בשרשור חוקר

אלמוג../images/Emo98.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

מה קורה?D: שומעת מוסיקה? את עייפה? משועממת? מה הכי הכי הכי בא לך עכשיו? יש לך חיות? אם היית חיה- איה חיה היית רוצה להיות ולמה? מה השיר האהוב עלייך? יש להקה שאת אוהבת יותר מדה יוזד? מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? ספרי פאדיחה ענקית שלך: מה את מתכוונת לעשות מחר? בעקרון, את חושבת שהחיים שלך מעניינים או משעממים? קחי את הספר הקרוב אלייך ביותר, פתחי עמוד 54 שורה 7 מילה 4. מה כתוב?D: מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? יש לך חבר? איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? איפה את גרה בכלל? את אוהבת להיות שם? תתארי את עצמך ב3 מילים:

זהו שמי ../images/Emo3.gif

מה קורה?D: חרא. אני חולה
שומעת מוסיקה? כן
את עייפה? לא :] משועממת? ממ לא :] מה הכי הכי הכי בא לך עכשיו? להיות בריאה
יש לך חיות? דגים XD אם היית חיה- איזה חיה היית רוצה להיות ולמה? חתול... כי אני ילדה מפגרת XD סתם נו. לאיודעת
מה השיר האהוב עלייך? יש מלא ...:] יש להקה שאת אוהבת יותר מדה יוזד? לאאאא !! לעולם לא !!!!!! מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? ממ... להשתגע
ספרי פאדיחה ענקית שלך: בכיתה ז , הייתי בחדר מדרגות עם חבר שלי, ובאמצע שהתנשקתי איתו ( בפעם הראשונה לחיי , אגב ) קירקרה לי הבטן... והיה הד... והוא צחק
מה את מתכוונת לעשות מחר? לנוח במיטה ולא לזוז
בעקרון, את חושבת שהחיים שלך מעניינים או משעממים? מעניינים מאודמאודמאוד
קחי את הספר הקרוב אלייך ביותר, פתחי עמוד 54 שורה 7 מילה 4. מה כתוב?D: הם XD מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? כוס תה :-\ יש לך חבר? כן
איך קוראים לחברה הכי טובה שלך? לירז ירדן ולי
איפה את גרה בכלל? בנתניה
את אוהבת להיות שם? לא
תתארי את עצמך ב3 מילים: משוגעת משוגעת משוגעת ...

למעלה