לא ממש היה ברור לי כל ההקשר של העלילה, כלומר, לא היה ברור לי למה מספרים לנו את כל מה שקרה בשנתיים הללו. אני מניח שיש בפרק הזה הרבה רמזים מטרימים שנבין בהמשך העונה. מה שכן, וזה גם מה שכתבתי בהודעה למעלה, אחד הדברים היפים שהיו הפרק (תרתי משמע) זה שהציגו לנו את מאי שכבשה את הפרק. חוץ מזה, לא הייתה איזו התפתחות בעלילה, אלא אם כן, מה שהיה עכשיו יהיה משמעותי לפרקים הבאים (וזה ככל הנראה מה שיקרה). מישהו יודע היכן צולמו הסצנות של החוף?
מאחורה (הרי ירדן). ככה שאם אתה אומר שסצינות הספינה צולמו באילת - זה בהחלט ייתכן, זהיתי את הנוף. פשוט אמרתי לעצמי שזה יהיה מוזר אם הם יסעו לשמה רק בשביל לצלם את השיט, אבל ככל הנראה צדקתי לגבי המיקום... ואת סצינות החופים? זה נראה כמו משהו באזור השרון... או צפונית יותר... (קיסריה וצפונה...)
למה צריכים להציג בהתחלה יחד עם השביעייה הראשית גם את רוני הדר, מאי הרשקוביץ וגל לב במקום לשים אותם בקבוצות עם שחקני המשנה? זה נראה שהעונה החבורה המקורית מחווירה לצד השחקנים החדשים - אסור לשכוח ש"האי" לא מתבססת רק על דילן. יש גם את אנה, סול, זואי ומייקי, שנראה שהם הולכים להידחק הצידה לטובת סיפורי האהבה ההו-כה מרגשים של דילן. לא אהבתי כל כך את הפרק, כנראה בגלל עלילת ספינת הפיראטים שלא חביבה עליי במיוחד, או שזה חסרונו של גיורא.
למרות שזה רק הפרק השני מרגישים שזה לא אותו הדבר, אולי בגלל שהכתיבה לא של גיורא. כשאני רואה את האי בידיעה שלא גיורא כתב את הטקסטים זה דיי הורס ואפילו קצת מפריע. חבל הפרק הזה פחות טוב מהראשון, אני דיי פסימית לגבי העונה הזאת אבל אני מקווה שיפתיעו אותי.
גם לי קצת קשה עם זה שגיורא לא כתב את העונה הנוכית. מצד שני, אולי כדאי לתת הזדמנות גם לתסריטאים אחרים. נכון שזה הורס קצת את הסדרה, אבל אני בשביל להנות הייתי אומר "הורס", שזה מוסיף פן חדש. מצד שני, חשוב לזכור שזו עדיין הסדרה שלו, הפיתוח של העלילה עדיין שלו ולכן אנחנו עדיין רואים יצירה שלו. פשוט פה מישהי עזרה לו קצת...
פרק בסדר .. לא יותר . הייה חבל לי לראות שהורידו את אביגיל מהפתיח ( הארוך יותר מידי !!!!!! ), וזה כנראה אומר שהיא לא תשתתף בכלל . מאי חמודה , אבל לא משחקת טוב כמו האחרים , לפי דעתי . מה שהייה מוזר זה שדילן , עם כל אהבתו לליבי , מתאהב בסופי כל כך מהר . למרות שאני אוהבת את הדמות של דילן מאוד , נותנים לו קצת יותר מידי פוקוס . למי ששאל איפה החוף - הוא בהרצליה , לא זוכרת באיזה חוף .
דווקא אהבתי את הפרק הראשון, אבל הפרק הזה היה מרוח מידי, הסצנות די סתמיות ולא מעניינות, ויותר מידי בלונד ופחות מידי האי. זה באמת כאילו החבורה המקורית פשוט נזנחה. אני מחבבת את הדמות דילן, ויון תומרקין חתיך, אבל כבר די נמאס ממנו.