חדשים בפורום

Hey... Hey...

שלום אני לירן בן 21 מנתניה ואני מבקר מוזיקה את השירות הצבאי שלי עשיתי בגלי צה"ל בתור מפיק...... עד לא מזמן התחלתי לשמוע על הלהקה המדוברת "טוקיו הוטל" ושמעתי עליהם בעיקר מילדות נוער צעירות לא ממש הבנתי מי הם ומאיפה הגימיק הזה נכנס לארץ...... שמעתי כמה שירים ראיתי את הסגנון שלהם שהוא דווקא מגניב וטרנדי ומושך הרבה תשומת לב.... בקשר למוזיקה עצמה, אני לא חושב שמישהו מפה היה "מעריץ" את הלהקה לולא השטיפת מוח שנעשתה בעיתוני נוער למיניהם יש כמה שירים באלבום שהם קליטים הייתי מגדיר את הלהקה בתור להקת פופ-רוק שיותר נוטה לפופ בגלל ההתמסחרות שלה שהתחילה בשנתיים האחרונות... שלהקה מחו"ל מגיעה לארץ זה תמיד כיף זה שם אותנו על המפה ובעיקר זה טוב למי שתמיד רצה לראות אותם בהופעה חייה.. יש ללהקה עוד הרבה ללאן ללכת להתקדם ולהשתפר..אני מאמין שהם גם יגיעו שנה הבאה לארץ...... יכול להיות שטוקיו הוטל זה גם דבר חולף עד הטרנד הבא שיכנס לארץ כמו להקת נוער חדשה. אין לדעת...... שיהיה שבוע טוב ותודה ללהקה שהגיעה לארץ ועשתה פה שמח...!!!!!

Eden10025

New member
היי..אני חדשה.

שלום.קוראים לי עדן ואני חדשה כאן בתפוז...כרמל,זו אני.=] ממ..הייתי גם בהופעה של טוקיו הוטל ונורא נהנתי שם,אני באמת חושבת שזו אחלה להקה והלוואי ונזכה בעוד הרבה הופעות שלהם כאן בארץ. בכל מקרה..הייתי נורא רוצה לכתוב ללהקה מכתב,אין לי בעיה לייצג גם הרבה אנשים,אבל העיקר שאני אוכל להעביר ללהקה את מה שאני חושבת עליהם,להביע המון הערכה ובאמת רק דברים טובים.ד"א-אני רוצה לכתוב באנגלית. אם למישהו יש את האימייל שלהם,אני באמת אשמח לקבל אותו,זה משממש יעזור לי.אני לא מתכוונת להציק או משהו. אשמח לקבל תשובה.תודה רבה.=]

Ditch Him

New member
חדשה פה=]

היי אממ אני בינה, בת 15 מאשדודP: אני ממש אוהבת את טוקיו הוטל[מן הסתם חח] אממ ולא הייתי בהופעה אבל אני כ"כ מקנאה בכל מי שהיה שם:] נשמע שהיה ממש מממש ממש כיףף=] אם הם יבואו שוב אני ממקווה ללכת להופעה[: נמנמ זהוו חחP: מקווה להתשלב^^"

fall out girll

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

היי אני חוה בת 14 מר"ג אני אוהבת את הלהקה לא מיזמן... אבל יש להם שירים ממש טובים והם ממש חמודים
חח מקווה להישתלב מהר...

../images/Emo220.gif=]

כמה דברים.. אני מאמינה שיש כאן הרבה בפורום אפילו שאוהבים אותם בגלל מונסון וביל(שלדעתי סליחה אנשים יקרים לא כזה סקסי) יש את כל הגרופיות(שגם בפורום לא חסר)שהתלהבו מהמראה שלהם.. תכלס? אני בתור מישהי שקודם כל מקשיבה לסאונד ואז למילים ואז רק למנגינה חושבת שהם אחלה(ומסכימה איתך)אני שומעת אותם כבר שנתיים..ווואלה? רק בגלל הטקסטים.. יש מלא מעריצי מונסון שהם באו להופעה ולדעתי הם היו חרא של אנשים שם.. הם אלה שיותר דחפו ועוד שניה רצחו. לא יודעת..לדעתי כמו שהם הגיעו בבום אחד ככה הם גם ילכו תכלס..אני מאמינה שאני אשמע אותם עוד כי שמעתי אותם עוד לפני שהגיעו לכאן עם ההתמסחרות הענקית שלהם(ואי אפשר לומר שהם לא התמסחרו) זה בדיוק כמו MCR(שאותם אני ממש לא אוהבת) ככה הגיעו בבום וככה יעלמו. אף אחד לא יתייחס כ"כ..=] אגב..אחלה ביקורת(?)=] ואני מקווה(ואני בטוחה שעוד אנשים)שהם יגיעו גם שנה הבאה!

PerfectSP

New member
ברוכה הבאהDDDD: ../images/Emo190.gif

אני יסמין
ואין לי שום אימייל שלהם

animfanatic

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif והשתלבות נעימה

ומהירה. כן יש להם שירים מעולים...מתה עליהם. אני תהילה (13)

TaaaaaaaaaaL

New member
חח מצטערת שאני עונה אחרי שנה רק עכשיו ראיתי

לא, פשוט אני מכירה משםם מלללא מלללא מללא (קצת הגזמתי, אבל הרבה) מעניין אותי םא את מכירה גם =] טוב אם תראי את זה אז כנסי אליי לאיסי:]] 261316961 3>

ElinorLahav

New member
ייאי , ישלך שם יפה ../images/Emo99.gif

בטח שאת יכולה להיצטרף הרי קוראים לך אלינור ! ויש לך שם מהממם
אם עדיין לא הבנת קוראים לי אלינור
14 מפ"ת

למעלה