אנשים..!

totalost

New member
את יודעת משהו על

החווה בחבצלת השרון? אני יודעת שיש שם חווה, אבל לא מכירה אף אחד שלמד שם...

L o o K At Me

New member
נשמע מוכר

השם שלה זה חוות הקקטוס אולי?? זה נראה לי זאת ונראה לי שזה רק לטיולים.....

totalost

New member
נראה לי שכן

באסה אם זה רק לטיולים... אני אנסה לברר מה החוות האחרות שאמרת לי תודה

סיון

אני צופה בבנות מקלאוד מהפרק הראשון, ואני ממש ממש אוהבת את הסידרה הזו לא ידעתי שיש כ"כ הרבה צופים לסידרה הזו, אחלה סדרה שבעולם

נועה167

New member
נועה :)

אני בת 17 וחצי מכפר סבא ומתה על הסידרה :) כמו כולם פה... ראיתי את רוב הפרקים (אולי חוץ מכמה מהעונה הראשונה) ואני מאוד מתגעגעת לקלייר!! ואנשים... תלמדו לשרשר! זה סתם עושה בלאגן

פגית

New member
יובל...

בת 18 אוטוטו..... רואה בנות מקלאוד מהפרק ה1 ... חולה על סוסים,אני רוכבת דיי הרבה שנים,כרגע אני לא רוכבת כבר כמה חודשים טובים כי יש לי דלקת לא מזוהה במרפק
......

L o o K At Me

New member
גם לי יש דלקת במרפק

כבר כמה חודשים טובים והיא מסרבת לעבור
וקיבלתי אנטיביוטיקה ומשחות ובלה בלה שום דבר לא עוזר לי אבל אני עדיין ממשיכה לרכב...

פגית

New member
גם לי היא לא עוברת, אצלי זה מתבטא

בכך שקשה לי להגיע לישור מלא של מרפק ימין..... אני דיי חוששת לחזור לרכב ... מהסיבות הפשוטות של לרדת ולעלות מהסוס....

L o o K At Me

New member
אז אין לכם בחווה.....

איזה רמפה או סתם ארגז שתוכללי לעמוד עליו שאת עולה על הסוס וככה את תיהי יותר גבוהה ולא תצטרכי למתוח את היד....

פגית

New member
כן אני צריכה באמת לסדר משהו......

עכשיו בטח המנאג'ים מוצפים מים ומלאים בבוץ....

מכירה מקומות טובים ללמוד רכיבה?

היי, אני אשמח לקבל המלצות על מקומות בהם ניתן ללמוד רכיבה על סוסים וסתם ללכת ליום כיף ברכיבה.. אם יש על חוף?

lions queen

New member
../images/Emo187.gifיש פורומים מתאימים..

פורום "סוסים" ו "רוכבים צעירים" שם תקבלי יותר עזרה.. אגב, גם אני מכירה כמה כאלה.. אבל עדף לך לפנות לפורומים ולקבל הרבה יותר הצעות, לפי מקום מגורים וזה..

moria007

New member
מי אני ומה שמי

שלום לכולם! חג חנוכה שמח!!! אני מוריה, בת 23 מקיבוץ בעמק יזרעאל. מכורה לסדרה מאז "הטיול הגדול" שלי לניו זילנד - שם ראיתי לפני שנה בדיוק את הפרקים שעכשיו אנחנו רואים... אבל אין מה להשוות - לראות מהפרק הראשון ואיך הכל מתחיל.... פעם כמעט נפלתי מסוס ומאז הם קצת מפחידים אותי... זה נחמד לדעת שיש עוד כאלה שמכורים לסדרה כמוני... אני עובדת בשעות היום ורואה את הפרק ב- 18:00, אבל בשעה 11:00 צובץ לי הלב ואני מתה לפתח מחלה מסתורית שתיקח אותי הביתה... כל הכבוד למי שאירגן את הפורום הזה ולחלוצות בו... ביי!

Nמור

New member
שלום

אני מורן בת 18 מנתניה. וכמו רבים מהאנשים פה,אני גם רוכבת על סוסים ומכורה.

lions queen

New member
../images/Emo187.gifוואלה..? אז למה את לא באה

לפורוס "סוסים" ו"רוכבים צעירים"..? איפה רוכבת..? מתחרה?

עזרה בשינוי שם?../images/Emo53.gif

יש לך שמץ איך משנים את השם מבלי להכניס משתמש חדש? לא שמתי לב וטעיתי באיות השם... תודה

P a d f o o t

New member
קמה (לבירורים נא ליצור קשר) ../images/Emo121.gif

מה אני יכולה לספר על עצמי? אני מוסיקאית בלב ובנשמה ומאוד אוהבת לעשות שטויות ופארודיות. אה, ובניגוד למה שאמא שלי חשבה, לא בכיתי כשקלייר מתה.....
חג שמח כולם!

למעלה