חדשים בפורום

0oSharoNo0

New member
אני עוד מעט 15...:)

אגב, אני שרון גרה ליד נתיבות... ברוכה הבאה והשתלבות נעימה..!!

LiHiLuSh

New member
../images/Emo45.gifנכון למשל אני בפעם הראשונה ששמעתי אותם

ליפני 3 שנים דבר ראשון שעמתי את השיר כולו אהבתי ואז הקשבתי יותק למנגינה ולמילים ולהכלו ביחד ונורא אהבתי הכול למרות שהמילים היו בגרמנית חלקם ידעתי והשיר היה נורא יפה לדעתי

LiHiLuSh

New member
אמ אני מעריצה אותם 3 שנים ולא

עברתי פה שטיפת מוח כי אף אחד לא הכיר אותם אז ובישבילי זה לא דבר חולף ובקרוב היה אני כבר היה 4 שנים מעריצה אותם

ליהי ליהי

כל הכבוד שאת מעריצה אותם הרבה שנים ואני רואה שחשוב לך תמיד להדגיש את מספר השנים שאת אוהבת אותם(יצא לי לקרוא כמעט כל הודעה שלך שאת מספרת על השנים שאת אוהבת אותם) אבל בטכלס זה לא כזה משנה גם מישו שהתחיל עכשיו לשמוע אותם והוא באמת אוהב את המוזיקה זה לא אומר שזה דבר חולף בשבילו הוא בדיוק מעריץ כמוך... ומי שסתם נסחף עם הזרם ואומר שהוא אוהב אותם מתוך השפעה אחד על השני אז זה נחשב למשו חולף שזה קורא לרוב ללהקות מהסוג הזה....

LiHiLuSh

New member
../images/Emo9.gif

כן צודק אבל מה שמעצבן אותי יעני יש אנשים שמעריצים אותם ויעני ארר לא משנה אני לא יודעת איך לומר את זה אבל הם בכלל לא מכירים את השירים שלהם יש מלאה אנשים שמעריצים אותם גם איזה שנתיים ולא מכירים את השירים שלהם עזוב מה שרמשתי לא רשמתי טוב חח שחכתי מה רציתי בכלל

LiHiLuSh

New member
אה ואני מדגישה את ה 3 שנים כי

אז מחשיבים אותי כמעריצת מונסון וזה מעצבן וממש לא נכון ואין לי מושג איך הם מגיעים לזה

3has3

New member
היי לירן D:

אוקיי, שמע. אני מכירה את טוקיו הוטל לפני שהתחילו לדבר עליהם בכל מקום או לכתוב עליהם בכל מקום. כששמעתי שיר שלהם, לא ממש אהבתי אותם... אחר כך שמעתי עוד שיר ואותו ממש אהבתי. אולי כמו שאמרת, באמת יש כמה שירים קליטים באלבומים ויש כאלה שפחות. אבל מה שבטוח, טוקיו הוטל הם מעולים

N i t z a n 42

New member
ללירן , יש לך כמה טעויות

אתה חושב על המעריצים פה כיאלו הם "מעריצי מונסון" (כאלה שהם לא באמת מעריצים אמתיים ולא באמת מכירים אותם אלה רק מתלהבים מהם כי הם בטרנד ובטח עוד מעט ישכחו מהם בכלל..) אבל הרוב פה מכירים ואוהבים את טוקיו הוטל עוד הרבה לפני כל "ההיסטריה" הזאת שהתחילה וטוקיו הוטל בשבילי הם לא טרנד אלה להקה שאני אוהבת לשמוע ומתחברת מאוד למוזיקה שלה! אפשר לציין שאני בקושי מקשיבה לשירים באנגלית אלה הרבה יותר לגרמנית ,הם הרבה יותר טובים ואמיתיים. ואני חושבת שאתה טועה בקשר לזה שהם יותר פופ ,הם רוק! אממ טוב אין לי כוח לחפור יותר מדיי.. בקיצר אל תתבלבל בין מעריצות מונסון למעריצים אמיתיים.. המשך יום טוב :]

hallcat10

New member
ללירן

כמו הרוב בפורום הזה...אני לא מעריצת מונסון...אני מאמינה שמעריצות מונסון הם אחלה שעשו את כל הבלגן... הם יותר פאקצות שאוהבות אוצתם רק בגלל מראה ושזה הדבר עכשיו....והם מכירותרק את מונסון...(אני לא סובלת אותם..יש לי 2 בכיתה=[[[) בקיצור אנשים אוהבים אותם כבר הרבה זמן ולני כל ההתמסחרות...גם אני-==] אני מקווה שזה לא יהיה טרנד חולף.... ו...שאלה.... למה אתה חושב ככה? כולם פה כמאט הם לא מעריצי מונסון....ולא אכפת להם מהמראה(למרות שהם חתיכים) כולם פה קודם הקשיבו ואוהבים אותם בגלל התוכן של השירים ובגלל המוזיקה.. ואגב..עיתונים חראות..ראיתם מה רשמו עליהם בידיעות,וינט,פני פלוס..כל החראות האלה...כולל ואללה@!!!?

ElinorLahav

New member
ברוכות../images/Emo24.gif

חלק ממה שאמרת שטויות ! לא ניראלי שטוקיו זה דבר חולף הם פשוט כובשים אותך עם השירים והכל ותאמין לי זה לא יחלוף זה רק יגבור

איך?

כמה מעריצות פה אמרו שהם אוהבות את השירים בגרמנית אז רציתי לדעת איך אפשר להתחבר לשירים בגרמנית אם השפה לא מובנת בכלל אפילו שאתן יודעות את הפירוש לשירים קשה להתחבר לשפה הגרמנית מבלי להבין אף מילה... ואני חושב שהשיר scream הוא באמת הלהיט הגדול שלהם ולא מונסון...

MAY STAR

New member
לירן...

אני מכירה את הלהקה כבר 3-4 חודשים ואני ממש אבל ממש לא "מעריצת מונסון", אני יכולה אפילו להוסיף שאני ש-ו-נ-א-ת את הסוג הזה של המעריצות ! אני אוהבת את טוקיו הוטל הרוב בגלל השירים והמוזיקה שלהם! ואני גם חושבת שביל נורא חתיך
!!! וגם טום כמובן!! השירים בגרמנית הרבה יותר טובים מהאנגלית כי גרמנית זה המקור של השירים ואנגלית זה רק עוד גרסה.... סקרים הוא לא הלהיט של טוקיו הוטל... מונסון כבש כל המצעדים ולא סקרים... ואם כבר מדברים על מצעדים וזה... ראדי סט גו הוא גם להיט .... למשל בראש 1 ... ראדי סט גו מקום ראשון ומונסון מקום שלישי :/ כל השירים שלהם יפים!
משעמם לי! יש פה מישהו???!!! אייסי ---> 316421410

לירן (:)

אממ הי! אני סיון, בת 15.. וקראתי כל מה שרשמו כאן.. אני מכירה את ט"ה שנה וחצי, זה קרה בפוקס מוחלט.. אחות של חברה שלי הביאה לה דיסק שלהם והיא לא אהבה והביאה לי. בהתחלה לא הבנתי כלום.. אבל נדבקתי ל"רטה מיש" [אם אתה מכיר ואם לא..] בקיצור, לא ידעתי מי הם וגם לא ידעתי אפילו איך קוראים להם![הדיסק היה צרוב] אחרי חיפושים לנסות לפענח כמה מילים הגעתי לאתרים עליהם.. אבל יש לציין שהייתי פשוט דבוקה למוזיקה עוד הרבה לפני שראיתי אותם [לא כמו מעריצות מונסון....] ואני בטוחה שהרבה כאן, הרבה הרבה לא מעריצות מונסון.. לעניין, יש לי חברה דוברת גרמנית והיא עזרה לי להבין את המילים ואת המשמעות ככה אני ידעתי על זה הכל מדובר ואיך הכל הולך, היא גם תירגמה לי כתבות ומלא דברים.. כל הקטע הרישמי ושביל כותב ממש נכנס לי ללב.. ומילים בשירים פשוט דיברו אליי! כן נשמע קיטשי כל כך, אבל זה פשוט ככה. אני יודעת [אני בטוחה] שיש עוד בנות כאן שמבינות את המשמעות של המילים.. ושאוהבות אותם לא רק בגלל איך שהם נראים. וטרנד חולף? זה לא נראה לי הם.. אני לפחות מאוד מקווה שלא. ~~ וכל אחד אוהב שיר אחר שלהם, אתה אוהב את "סקרים" :) והוא שיר מדהים.... :]

TaaaaaaaaaaL

New member
צודקת ..=]

אבל כמה שיש מלא שהן לא מעריצות מונסון יש כ"כ הרבה שהן כן ! ואני נורא מצטערת להגיד שהן השתלטו על ההופעה.. עמדה אחת מולי שרה רק את מונסון והסתירה לי הכל בחלק מההופעה.. וזה ממש עיצבן אותי כי יכולתי להיות במקומה ולשיר הכל. (שרתי , אבל מאחורה טיפה) אבל אחרי זה התקדמתי לשורה שניה והכל היה בסדר :]

N i t z a n 42

New member
כנס

זה לא נכון שאנחנו לא מבנים אני אישית לומדת גרמנית ויש פה עוד שלומדים ויש גם כאלה שההורים שלהם דוברים גרמנית.. ונכון שאני לא מבינה שוטף אבל אחרי שקוראים את הפרוש כמה פעמים זה נקלט טוב גם כי אני יודעת מכל משפט לפחות 2-3 מילים מבין?

N i t z a n 42

New member
אה וגם שחכתי להוסיף ש..

שהמילים שלא יודעים במשפט לומדים מהשיר וזה גם מאוד מועיל ללימוד השפה.. וזה בכלל לא קשה להיתחבר לשירים להפך זה פשוט קורה אוטומטית כי השירים שלהם באמת מדהימים! :]

SpongBobit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

ובהופעה גם חילקו פליירים ללימודי גרמנית, אמא שלי תברר על זה XD

SpongBobit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

ובהופעה גם חילקו פליירים ללימודי גרמנית, אמא שלי תברר על זה XD

למעלה