אופס, אותה תמונה...
ה הגמדה של מאיו New member 1/4/07 #45 שלום לך אני הגמדה שלך ^^ (אני מניחה שכבר שמת לב אבל לא משנה XD) והיום אני לא אוכל להציף כי אני תכף צריכה ללכת אבלאבל מחר אני מבטיחה שתהיה הצפה! ;; אז נתחיל מתמונות של אינויאשה ^^
שלום לך אני הגמדה שלך ^^ (אני מניחה שכבר שמת לב אבל לא משנה XD) והיום אני לא אוכל להציף כי אני תכף צריכה ללכת אבלאבל מחר אני מבטיחה שתהיה הצפה! ;; אז נתחיל מתמונות של אינויאשה ^^
ה הגמדה של מאיו New member 1/4/07 #49 ונכון שאת בטוחה שהוא שמקסי? *~* לא! נכון? הייתי חייבת לשים את זה XD
ה הגמדה של מאיו New member 2/4/07 #145 בלעכ, מצטערת שהפסקתי אתמול, פשוט תפ וז לא נתן לי להגיב ;; אזאז. בוקר טוב שיהיה לך.
ה הגמדה של מאיו New member 2/4/07 #148 ונמאס לי מאינויאשה, צריך חידושים.;; אז נעבור ל..ל..ל.. טאמטאמטאם! קצת שונן איי, כי לא ציינת שאת לא רוצה את זה. O: נאמנאמ. וגםוגם. אני עוברת אנימות בלי כל הודעה, אז.. ^^
ונמאס לי מאינויאשה, צריך חידושים.;; אז נעבור ל..ל..ל.. טאמטאמטאם! קצת שונן איי, כי לא ציינת שאת לא רוצה את זה. O: נאמנאמ. וגםוגם. אני עוברת אנימות בלי כל הודעה, אז.. ^^
ה הגמדה של מאיו New member 2/4/07 #151 I don't like your boyfriend! כמובן, בגלל שזה שונן איי, השיר בגרסת בנים! חהחה.