שרשור ליום שלישי

צהרייםםם../images/Emo110.gif

ביטלו לנו שעתיים אחרונות
הן התבטלו ב3 ימי שלישי האחרונים כי היה לנו תסיורים האלה והיום בערב יש ערב מצטיינים [שזה מן הרצאה כזה.. משו על החלל, רקטות.. לא יודעת.. כמו שיעור] אז קיצצו לנו במקום תשעות:) היה מבחן בביולוגיה.. היה פסדרר. ולא היה בסוף בלשווון היה לנו שעתיים על סמים.. חח היה מצחיק..:p ומחרר בוחן ענקי באנגליתתת [עאלללק בוחןן!! זה ממש מבחןןןן] והיא אמרה שהיא נתנה לי בהערכה באנגלית 87:p צריך להחזיר אתזה למה שהיהה שנה שעברה
[עוד שבוע יום הורים אז יש ציונים וכאלו] קיייייייייצ יש פוללל ללמוד ומחר זה 0 בדוק.. יומטווב.

2ניצי

New member
אני מאושרת

היי ממזמן לא כתבתי אני מזה שמחה אני הולכת לפסטיגל ויש לי כרטיס לשורה ראשונה אני הולכת עם בנות דודות שלי היום היה מבחן באזרחות היה בסדר , היה לי שליפ השתמשתי בו רק לשאלה אחת שלא ידעתי את התשובה המורה תפסה שני ילדים עם שליפים ופסלה להם את המבחן אוהבת אותכםםםםם (סליחה שאני לא כותבת כל יום פשוט יש לי הרבה שיעורים)

צהרייייייםם גרועיםםםםםםםםםם../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

איזה יום חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אני כל כך לא סובלת אותהה אוףףףףףף כל מה שהלך היום בבצפר היה לא פיייררררר

סתםם..../images/Emo10.gif

אתמול היינו בטוחים שהיום אנחנו יוצאים לסיור ואז הרכזת שיכבה אמרה שבגלל ששלימו רק 7 ילדים אם עד מחר לא משלים 20 ילדים אז אנחנו לא יוצאים אז אני וחברות שלי לא שילמנו אמרנו שנשלם ביום הורים שמחר... והיא לא כל כך הסכימה לנו לצאתת ובסוףף 3 חברות שלי יצאו אחרי שהן טירטרו את ההורים שלהן 2 חברות שלי לא באו היום ונישארנו אני ו2 חברות שלי עם עוד כמה ילדים בכיתה.. כל היום לא למדנוו וזה היה כיףף אבל רבנו משהו רציני עם הרכזת שיכבה שאחראית על הסיורים והיה ממש בלאגןןןן!!!! וההורים שלנו באוו והיא עשתה לנו שיחה איתם וכל השיחה צחקנו
אני וחברה אחת שליי כאילו
זה היה ממש מצחיקק והיא התחילה להגיד לנו כל שניה שאנחנו שקרניות בעיקר ליי כל הזמן היא אומרת ילי "שיר את משקרת שיר את משקרת" כוס אמא שלה מי שיקר? אין לך אימון בי אל תשאלי אותי שאלות!!! והיה ממש בלאגנים וכל אמא לי ושלה רבו עם הרכזתת והיא גם המורה שלי בספרות היא תהרוס לי תתעודהה!!!!!!!! בקיצורר היה ממש לא נחמדדד.... השיחה האת ניגמרהה שתאריך שצריך לקבוע לפגישה אני חברה שלי הרכזת שיכבה הזאת והמחנכת שלי

einatit4

New member
../images/Emo187.gifנעשיתי צרודה../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

ידעתי שזה יקרה, פשוט ידעתי
אוף אני שונאת להיות צרודה כי אני אוהבת לדבר הרבה וככה אני לא יכולה
היום היו מיליון ילדים מוזרים בבית ספר שלנו אח"כ אני אפרט
הלכתי לאכול ולראות השמיניה
להת' לבנתיים

היי:).../images/Emo204.gif

מחרתייםם!!. במבחן בתושב"ע היה חרא..אבל כיתות מעלינו אמרו לנו שהמבחנים שלו קשים והציון הכי גבוה בשכבה בד"כ זה 60.. בקיצצצצצצצ אני הולכת לקבל משו כמו 50
. נכון אמרתי לכם על המבחן בתנ"ך שהלך לי מעולה!? ה"מעולה" הזה..
..עשה עין הרע..שכחתי לענת על כמה שאלות שלא ראיתי..עזבו..זאת אני המפגרת בקיצור..אמממ הוא אמר שאני אעשה מבחן חוזר כי הוא מאמין בי:). ואז השתחררתי בשביל ללמוד לאנגלית..חזרתי הביתה ואז הדס נזכרה שאין לה מפתח! אז הלכתי לסבתא
.. וואי איזה פינוק
כפרעל סבתא שלי בלי עין הרע חמסה חמסה חמסה
. עשתה לי אוכללללללללללללללל:p ואז הביאה לי לאק מלא לאק:p..יש לי על הרגליים והידיים
. אז לא התחלתי ללמוד לאגלית.. אני אופטימית בכל אופן...תמי יכול להיות יותר גרוע. אני חורשת לאנגלית עכשיווו מזה חורשתתתתתתתתתתתת(בארור|מחבל| ביווושש:].

היללי 2

New member
חח הדסס לאנורא כפרווש../images/Emo23.gif

חח אני מתה על הסבתות האלההה.. בהצלחהה מאמיי

einatit4

New member
../images/Emo187.gifחחחח שיר כרגע גיליתי שאמא של

י הייתה היום בפ"ת
אוףף אם לא היה בית ספר הייתי באה איתה

XkookiX

New member
ערב רע!!!../images/Emo13.gif

היום באתי לבית ספר בבוקר וראיתי שהמקום החדש שלי זה ליד שני החרשנים של הכיתה!!! ואת שניהם אני לא סובלת! דין וורה!!! אויי זה כול כך מעצבן!!! אחרי שהם גמרו את העבודה במדעים ואני הייתי רק בשאלה 1 מתוך 15 הם התחילו למדוד את האמצע של השולחן!התחילו לחשב!!!אמרתי להם פעם אחת בשקט:"אתם יכולים להפסיק?אני מנסה להבין את החומר!" הם צחקו לי בפנים!התעלמתי,אחר כך הם השמיכו לדבר אמרתי להם את אותו הדבר בפעם השניה,והם שוב צחקו לי בפנים!בפעם השלישית אמרתי להם את אותו הדבר והם שוב צחקו לי בפנים,אחר כך היה שיעור הנדסה,ואחרי שהם שוב גמרו את העבודה הם התחילו לדבר על כול מיני דברים מוזרים שקשורים למדעים,אמרתי להם "בבקשה תפסיקו!עברתי מקום לא כדי לשמוע אותכם מדברים על כול מיני דברים מוזרים אלה ללמוד!"הם שוב צחקו לי בפנים!אחרי הפסקה קטנה היה שוב מדעים המורה נתן עוד עבודה והם שוב גמרו!התחילו שוב לדבר על כול מיני דברים,לא התאפקתי קמתי וצעקתי אליהם ליד המורה צעקתי משהו כזה "מה אתם מפגרים?גם ככה אני בקושי מבינה מה הוא מלמד עכשיו אתם מפריעים לי להבין קצת יותר טוב?"ויצאתי מהכיתה,המורה יצא אחרי ונתן לי מכתב לבית,והכי מבאס זה שאני לא יכולה להגיד למחנכת בגלל שזה היום החופשי שלה!
מחר אני אעשה הכול אבל ה-כ-ו-ל דכי שיעבירו אותי מקום!!! וגם עכשיו אני צרודה בגלל שצעקתי אליהם! אוף איזה יום מבאס!!!

למעלה