מיאומיאומיאו.../images/Emo118.gif
ציפיתי ליותר, אבל היה ממש סבבה. אין הרבה מה לספר ממה שקרה עד שהבנות של הקאסט נזכרו להגיע, חוץ מזה שפגשתי מלאמלא אנשים חמודים ^^ ועד שהבנותשלהקאסט הגיעו כל הצומי הייתה עלי XPP [רנגה P:] ואז הבנות של הקאסט הגיעו ותקעו שנה בשירותים[וטלצ'אן המסכן חיכה בחוץ כל הזמן הזה XD;] עד שיובע אמרה להם שעוד 10 דקות מתחילה התחרות, כשבעצם היא היתה אמורה להתחיל בערך 45 דקות אחרי, וכולם נהרו החוצה לעבר צלמיי הפפרצי. בחיים לא חשבתי שזה ככ מעייף להיות סלבריטאי XP הלכנו לתכנן את ההופעה הקטנה שנעשה, וכשהתחילה התחרות, כל פעם שהמנחה אמר "קאסט" כולנו קפצנו, ואז כשהוא אמר שם של אנימה אחר כולנו נאנחנו XD כשעלינו היו מלאנתאלאפים מחיאות כפיים, וניצן דחה אותנו לבמה והרסה את הכניסה ;;; [לאנורא ניצן, אני אוהבתותך 333>] : הארוהי[אנאי 3>] עלתה, אחריה היקארו וקאורו[נפר ורותם 3>] עלו והתנשקו , אח"כ טאמאק[חן 3>]י, אחר כך טאקאשי[כרמל 3>] ואחריו האני [שקדיי 3>] צועק "טאאאקאאאשיייייייייייי~ ;;;" [לא נראה לי ששמעו מרוב הצעקות של הקהל ><] ואחריו קיויה [מיתע צ'אן 3>] בסקסע של אדישות ואחריו אני, רנגה, צועקת "קייוווייהההה~~" [שוב, לא נראהלי ששמעו בגלל הקהל ם.ם"]ואז טצ'אן בתור נקוזאווה עם הבלנזף ביד אחרי כולם D:זרקנו ורדים וירדנו מהבמה. ירדנו בתחושה טובה, והתפזרנו לנו באזור של הביתן. כשאני ויובע היינו בדרך לדשא פתאום מישהישאני לא מכירה קפצה עליי מאחורה וכמעט קיבלתי התקף לב XDD בשש הקריאו את התוצאות, והיו רק שני מקומות. לא זכינו באף אחד מהם >: זה ממש השפיע עליי כי חוץ מכל מה שהשקענו, אמרו לי ששתיים מתוך 5 השמלות של הקאסט הזוכה בכלל היו מאיביי, ואם הזכייה היתה תלוייה באהדת הקהל - אני חושבת שאנחנו היינו צריכות לזכות. >< לפחות, אם הם היה גם מקום שלישי... אחכ יצאנו החוצה וסידרנו כספים, ועשינו חיבוק אחיםאחיםאחיםאחיםאחים ^^ [וכו' וכו'.] אני ויובע ושקד הלכנו עם מאי ובר ויובל שלא הרגישה טוב ואופאל ועם חן שנפרדנו ממנה בתחנת רכבת הביתה. עייפות ולא הכי מרוצות |: לפחות אני. סכ"ה היה קצת מאכזב, ולא רק בגלל הקאסט >< אני חושבת שהיה נחמד אם פעםהבאה יהיו יותר פעילויות אומשו. והנה כמה תמונות שלקחתי מפורום נארוטו של הקאסט [: