שרשור פרק 103: סיפור ארוך

לא נראה שזה מתקדם למקום טוב ../images/Emo185.gif

הסדרה הזאת היא העתק של 'כמעט מלאכים' הארגנטינאית. למי שבאמת מכיר, בעונה הראשונה הסדרה הייתה זולה יחסית עם פרצופים רעננים על המסך. העונה הייתה תמימה וכיפית. הסדרה צברה תאוצה. העונה השנייה התחילה להיות דיי מעצבנת, עם הרבה מדיי פרטים, יותר מדיי דמויות חדשות. העונה השלישית כבר משהו לא מהעולם הזה-עם סטים חדשניים, מלא דמויות, פתאום דמויות קוראות לי בעתיד, ההוא נהיה עיוור, הזוגות מתערבבים. ממש מסובך. אני לוקח את כמעט מלאכים כמשל. מההתחלה אמרתי שהאי לא הייתה צריכה ללכת לעונה 3. הפרק הכפול היה סבבה אבל הזוי עם יותר מדיי שאלות ושטויות (יהלי חוזר לחיים ובכלל נראה גדול ממייקי באיזה 3 שנים, ובכלל שכחנו שמייקי היה חנון מבוייש בעונה הראשונה?). הפרק הזה לא היה טוב, אבל פתר לנו את השאלה של הפרק הכפול ולכן היה ככה. נקווה לשיפור....

ny22

New member
מנהל
איך הוא בדיוק פתר?

(את השאלה של הפרק הכפול).

הוא פתר אחת השאלות הגדולות ../images/Emo185.gif

שהיא למה דילן הורה לזרוק אותם לים ואיך תוך שנתיים הוא הפך להיות חבר של מאי(ברח לי השם) אחרי שב1406 הורו להרוג אותו.

B R A Y E R

New member
מנהל
אומנם מוקדם מדי כדי לשפוט

על סמך סה"כ 2 פרקים ששודרו.. אבל יש לי כמה הערות: קודם כל, כמו שהרבה ציינו, הפתיח הוארך בצורה מאוד מאוד מוגזמת... לא מצליח להבין את השיקולים בזה. הפרק של היום, לראשונה אחרי 3 עונות - הצליח לשעמם אותי בחלק מהקטעים... מה שהכי חששתי ממנו קרה - הסדרה נהפכה לדרמה רומנטית. הפרק עסק יותר מדי בזוג הנאהבים. הסצנות של מלחמות החרבות גם מעייפות מאוד, ואני מקווה שכאן זה נגמר(זה ארוך ומעייף) בכללי, חלק מהעלילה יצא מהמסלול של 2 העונות הקודמות. כמה נקודות שלא ברורות לי: *דילן, שעד לפני פרק חי לבד והתייסר על המוות של ליבי הצליח להתאושש מהר מאוד וכבר הוא מצא בת זוג חדשה... הדמות נהרסה ונהייתה שטחית. *צ'יף וג'יני, שבמשך 2 עונות העלילה סבבה סביב מטרה אחת - לאפשר להם לחיות באיחוד משפחתי, רבו עם הבן שלהם ושנתיים לא שמעו ממנו. וגם לא ממש נראה כאילו זה מזיז להם.. עוד 2 דמויות שהיו מאוד עגולות ובצורה מפחידה נהיו מאוד שטחיות. *קשה לי קצת לשפוט את זה על סמך פרק וקצת, אבל נראה כאילו מייקי נהייה ערס. שזה קצת מוזר... אני מבין שהוא צבר המון ביטחון עצמי במשך העונות, אבל נראה כאילו האופי שלו השתנה לחלוטין. חוץ מזה, אני חייב לציין שדווקא הדמות של אנה נהיית טובה יותר מעונה לעונה. באמת אפשר לראות איך היא מתבגרת ומשתנה. בעיקרון אבל אני נשאר אופטימי. כמו שאמרתי שודרו סה"כ 2 פרקים שזה עוד כלום... מקווה שבהמשך זה ילך וישתפר... מה גם שבעיקרון הפרק הראשון היה בסה"כ מאוד נחמד..

שירטע

New member
לגמרי!

פעם ראשונה שאני יושבת ורואה פרק של האי ורוצה שהוא יגמר. אפילו פרקי הלקט היו יותר מעניינים. המלחמות של החרבות היו משעממות, לא מגניבות או בעלות כוריאוגרפיה מעניינת. סתם טשטוש של מדי פיראטים על המסך וקולות של חרבות - ולא מבינים כלום. זה כאילו זו כבר לא אותה הסדרה.

yonatan samiya

New member
כמו שאתה רואה,

דילן לא הסתגל כל כך מהר לחיים החדשים שלו כ"פיראט". הסצינה בה הוא מורה לעובדיו של הקפטן לזרוק את החבורה לים, מתרחשת כביכול שנתיים אחרי שעובדיו של הקפטן מצאו אותו. לגבי העונה- בינתיים אני חושה שהיא אחלה, כתובה הרבה יותר טוב. יש כמה דברים קטנים שמפריעים, אבל זה לא מה שגורע מהסדרה.

למעלה