >_> אז עלינו על הרכבת. בזמן הנסיעה היו חיבוקים. איזה כיף לי 3:~ וגם! פוקיייי~ כשהגעתי נעמדתי בתור שבקושי התקדם. חשבתי שזה מוזר שהתור בקו ישר ופונה לאמצע, ולא לביתן עצמו. ואז העפתי מבט אל עבר המדרגות, ואני נשבע שכמעט התעלפתי T_T; באמצע התור, באו שירצ'אן וגלסאמה ועטו עליי בחיבוק. שמעתי מישהו אומר "איך אוהבים אותך :ס" או משהו כזה XD; לאחר שסוףסוף קניתי כרטיסים, פגשתי את אונהסאמה בפנים D: ואז יצאנו למבצע "למצוא את גלסאמה". ומצאנו אותה מציירת, רק בזכות החצאית הסקוטית שלה והשלט שלה. ואז היא הראתה לי את הציור שמוקדש לי. ושכחת להביא לי אותו, יא משו! T_T; ואז היה אותו דבר כמו באהקון. XD *מניף שלט באוויר* "סנואייייייי, איפה אתהההההה?!?!" לאחר מכן, פגשתי גם את שושי, והילה. ואחרי ששושי אמר משהו שאני כבר לא זוכר, עשיתי לו פטפט *לאחר שנעמדתי על כיסא. XD* XD. ופגשתי גם את ברוש, שאותה אני לא מזכיר בסימני קריאה, כי היא פויה. >_>~ היא שונאת אותי. ;-; הממ, כן. שאלתי אותה איפה גלוש, ואז גיליתי שסנואי, המשהו הזה, הבריז, שוב 1@#%$%&%^@#%%45767$$%*)&^GDJ<M, וגלוש בחוץ, עצובה. בחוץ עודדתי אותה בבישיות המופרזת שלי, בקול המגניב שלי ובשיער הסקסי שלי. י_י; ובחוץ פגשתי את עומר !@%$%& וחיבקתי אותו~ והוא סוטה, אל תשאלו אותי מה הוא אמר, הדבר הקטן הזה >: ואת רינה. ואני מצטער >; וגלוש וליסוש שיחקו לי עם השיער, או התפאנגרלו, כפי שניסיתי להגיד אך ללא תועלת *זה הכל בגלל הקול הסקסי שלי >;* ופגשתי את ניצן 3>~ שבסוף השיגה את הגראוויטיישן EX שלה. הוריי, ניצן D:~ וגנבנו לגלצ'אן את הבתולין D; והיא גנבה לי את בלזנאף *לא בלבזאור, בלזנאף !#@^$%&@ T_T~* וגם הופעתי בקאסט הוסט, שלמרות שאין לי מושג אם הוא זכה או לא, אני יודע במה הוא אמור היה לזכות- הקאסט שביקשו ממנו להצטלם הכי הרבה. וכולם התלהבו מהקול שלי, וכזה- יו, איזה קול בישי! יו, איזה קול סקסי! קשה לי להתרגל לקול שלו! זה לא באמת טלצ'אן!!!1 >_<; ואז נסענו בחזרה. וכולם היו עייפים. ואיש השוקו (איש העגלה) לא הגיע, החוצפן! T_T; אז, לסיכום? במילה אחת, המפגש היה מיאו. ב-2 מילים? מיאו וחיבוקים. ב-3? מיאו, חיבוקים וסג.

למעלה