McWeekend!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifMy McWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל ATN! כל Wonderland Star Girl Down Goes Another One Transylvania The Heart Never Lies We Are The Young One For The Radio Sorry's Not Good Enough Too Close For Comfort Obviously
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Coldplay - Viva La Vida Coldplay - Clocks Aerosmith - Amazing Aerosmith - Crazy Aerosmith - Angel Aerosmith - Cryin' Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing Aerosmith - Dream On Aerosmith - Sunshine ועוד מלא אבל בעיקר אלה!
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליייי!!! וגם אירוסמית'...
קליפ שעשה לכן את זה:
PPP Mysterious Ticking Noise...... חולה על הPPP!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ג'יימס בונד - למות ביום אחר (מאוהבת בסרטים האלה!) UP!!! סרט כל כך חמוד!
ספר / פיק השבוע:
הפיק של נוגה! כל כך בכיתי כי נגמר!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אחותי המטומטמת שאני לא מרשה לה יותר בחיים להיכנס לחדר שלי! טונות של שיעורי בית!
משהו ששימח:
מפגש!!!!! היה מדהים! קניתי שלושה אלבומים של מקפליי! ופוסטר ענק (אבל אין לי איפה לתלות אותו...) וסיכות לתיק, ועגילים ועוד כמה דברים...
משהו שהעציב:
לא היו עוד כובעים כמו של נעה בחנות :(
ציטוטיה:
יהודה (דוד שלי): *פותר תשחץ היום לפני הארוחת ערב* "מאכל אשכנזי, שלוש חמש, נגמר בקרושה." XD דאגי בטוויטר: Me go to Ireland. We play a big charity event. It very cold. I'm a woman" חחחחחחח הרג אותי! אבל אני לא זוכרת אם זה היה השבוע או שבוע שעבר... אני ומיה עושות שיעורים ומדברות בשיחה במסנג'ר (כאילו שיחה כמו בסקייפ לא בכתב): מיה: בואי נקרא לצלע הזאת בשם. אני: מיה! לא יפה לקרוא לדברים בשמות! זה לא נחמד!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
TCFC
המלצת השבוע:
בואו לטוויטר בואו לטוויטר!
התמונה הכי חמה:
אין לי כוח להעלות.... תסלחו לי נכון?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifוואווו מקוויקנד ../images/Emo9.gif

באמת שאין לי כוח וזמן לעשות מקווקינד אבל , היה לי את השבוע הכיהכיהכיהכי מדהים שישש , היה טיול מדהים - אני כלכך שמחה שיצאתי אליווווווווו
אהבה, חברים, שמו''צ - מה עוד צריך בחיים

חיחיחי לא עשיתי שבוע שעבר!

צלילי מקפליי:
Above the Noise!
צלילים אחרים:
שבוע מקפליי בהחלט 
יוצרי הצלילים:
McFly
משהו שראיתי ביוטיוב:
משהו שראיתי בטלוויזיה:
נו וור לפט טו רן.... אחד המצחקים
ספר לי סיפור:
משחקי הרעב!! תקראו!
חצי כוס הריקה:
חופש קצר מדיי...
חצי כוס המלאה:
ת"א, לראות אתכן 
ציטוטיה:
אני וחברה שלי רואות את הנו וור לפט טו רן היא:" היה להם יותר מדיי תקציב אז הם דחפו הכל לעריכה" XDD אותה סיטואציה "למה הם אומרים כל הזמן MATE?!" אני נפרדת מחברה שלי "ביי דנה-מייט, לילה טוב מייט" XDD
מתנגן:
END OF THE WORLD
מוטו:
"מוטו?" "שלא ימות מהמוטו!"
פרופיל:
כי הוא כזה חתיך!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifחחחחחחחח מייט XD

המוטו זה טימון ופומבה לא? ממלך האריות שסיבה אומר "מוטו?" ואז טימון עושה לו "שלא ימות מהמוטו!" זה משם, נכון?

למעלה