בכיף צ'רקסית יפה שייליי וסיצ'סס
NLO New member 23/10/07 #55 ../images/Emo13.gifנסיון שלי. חבל שלא הבאת עוד תמונות לבחור מהן. זה מה שיצא ←
S shlomits New member 23/10/07 #64 אני אשמח להעלות עוד תמונות לבחור מהן! לא רציתי להעמיס, אבל עכשיו שאתה מבקש...הנה עוד אופציות
S shlomits New member 23/10/07 #70 הנה תמונה משפחתית אחרת שבה מופיע האבא (אולי זה מתאים יותר מבחינת הגודל שלו?)
NLO New member 23/10/07 #73 טוב הנה נסיון אחרון. פעם הבאה אם תוכלי רק להעלות את כל התמונות במכה, סתם מבאס לעשות עבודה כפולה. נראה לי שפה הוא יושב הכי טוב בהתחשב בפוזה.
טוב הנה נסיון אחרון. פעם הבאה אם תוכלי רק להעלות את כל התמונות במכה, סתם מבאס לעשות עבודה כפולה. נראה לי שפה הוא יושב הכי טוב בהתחשב בפוזה.
S shlomits New member 23/10/07 #74 אתה צודק בקשר לעבודה הכפולה ואני ממש מצטערת, פשוט לא חשבתי על להעלות עוד תמונות! המון המון תודה, יצא מוצלח ביותר!
אתה צודק בקשר לעבודה הכפולה ואני ממש מצטערת, פשוט לא חשבתי על להעלות עוד תמונות! המון המון תודה, יצא מוצלח ביותר!
S shlomits New member 23/10/07 #71 ואם כבר ב"הלבשות" על תמונות עסקינן האם ניתן להחליף את תמונת הילד בתמונה הזו לתמונה מוצלחת יותר, מתוך אלה שכבר העליתי? (מצטערת על ההצקות ואני יודעת שזה קשה, אבל להגנתי יאמר שזה נועד לשמח את ליבה של סבתא מאד מבוגרת, מקווה שתבינו ולא תתרגזו....)
ואם כבר ב"הלבשות" על תמונות עסקינן האם ניתן להחליף את תמונת הילד בתמונה הזו לתמונה מוצלחת יותר, מתוך אלה שכבר העליתי? (מצטערת על ההצקות ואני יודעת שזה קשה, אבל להגנתי יאמר שזה נועד לשמח את ליבה של סבתא מאד מבוגרת, מקווה שתבינו ולא תתרגזו....)
ק ק קט קטי New member 21/10/07 #20 ../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif
ק ק קט קטי New member 21/10/07 #21 ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif