McWeekend

Noa L black

New member
כל כך נכון ^^

באמת שזה ספר יפיפה ואיכשהו למרות כל ההתרחשויות המזעזעות והכמעט בלתי אמינות אפשר להתחבר אליו בטירוף, לי היה קשה מאד להניח אותו וסיימתי אותו תוך יומיים 3: (כולל קריאה בשיעורים כמובן XD) אני לא אפרט לך איך ולמה כל כך קל להתחבר ולהבין אבל את תקראי ותאמיני לי שתביני לבד... תקציר שמצאתי איפשהו : "החיים של משפחת דולאנגיינג'ר היו פשוט מושלמים. מעולם לא היה חסר להם דבר, והאהבה תמיד שררה בביתם. עד שפקד אותם אסון- האב, האהוב על כל בני המשפחה מת בתאונת דרכים. האם, לא הייתה בעלת כישורים לעבוד,וידעה רק לרקום ולסרוג, וכך היא נותרה אלמנה צעירה מטופלת בארבעה ילדים, ללא כל מקורות כלכליים ולא יכלה לפרנס את ארבעת ילדיה- כריס, קאתי, והתאומים קארי וקורי. לכן נאלצה האם לשלוח מכתב להוריה, שאיתם לא דיברה במשך 15 שנה בעקבות סכסוך משפחתי. היא לא קיבלה מענה למכתב הראשון, וכך המשיכה לשלוח עוד ועוד מכתבים עד שקיבלה תשובה. אמה, מפלצת שתלטנית שנישלה אותה בעבר מן הירושה, מכניסה אותה לביתה אך כולאת את הילדים בעליית הגג. ובעצם כאן מתחיל כל הסיפור המצמרר ומרגש כאחת. הילדים לומדים איך נראים החיים מהצד החשוך ביותר. הספר מציג איך הילדים מתמודדים עם הרעב, עם המכות, ואפילו עם היצרים שלהם."

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifMy McWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Take Me There That's The Truth This Song Transylvania Too Close For Comfort POV
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
כל השירים של AAR שכתבתי בשבועות האחרונים Simple Plan - When I'm Gone Coldplay - Viva La Vida
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
AAR
קליפ שעשה לכן את זה:
לא יצא לי ממש לראות השבוע, אבל ראיתי עוד כמה פעמים את TTT... אז אני מניחה שזה...
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לך תבין נשים (מי היה מאמין שכריסטן סטיוארט יכולה להיות שחקנית טובה) גלי עונה 2 פרק 11 האנטומיה של גריי עונה 2 פרקים 16+17 כשהארי פגש את סאלי (ה-סרט של כל הזמנים!)
ספר / פיק השבוע:
הפיק של נוגה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חברה שלי שכבר מלא זמן מעצבנת אותי והשבוע פשוט נמאס לי ממנה סופית! די! אין לי כוח אליה יותר!
משהו ששימח:
יומולדת למיכלית אחותי התאומה! שמענו שלושה זמרי אופרה (שבאו במיוחד לבצפר שלנו) כהכנה לאופרה שהולכים לראות ביום שלישי וזה מדהים! חזרתי לשמוע מקפליי כמעט כמו פעם ושכחתי כבר עד כמה אהבתי אותם והבנתי כמה אני מתגעגעת אליהם עלה לי רעיון כל כך גאוני לסיפור! ואני אכתוב אותו ברגע שאני אסיים את זה שאני כותבת עכשיו ואת זה שאני אכתוב אחר כך...
משהו שהעציב:
גיליתי שתקופת המבחנים חוזרת
מחר מפגש חצי שנה בחליל ואני לא יודעת אך אחד מהקטעים שלי
ציטוטיה:
*בשיעור ביולוגיה* עידו: אז אני לא הולך למות? ליאורה (המורה): לצערנו.... *הופענו בגן ילדים וחארי שכולם ניגנו נתנו לילדים לשאול שאלות* ילדה אחת: למה על הקלרינט יש תוכנית? הגננת: איזו תוכנית? הילדה: תוכנית בטלוויזיה הגננת: איך קוראים לה? הילדה: בובספוג... (וואי מסכנה... כולם צחקו מזה והיא ממש נעלבה וחשבה שצוחקים עליה והתחילה לבכות...)
מתנגן בראש / בפלייליסט:
McFLY - Thake Me There
המלצת השבוע:
אל תנשכו לעצמכם את הלשון בכוונה כי אתם חושבים שאם אתם עושים את זה בכוונה אז זה לא כואב. סמכו עליי.
התמונה הכי חמה:
ככה נראיתי אחרי הטראומה שחוויתי (אבא שלי הרכיב אותי על האופניים שלו)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifסתם עוד משהו שקרה היום שהייתי חייבת

להוסיף: *אחותי מספרת לנו על החידה השבועית שלהם בבצפר ואנחנו מנסים להסביר לה את התשובה. פעם ראשונה. פעם שנייה. בפעם השלושים ושתיים זה הצליח. ואז היא שואלת שאלה אחרת:* אחותי: שלושה צבים הולכים בטור במדבר. הצב הראשון אומר: מלפניי מדבר ומאחוריי צב. הצב השני אומר: מלפני צב ומאחורי צב. הצב השלישי אומר: מלפני צב ומאחורי צב. איך זה יכול להיות? אנחנו: *זורקים כל מיני תשובות שכוללות את זה שאחד או יותר מהם הולכים הפוך וכו' וכו'...* אחותי: לגלות לכם? אימא: כן. אחותי: הצב השלישי משקר. הא! ואתם אומרים שלי אין מוח לוגי! וואו היא הרגה אותי XDDDD

../images/Emo230.gif חוסר כוח בעליל!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Little Joanna Transilvenia TTT
כל שיר אחר שעשה את השבוע:
אין לי כוח לפרט שירים.. AAR: Give you hell Believe Another heart calls We the kings- Check yes Juliet The calling- where ever you will go The call אני לא יודעת של מי זה
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק, אמריקן ריג'קטס
משהו שראיתי ביוטיוב:
הקליפ של TTT
משהו שראיתי בטלוויזיה:
על טבעי עונה ראשונה!! על טבעי עונה שניה
ספר השבוע:
ה"פ ומסדר עוף החול פאנפיק- החורף שלנו
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אממ.. המורה לנהיגה שלי, חברה שלי שהתחילה להתעצבן על כל העולם סתם, קורס פסיכומטרי, לוח מבחנים, שינוי כל הלוח מבחנים T.T, סבתא שלי משגעת אותי!
משהו ששימח:
פרשתי מלעשות פסיכומטרי, יש לי טסט מחר, אני נוסעת סופ"ש הבא לטבריה למלון
משהו שהעציב:
שהיה לי ממש קשה להגיע להחלטה של לא לעשות פסיכומטרי, מלא מלא מבחנים ועבודות, ומלא בגרויות בע"פ בסוף מרץ =\
ציטוטיה:
אני וחברה שלי מדברות. אני:" חזרתן הבייתה בתשע וחצי, אך הלכתן לישון רק ב00.30?!" היא:" אממ.. .עשינו דברים" הקינקיות שבדבר! שיעור ספרות מדברים על שיר לא ברור המורה:" מהם רופא, שופט מורה?" חברה שלי:" בעלי מקצוע!!" אני:"את עובדת עלי!!" אותו שיער בספרות אני:" השיר הזה נשמע ממש מוכר" חברה שלי:" טוב לך?!" אני:" נכון!!" כנ"ל, אני חושבת על פרק בעל טבעי, ויש שקט בכיתה. אני:" נכון!!" חברה שלי מסתכלת עליי כאילו לא לקחתי את הכדורים היומיים שלי XD שיעור כימיה. מישהו מהכיתה שלי:" אורלי, את יודעת שבמהלך השנתיים האלה אנחנו לומדים יותר מ200 שעות ביחד?" המורה (אורלי):" דניאל די, אתה עושה לי סיוטים בלילה!" אחותי הקטנה רוצה שאני אצייר לה נסיכה, ובזמן שאני מציירת היא צועקת עליי. ליזי:" לא אנסטסיה, זה לא יפה!" אני:" אז תציירי את!" ליזי:" אנסטסיה, למה עשית לה שיער?!" ~מנסה להירגע~ אחרי כמה זמן אימא שלי מבקשת ממני לקלח אותה, קילחתי אותה וזה, ואז היא באה לאמא שלי ליזי:" אימא, אנסטסיה הרטיבה לי את השיער בכוונה!!!" ~אני תופסת במשהו בשביל להירגע~ XD
מתנגן:
Where ever you will go
מוטו:
:)
פרופיל:
זה מדהים אותי כל פעם מחדש רמת היופי שהולכת כאן, וזה גם ממש מעציב אותי שסאם אשכרה 1.93 והוא גבוה ממני ביותר מ 30 ס"מ!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני לא מכירה את Believe ואת

Another Heart Calls
עכשיו אני ארוץ לשמוע אותם XD אז את באה???? ואנחנו נפגשות? חחחחחחחחחחח הציטוט האחרון קרע אותי

השירים זה מהאלבום

when the world comes down וכן, אני באה בטוח :) ותכלס לא אכפת לי מתי ניפגש... אפשר ביום חמישי או שישי.. לא באמת אכפת.. מתי שנוח לך :) וכן אחותי קצת רעה אליי -.-

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאיזה מלון? ומתי את מגיעה?

ומתי אתם עוזבים? ומה כבר מתוכנן לכם?

חח כמה שאלות XD

אוקיי: לאונרדו משו אני יוצאת מהערבה בשעה עשר בבוקר ביומחמישי, נראה לי זה 4 או 5 שעות נסיעה אנחנו יוצאים ביומשבת בצהריים ואין תוכניות מיוחדות, נראה לי נלך לגן גורו אם לא יהיה גשם

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifיאא אז אולי אני אבוא ביום חמישי אחרי

בצפר לטבריה ונלך להסתובב?

למעלה