הפרק היומי

נכון הקטע היה ממש מיותר../images/Emo70.gifונילדה

אתמול כזה צילצלה בדלת ואז פשוט נכנסה ואמרה "שכחתם להזמין אותי
"..משהו כזזהה... היא פשוט הגיעה, לא היה לזה משהו מיוחד יותר. ואז היא ופלור כזה דיברו וצחקו קצת, ופלור ירדה עליה ונילדה אהבה את זה..חח..

אז ככה..

בעיתון היה כתבה שפדה ודלפינה עומדים להיארס ונילדה שמין הסתם היא סבתא של דלפינה ראתה את הכתבה ובאה הביתה ואמרה לגברת מלה-מלה "אני צריכה לראות שהנכדה שלי מתארסת רק דרך העיתון"?כאילו מה!...חסר להזמין אותה?..חחחח

../images/Emo9.gifפרק מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

יאללה הכי אהבתי בפרקהזה את סופי.. איזה מותק!! היא ממש ממש מוכשרת.. אבל אני לא מבינה איך תמיד היא מסכימה להשפלות האלה בסדרה
לדעתי היא ממש מדהימה.. וזה נקרא שמנה??! מזה לא..
הקטע שהם החליקו בהתחלה היה ממש טיפשי.. לא הגינוי ומפגר
דלפי הייתה מצחיקה כזאת.. היה מדהים עם פלור ופדה.. יאי איך שהיא שרה ורקדה איתם היה ממש יפהה

LemonLimeLilach

New member
אני כל כך מסכימה

אני ממש ממש לא מבינה איך אנג'לס הסכימה לתפקיד כזה אחרי ששנתיים היא עשתה את פלי במורדים. היא כל כך יפה, כל כך לא שמנה.. מצידי היא הייתה יכולה לשחק את פלור וזה היה אמין.

סולדד100

New member
נכון! אני מסכימה איתך!

אני נורא אהבתי את נילדה בפרק הזה איך שהיא הגנה עליה הייתי בטוחה שהיא תשחק דמות רעה

Love benjosh

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

יאהווווווווווווו היה פרק אחד הטוביםםםםםםםם כל הפרק נקרעתי מצחוקקקקקקקק וההורים שלי לא מבינים על מה אני צוחקת!! נכון לדלפינה ולמללה יש 2 משפטים כאלה שהן אומרות ביחד
וגם שדלפינה אומרת: "מישהי בצרות.. " אני נשפכתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
ונילדההההההההההה איזה חמודההההההההההה
היא ופלור גם קרעו אותי..

פרק שולטטטטטט

איך אהבתי את הדמות של נילדה!! ומה זה הפירסינג המגעיל הזה שיש למיה
איך צחקתי בקטע עם פלור ופדה בבית תמחוי
אני פלור וזה דון פריזר

היה גם יפה הקטע: ../images/Emo185.gif

"1,2,3 פלוורנסיה 1,2,3 הרמדניה (לא זוכר..) 1,2,3 פ..ד..רי..קו" ואח"כ איך הוא התבייש כזה,זה כ"כ מצחיק
לא הבנתי למה דלפי שמה את הכיסויים שהיא הייתה עם סלבדור...ובאמת הקטע בהתחלה היה מיותר....

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif מזה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פיספוסים חוזרים
פףףףףףףף

חח..כהה..שמתם לב!!..פרק שולטטט

פלור ופדה היו כל כך מהממיםםם
זה היה ברור שהם לא התנשקו!...אבל...למה לא הראו איך זה נגמר?....חחחחחח..... איזה נודניק הדומיניק הזאת...

LemonLimeLilach

New member
אוקיייי

טוב שלא היו כבר את הפספוסים האלה. הם קורעים והכל, אבל... כן. בוא נראה - אני ממש אוהבת את העגיל של מיה. הבית תמחוי ופלור/פדה - הלו! לא הראיתם לנו מה קרה אחרי שצעקו להם להתנשק ואמרו שהם לא היו צריכים לבטל את האירוסין. מעצבנים!!!!

../images/Emo99.gifפרנקיטווווווווווו

0
יווו בנחה היהה מושלםםםם כהרגלו פדריקוו איזה מאמיייייייייייייייייי
דומינאקקקקק
מיה מססכנהההההה סופיהה
איזה סטירההההההההההההההההההההה
מלה מלה
אקיצר... מושלםםםםםםםםםםםםםם

למעלה