סקר

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif זו לא פלוררררררררר

זו לא זו לא זו לא
היא לא דומה לה אפילו!!! נכון
תגידו לאאאאאאא

היא שיחקה במורדים ובאני צועני יחד

עם חואן!!!!! לא ראיתם אני צועני?!חבל מאודדדדד אחלה של טלנובלההה ממש ממש יפה!!!!!וחואן משחק שם מה זה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ומה זה מפחידדדדדד ומה זה רעעעעע חח..... והיא משחקת טובה שם

B a Z u K a

New member
שלי../images/Emo183.gif

מי השחקן המועדף עלייך
פדה מי השחקנית המועדפת עלייך
פלור, רוברטה למה אתה מעריץ את השחקן הזה
כי הוא מושלך כי הוא שחקן טוב כי הוא חמוד וכי יש לו חויוך פרפקטו
למה אתה מעריץ את השחקנית הזאת
כי היא שחקנית ממש ממש ממש טובה והיא שרה פצצה והיא גם יפה לאללה מתי התחלת לאהוב את השחקן
מהפרק הראשון
מתי התחלת לאהוב את השחקנית
גם ניראה לי........

B a Z u K a

New member
שככתי את סטפנוווווווווווווווווווו

ואת אגוססס איי סורי סורי סורי סורי סורי סורי!!!!!!!!!!!!!!!!

te amo benjamin

New member
תשובות

היי לכולם מה נשמע? והתשובות הן: מי השחקן המועדף עלייך? חואן חיל נאברו מי השחקנית המועדפת עלייך? פלורנסיה בריוטי למה אתה מעריץ את השחקן הזה? כי הוא חתיך ויפה חחחח למה אתה מעריץ את השחקנית הזאת?כי לדעתי יש לה כישרון מצויין והיא משחקת מאוד טוב מתי התחלת לאהוב את השחקן? את חואן חיל מפלוריסיינטה מתי התחלת לאהוב את השחקנית?כשפלורנסיה בריוטי התחילה לשחק בפלוריסיינטה מצא בעיניי כישרון המשחק שלה

te amo benjamin

New member
כן אני

יודעת אבל פשוט אני רגילה לרשום את שם המשפחה בכול זאת תודה שתיקנת אותי

סולדד100

New member
אני!

מי השחקן המועדף עלייך? סטפנו(תומאס) ובנחמין (פרנקו) מי השחקנית המועדפת עלייך? פלור ומריאנה (רוברטה) למה אתה מעריץ את השחקן הזה? את סטפנו כי הוא חמוד וקטן כזה ואת בנחה כי הוא פשוט מדהים, מהמם, חתיך, הורס, ואם אני יכתוב את כל שאר הדברים אני יסים רק מחר למה אתה מעריץ את השחקנית הזאת? כי הן מתוקות יפות ומקסימות מתי התחלת לאהוב את השחקן? את סטפנו בפינת אור ואת בנחה במורדים מתי התחלת לאהוב את השחקנית? את פלור בפלוריסיינטה, מהרגע הראשון שראיתי אותה, ואת מריאנה מפינת אור

RoRiL

New member
עונה...

מי השחקן המועדף עלייך? פדריקו מי השחקנית המועדפת עלייך? פלורי למה אתה מעריץ את השחקן הזה? כי הוא מצחיק .. חח.. למה אתה מעריץ את השחקנית הזאת? כי היא פשוט מתוקה!! מתי התחלת לאהוב את השחקן? הרבה.. מתי התחלת לאהוב את השחקנית? תחילת הסדרה.. חח..

../images/Emo28.gif../images/Emo182.gifהתשובות שלי../images/Emo182.gif../images/Emo28.gif

תומאס-אסטפנו
פלורנסיה-פלורנסיה
בגלל שהוא הכי קטן והכי חמוד והוא משחק טוב
בגלל שהיא כמו קסם כזאת היא כישרונית ויפה
מאמצע פינת אור
מהפירסומות של פלוריסיינטה חח
תמונה מצורפת של אסטפנו
תהנו

dulce nofa

New member
אני עונה...../images/Emo8.gif

שחקן: בנחה- ככה!! מאז קטנטנות!! שחקנית: מיכאלה- היא שחקנית ממש מעולה ומתוקה!!! מהמורדים!!

למעלה