../images/Emo230.gif חוסר כוח בעליל!
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Little Joanna Transilvenia TTT
כל שיר אחר שעשה את השבוע:
אין לי כוח לפרט שירים.. AAR: Give you hell Believe Another heart calls We the kings- Check yes Juliet The calling- where ever you will go The call אני לא יודעת של מי זה
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק, אמריקן ריג'קטס
משהו שראיתי ביוטיוב:
הקליפ של TTT
משהו שראיתי בטלוויזיה:
על טבעי עונה ראשונה!! על טבעי עונה שניה
ספר השבוע:
ה"פ ומסדר עוף החול פאנפיק- החורף שלנו
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אממ.. המורה לנהיגה שלי, חברה שלי שהתחילה להתעצבן על כל העולם סתם, קורס פסיכומטרי, לוח מבחנים, שינוי כל הלוח מבחנים T.T, סבתא שלי משגעת אותי!
משהו ששימח:
פרשתי מלעשות פסיכומטרי, יש לי טסט מחר, אני נוסעת סופ"ש הבא לטבריה למלון
משהו שהעציב:
שהיה לי ממש קשה להגיע להחלטה של לא לעשות פסיכומטרי, מלא מלא מבחנים ועבודות, ומלא בגרויות בע"פ בסוף מרץ =\
ציטוטיה:
אני וחברה שלי מדברות. אני:" חזרתן הבייתה בתשע וחצי, אך הלכתן לישון רק ב00.30?!" היא:" אממ.. .עשינו דברים" הקינקיות שבדבר! שיעור ספרות מדברים על שיר לא ברור המורה:" מהם רופא, שופט מורה?" חברה שלי:" בעלי מקצוע!!" אני:"את עובדת עלי!!" אותו שיער בספרות אני:" השיר הזה נשמע ממש מוכר" חברה שלי:" טוב לך?!" אני:" נכון!!" כנ"ל, אני חושבת על פרק בעל טבעי, ויש שקט בכיתה. אני:" נכון!!" חברה שלי מסתכלת עליי כאילו לא לקחתי את הכדורים היומיים שלי XD שיעור כימיה. מישהו מהכיתה שלי:" אורלי, את יודעת שבמהלך השנתיים האלה אנחנו לומדים יותר מ200 שעות ביחד?" המורה (אורלי):" דניאל די, אתה עושה לי סיוטים בלילה!" אחותי הקטנה רוצה שאני אצייר לה נסיכה, ובזמן שאני מציירת היא צועקת עליי. ליזי:" לא אנסטסיה, זה לא יפה!" אני:" אז תציירי את!" ליזי:" אנסטסיה, למה עשית לה שיער?!" ~מנסה להירגע~ אחרי כמה זמן אימא שלי מבקשת ממני לקלח אותה, קילחתי אותה וזה, ואז היא באה לאמא שלי ליזי:" אימא, אנסטסיה הרטיבה לי את השיער בכוונה!!!" ~אני תופסת במשהו בשביל להירגע~ XD
מתנגן:
Where ever you will go
מוטו:
פרופיל:
זה מדהים אותי כל פעם מחדש רמת היופי שהולכת כאן, וזה גם ממש מעציב אותי שסאם אשכרה 1.93 והוא גבוה ממני ביותר מ 30 ס"מ!