התפקדות חודש נובמבר

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמתפקדת!../images/Emo8.gif

שם:רותם פרץ. תאריך לידה:28.7.93 גיל:16 מיקום בארץ:מודיעין דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):מסנג'ר:[email protected] פייסבוק:Rotem Peretz טוויטר לא בשימוש משהו טוב שקרה בחודש אוקטובר:החופש שבצבצ לו בתחילת החודש ציונים חברים ההרצאה אייפוד! משהו רע שקרה בחודש אוקטובר:אנשים מסוימים,צביעות ותופעות המלוות. למה אתן הכי מצפות בחודש נובמבר:מחנה אומנוית!יואו,יהיה טוב! ושלא יהיו בו הרבה מבחנים. שיר החודש:כל By The Way ועוד מלא שירים תמונת החודש:מזל טוב אנתוני! וגם לצ'אד ומייקל היה באוקטובר יום הולדת,אז מזל טוב! מסר לאומה:

Bleed for Me

New member
מתפקדת

שם: דניאל תאריך לידה: 4.5.89 גיל: 20 מיקום בארץ: ר"ג דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסרים.. משהו טוב שקרה בחודש אוקטובר:חגיייייים משהו רע שקרה בחודש אוקטובר: כלום.. למה אתן הכי מצפות בחודש נובמבר: להשתחרר!!!! ואז אני טסה.. שיר החודש:החדש של אדם למברט והחדש של שריל קול תמונת החודש: מסר לאומה:יום טוב=]

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif נובמבר D: ../images/Emo188.gif

שם: ליאת
תאריך לידה: 23.11
מיקום בארץ: מרכז
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מי שרוצה יכולה לבקש במסר ^^
משהו טוב שקרה בחודש אוקטובר: הממ... גשם? ^^"
משהו רע שקרה בחודש אוקטובר: לא זכור לי כלום
למה אתן הכי מצפות בחודש נובמבר: יומולדת D:
שיר החודש: גידי גוב - יש אי שם
תמונת החודש:
אני אוהבת את התמונה הזאת חוץ מדבר אחד שמופיע בה
ולא, אני לא מתכוונת לעצמי.
מסר לאומה: נממ נצלו את הזמן שלכם כי אח"כ תתחרטו. שבוע טוב

../images/Emo109.gifמתפקדת[:

שם: רוני
תאריך לידה: 23.6.93
מיקום בארץ: חיפה
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסנג'ר [email protected] פייסבוק Roni Gott
משהו טוב שקרה בחודש אוקטובר: אבא חזר מאפריקה, סיימנו לצלם את הסרט סוף סוף, טלוויזיה חדשה בחדר
והניהול
משהו רע שקרה בחודש אוקטובר: הגשם, הלימודים ממש מעצבנים וקשים
שונאת את כיתה י"א
למה אתן הכי מצפות בחודש נובמבר: גרמניה!!!!! ~משלחת, צילומי סרט, שווווווופינגגגגגגגגג
~ אבל אני לא אהיה בפורום שבוע XD
שיר החודש: אלבום חדש של מיקה
תמונת החודש:
מסר לאומה: תנסו למצוא שארית של חיים בי"א חח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo188.gif

שם: קרן
תאריך לידה: 4/11/95 :)
*חש*
מיקום בארץ: נחשונים D:
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): twitter - Keren4562 FaceBook - Keren Amir MSN - [email protected]
משהו טוב שקרה בחודש אוקטובר: שלא קיבלתי נכשל במבחן במתמטיקה XD שיש לי LCD חדשה בבית *-*
משהו רע שקרה בחודש אוקטובר: חברה ><
למה אתן הכי מצפות בחודש נובמבר: יומולללדת !
שיר החודש: זאת המסיבה , גבריאל XD ~ מתוך תמיד אותו חלום כמובן
~
תמונת החודש:
מסר לאומה: תראו תמיד אותו חלום (?) XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיאו חחחחחחח

זאת המסיבה XDD היום התחלתי לשיר את זה בבצפר כל השכבה נדבקה
אחד השירים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכןן333>

איך מתאים לו דראג חבל על הזמן XD

sweet shir

New member
הוא נראה ממש זקן בדראג חח

כאילו הוא אישה בת 40 או משהו. וברגיל הוא נראה כזה קטני חחחחחח זה הזויXD

sweet shir

New member
מרי לו ברור חחח

כבר שבועות שאני שרה את זה ומשגעת את כל החברים שלי חחחחחחח

sweet shir

New member
סקוטייייייייייייייייי 3>

מושימושלם
ראית את כל הפרקים של תמיד אותו חלום?

../images/Emo34.gif החודש האהוב עלייייייי D:

שם: מור תאריך לידה: 95\11\29 גיל: עוד 28 ימים 14 D: מיקום בארץ: גבעתיים דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסנ'- [email protected] טוויטר- M_D_MyLove ופייסבוק תבקשו במסנ' או באישי >< משהו טוב שקרה בחודש אוקטובר: אנערף לא זוכרת XD משהו רע שקרה בחודש אוקטובר: עדיין יש בצפר XDD למה אתן הכי מצפות בחודש נובמבר: היומולדת של מיילס אהובתי - 11\23 היומולדת שלי - 11\29 היומולדת של דאגלס אהובי - 11\30 כפרעלינו
#%^@ XD שיר החודש: באמת שאנלא יודעת XD נו כל השירים של מיילסע דמסע ומקפליי XD תמונת החודש: אינלי כח -.- מסר לאומה: ><

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifWake Me Up When October Ends../images/Emo182.gif../images/Emo9.gif

חח ועכשיו זה נובמבר!!!!! אעאעאעאעא כמה זמן חיכיתי לחודש הזהההההההההה
שם:
עמית, עמיתוש, עמיתיק, ג'חנון, ראביינו ומה שבאלכם XD תתפרעו!
תאריך לידה:
19/11/1992 אעאעאעאעא החודשששש XDDD
מיקום בארץ:
ראש העיןןן :))
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):
מסן: [email protected] טוויטר: http://twitter.com/AmitTi חפשו בפייסבוק: Amit Tzabari
משהו טוב שקרה בחודש אוקטובר:
הטיול השנתי, לייק דהההה חחחח חזרתי להיות בקשר עם ידיד שלי, שהוא פשוט בן אדם מדהים וקורע מצחוקק!! ^^ הטיול של מסע בעקבות לוחמים, גאד החייל הזה לא יוצא לי מהראשששש
היום בבוקר, טוב בעצם כל יום ראשון ברכבת אני רואה את אותו החייל והוא כזה הורססססססססס (לא אותו אחד מהטיול...אחד אחר
) טוב אני מודהה בזה...יש לי חולשה לחייליםםםםםםם חחחח
משהו רע שקרה בחודש אוקטובר:
חחחח רבתי עם חברה שלי בטיול השנתי, והשלמנו יום אחרי חחחחחחח לא הגשתי דוח מעבדה בפיזיקה והיא שונאת אותי XDD אני מקווה שזהו...חחח
למה אתן הכי מצפות בחודש נובמבר:
לצו ראשון!!! >> מחרררררררר אעאעא
ליומולדת שלי...חיחיחיח ליומולדת של דאגילישסססס
אמממ זהו?...חחחח לניו מוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, איך אפשר לשכוח מזה בכלל?!?! זה יוצא יום אחרי היומולדת שליייייי DDD: למרות שזה בטוח לא ייצא בארץ באותו התאריך.. ><
שיר החודש:
I Gotta Feeling!!!!
תמונת החודש:
אמממ נראההה...אמממממ אני מאוהבת בתמונה הזו, בכלל...כל התקופה הזו שלו הייתה מדהימה.... דני תחזורררררררררררררררררררררררררררר :&#39
מסר לאומה:
תאמינו בעצמכם. אל תתנו לאחרים להכתיב לכם מי אתם! אם יש רצון ואם יש אמונה אנחנו יכולים להגיע למקומות הרבה יותר טובים וגבוהים! אל תיסחפו אחרי אנשים אחרים, תהיו יצירתיים, תהיו אמיתיים! תהיו אתם

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאת לא היחידה שיש לה חולשה לחיילים!

ומחרתיים יש לנו הכנה לצבא בבי"ס 5 שעות ראשונות(מתוך ה6 שאני לומדת.לא יכלו לפרגן בעוד שעה על ספרות
) ויהיו הרבה חיילים!

למעלה