שרשור פרק 103: סיפור ארוך

ny22

New member
מנהל
../images/Emo99.gifמאי הרשקוביץ רשף../images/Emo99.gif

לפני שאומר את דעתי על הפרק אני חייב לציין שמאי פשוט מדהימה
. היא גם יפיפייה אמיתית וגם משחקת טוב!

ny22

New member
מנהל
היה פרק די יפה...

לא ממש היה ברור לי כל ההקשר של העלילה, כלומר, לא היה ברור לי למה מספרים לנו את כל מה שקרה בשנתיים הללו. אני מניח שיש בפרק הזה הרבה רמזים מטרימים שנבין בהמשך העונה. מה שכן, וזה גם מה שכתבתי בהודעה למעלה, אחד הדברים היפים שהיו הפרק (תרתי משמע) זה שהציגו לנו את מאי שכבשה את הפרק. חוץ מזה, לא הייתה איזו התפתחות בעלילה, אלא אם כן, מה שהיה עכשיו יהיה משמעותי לפרקים הבאים (וזה ככל הנראה מה שיקרה). מישהו יודע היכן צולמו הסצנות של החוף?

ny22

New member
מנהל
האמת, אני גם חשבתי ככה, כי זהיתי את ההרים

מאחורה (הרי ירדן). ככה שאם אתה אומר שסצינות הספינה צולמו באילת - זה בהחלט ייתכן, זהיתי את הנוף. פשוט אמרתי לעצמי שזה יהיה מוזר אם הם יסעו לשמה רק בשביל לצלם את השיט, אבל ככל הנראה צדקתי לגבי המיקום... ואת סצינות החופים? זה נראה כמו משהו באזור השרון... או צפונית יותר... (קיסריה וצפונה...)

Yarinv

New member
מה זה הפתיח הארוך הזה?!

למה צריכים להציג בהתחלה יחד עם השביעייה הראשית גם את רוני הדר, מאי הרשקוביץ וגל לב במקום לשים אותם בקבוצות עם שחקני המשנה? זה נראה שהעונה החבורה המקורית מחווירה לצד השחקנים החדשים - אסור לשכוח ש"האי" לא מתבססת רק על דילן. יש גם את אנה, סול, זואי ומייקי, שנראה שהם הולכים להידחק הצידה לטובת סיפורי האהבה ההו-כה מרגשים של דילן. לא אהבתי כל כך את הפרק, כנראה בגלל עלילת ספינת הפיראטים שלא חביבה עליי במיוחד, או שזה חסרונו של גיורא.

לא רק גיורא

לעונה השלישית נוספה תסריטאית חדשה(שמשמשת גם כתסריטאית הראשית)ושמה מיכל קופר-קרן("ראש גדול" אאל"ט).

למה גיורא לא כותב את הפרקים?

חשבתי שגיורא יהיה התסריטאי הראשי או תסריטאי משני, באמת, זה פשוט להרוס את הסדרה לחלוטין
ולמה הפתיח כל כך ארוך, כאילו המטרה שלהם ליצור פרק של מינימום 20 דקות
אגב פרק מעניין ומוזר, אבל יותר מדיי הראו את דילן ואת אהובת ליבו, מה שדיי עיצבן אותי, כאילו עלההתחלה רומנים בין דילן למשמה,

Yarinv

New member
על כתיבת העונה הזו

הופקדה התסריטאית מיכל קופר-קרן, כמובן ע"פ קווי עלילה כלליים שגיורא הגה - למיכל החופש בכתיבת תוכן הפרקים והדיאלוגים.

Dibil44

New member
באמת תהיתי...

למרות שזה רק הפרק השני מרגישים שזה לא אותו הדבר, אולי בגלל שהכתיבה לא של גיורא. כשאני רואה את האי בידיעה שלא גיורא כתב את הטקסטים זה דיי הורס ואפילו קצת מפריע. חבל :( הפרק הזה פחות טוב מהראשון, אני דיי פסימית לגבי העונה הזאת אבל אני מקווה שיפתיעו אותי.

ny22

New member
מנהל
לגבי זה אני מסכים....

גם לי קצת קשה עם זה שגיורא לא כתב את העונה הנוכית. מצד שני, אולי כדאי לתת הזדמנות גם לתסריטאים אחרים. נכון שזה הורס קצת את הסדרה, אבל אני בשביל להנות הייתי אומר "הורס", שזה מוסיף פן חדש. מצד שני, חשוב לזכור שזו עדיין הסדרה שלו, הפיתוח של העלילה עדיין שלו ולכן אנחנו עדיין רואים יצירה שלו. פשוט פה מישהי עזרה לו קצת...

Mrs EG

New member
....

פרק בסדר .. לא יותר . הייה חבל לי לראות שהורידו את אביגיל מהפתיח ( הארוך יותר מידי !!!!!! ), וזה כנראה אומר שהיא לא תשתתף בכלל . מאי חמודה , אבל לא משחקת טוב כמו האחרים , לפי דעתי . מה שהייה מוזר זה שדילן , עם כל אהבתו לליבי , מתאהב בסופי כל כך מהר . למרות שאני אוהבת את הדמות של דילן מאוד , נותנים לו קצת יותר מידי פוקוס . למי ששאל איפה החוף - הוא בהרצליה , לא זוכרת באיזה חוף .

ny22

New member
מנהל
האמת, גם לי זה צרם...

שפתאום אין את אביגיל בפתיח. זה היה לי מאוד חסר. ונכון, במחשבה שניה, הפתיח קצת ארוך...

Yarinv

New member
מעלים אותם רק בשעות הערב

אני מניח שזה אמור לעלות בשעה/שעתיים הקרובות.

שירטע

New member
פרק די משעמם

דווקא אהבתי את הפרק הראשון, אבל הפרק הזה היה מרוח מידי, הסצנות די סתמיות ולא מעניינות, ויותר מידי בלונד ופחות מידי האי. זה באמת כאילו החבורה המקורית פשוט נזנחה. אני מחבבת את הדמות דילן, ויון תומרקין חתיך, אבל כבר די נמאס ממנו.

liron sa

New member
בדיוק כמו העונה שעברה,

הקטעים של ההווה מעניינים ומותחים, הקטעים של העבר - משעממים מאוד. אני רוצה לראות כבר את הסטים החדשים (או שכל העונה הולכת להיות בים ובחוף?)

למעלה