אנשים..!

lions queen

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo124.gifאנשים..!../images/Emo124.gif

זה כבר נהיה ממש מבולגן הכל כאן..
אז חשבתי שנעשה שרשור הכרות מסודר..
שהולך ככה: בהודעה הראשית, כל אחד רושם את השם הפרטי שלו, ואז בתוכן ההודעה פרטים שהוא רוצה לספר על עצמו.. אני מבקשת שאת כל ההודעות לשרשר נכון, אליי..
ולא להגיב הודעות מיותרות אחד לשני, רק שיהיה כאן טיפונת סדר כי כבר ממש התבלגנו..
יום טוב

lions queen

New member
../images/Emo187.gifניצן ../images/Emo13.gif

בת 17, צופה בתוכנית מהפרק הראשון..
מכורה על הסידרה, ומתגעגעת לקלייר..
מראשון לציון, וחולה מתה על סוסים...

yaelelele

New member
יעל

קוראים לי יעל אני בת 15 ואני מרחובות... רואה את בנות מקלאוד מהעונה הראשונה , חולת סוסים יש לי כובעי קאבוי , פרסה , אוסף פיסלונים של סוסים ותמונה של סוס מאיטליה (סורי אני פשוט אוהבת להתגאות בזה חחחחחחחחחח)

Nira22

New member
נירה

מסכימה איתך... בת 23 מאשקלון. צפיה ראשונה בסדרה מאמצע העונה השניה (אבל צימצמתי פערים בעזרת השידורים החוזרים). נמצאת כאן בפורום מהימים הראשונים ונהנית... דמויות אהובות: כל הדמויות הראשיות וחלק מהמשניות להוציא: סנדרה, הארי, ליז וסאלי.

Nira22

New member
זה נעשה מבולגן

כי יש פה הרבה חדשים וככל הנראה חלקם לא יודעים לשרשר או בכלל מה זה שרשור....

lions queen

New member
../images/Emo187.gifחח גם את התגובה שלך לא שרשרת

נכון... שרשרת ליעל במקום אליי..
אבל לא נורא.. פשוט מעכשיו כדאי שנשים לב כדי לשמור על הסדר..

L o o K At Me

New member
../images/Emo41.gifעדי

בת 18 וחודש ברחובות חולה על סוסים...
וכל מי שמ פר"צ ותוהה למה אני רוכבת עם מכנסיים 4\3 זה כי הרכיבה לא הייתה מוכננת....

TheCrazyCatLady

New member
אפשר לשאול אותך שאלה?

אין לי מושג בסוסים או ברכיבה ואשמח אם תבהירי לי משהו קטן
בתמונה אני חושבת שאני רואה שעל הסוס מולבש רסן עם מוט ממתכת שנכנס לו לתוך הפה, ובסדרה רואים שיש רסנים אחרים שרק מולבשים לסוסים על הראש. מה ההבדל לרוכב? ואם אפשר לשאול גם מה יותר נוח לסוס?

lions queen

New member
../images/Emo187.gifאני יכולה לענות לך.. ../images/Emo13.gif

ככה, דבר ראשון את מדברת על "מתג", המתג מוכנס לפיו של הסוס מכיוון שזהו אזור רגיש מאוד אצל הסוסים וכ אנו יכולים להבהיר להם מה אנחנו רוצים שיעשו.. בבנות מקלאוד, אם אני לא טועה יש רם מתג, פשוט הראשיות שלהם שונות, אבל רק לידע כללי, יש אנשים שרוכבים בלי המתג, רק עם הראשייה, ופשוט מאלפים את הסוסים להקשיב לפי הקולות.. ברור שלסוסים האלה הרבה יותר נוח וכיף כלא תקוע להם ברזל בפה, אבל מבחינת שליטה על סוס, הרבה יותר קשה ככה וגם מסוכן, אם כבר משתמשים בזה אז זה בענף הווסטרן ולא האינגליש.. מקווה שעזרתי..

L o o K At Me

New member
אממממ

ההבדל ברסנים שבבנות מקלאוד זה שאין להם את החוטמית שזה הדבר על האף של הסוס אבל כן יש להם מתגים... ואני לא ירחיב על מה שניצן כתבה ואני רק יצרף לך תמונה של הרסנים אצלי בחווה שהם בלי מתגים... ערבה
ז"ל|מושלמת|

TheCrazyCatLady

New member
תודה רבה לשתיכן על ההסבר

זה ישמע לכן ממש ממש טיפשי... אבל התעניינתי כיון שכשהייתי ילדה, יצא לי לראות פעם סרט ממש מדכא מנקודת מבט של סוס מזדקן (הוא גם היה המספר של העלילה), שבדרכו האחרונה למפעל הדבק מספר את סיפור חייו. בין כל החוויות (חלקן טובות, חלקן ממש ממש לא) הוא תיאר את ההרגשה הקרה של המתג ממתכת בפיו, ואת הטעם המתכתי והמר שלו, והכאב שכמה רוכבים גרמו מהשימוש בו. הסרט הזה ממש הכביד עליי רגשית ודי עשה לי טראומה, ומשום מה דווקא החלק הזה ממש נחרט בזיכרוני למרות שהיו שם דברים הרבה יותר אכזריים. אז אני מרגישה הקלה לדעת שישנה אופציה לרכב על סוס בלי המתג הזה...תודה.

totalost

New member
איפה החווה שלך?

התחלתי להתעניין בסוסים רק לאחרונה, ואני רוצה ללמוד לרכב...

L o o K At Me

New member
אני רוכבת בקיבוץ נען.....

שזה ליד רחובות ממש..... איפה את גרה?? נוכל להמליץ לך על חווה בסביבה שלך.אם נען לא קרוב אליך...

totalost

New member
../images/Emo13.gif

אני גרה בגנות הדר... זה ממש קרוב לצומת בית ליד... את מכירה משהו באיזור, ואיך אפשר להגיע לשם?

L o o K At Me

New member
צומת בית ליד??

אם אני לא טועה מושב ינוב ממש קרוב לשם..... יש אני יודעת שיש בתלמונד בני ציון בצרה וכו' נראה לי שזה בסביבה לא?! או שאם בילבלתי תני לי עיר גדולה ליד

L o o K At Me

New member
אני יודעת שהחווה בינוב

היא ממש מעולה והמחירי ם שם סבירים לאללה החווה בבצרה אני יכולה להגיד לך שהיא בסדר וגם החווה בבני ציון

למעלה