אגמיסט, מי אתה

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo88.gifאגמיסט, מי אתה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

והפעם, מיכל שוטו

ואייי, מיכוש:)../images/Emo205.gif

אנחנו בדיוק במסן:p חח
אוקיי מיכושיתת.. אז ככה: מה נשמע? מה ככה? נכון שאני חבוליסטית:p? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:p את כל יום הולכת לבצפר עם צמות או שזה היה חד פעמי:p? בת כמה מאיה:p? <כפרעליה:]> את מצוננת:p? כי אני כבר לא:p ב"ה:) אממ, מה עוד לשאול:p איזה ממתקים לקחת:p? חוץ מדובונים ואפרופו
וזהו
ניראלי
היי
*מע* אוהבת אותך

חח רעותייי../images/Emo110.gif

מה נשמע? אחלה מה איתך?:] מה ככה? שורדים
נכון שאני חבוליסטית:p? לאללה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:p את כל יום הולכת לבצפר עם צמות או שזה היה חד פעמי:p? חחחחחחחחחחחחחח נממממ... אני לא הלכתי אפעם לבצפר עם צמות [היכונו לחפירה] פשוט פעם שיעמם לנו בשיעור הסטוריה אז חברה שלי החליטה שהיא מנסה לעשות לי צמותתת
ונשארתי עם זה באותו יוםם.. ועשיתי שוב יום למחרת בחונכווות.. והיא עשתה לי שוב באמצע יום אחד בבצפר
וביום הראשון והאחרון של הסמינר היא גם עשתה לי
וזייההוו.. אני הולכת בדר"כ בלי צמות סתם פזור או קשת... בת כמה מאיה:p? <כפרעליה:]> מחר 3 חודשים בולל!
את מצוננת:p? קצת כע.. מחר שישי אז אני אקום עם חום וצינון קשה
כי אני כבר לא:p ב"ה:) טפו טפו טפו!!!! אממ, מה עוד לשאול:p איזה ממתקים לקחת:p? חוץ מדובונים ואפרופו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי ביסלי?
לא יודעת:]

einatit4

New member
../images/Emo187.gifמיכל../images/Emo11.gif

את אוהבת אותי?
סתם
הממממממממממממ מתי ניפגש כבר?
ומה שלומך כמובן? הכל טוב? מה שלום שחר? וקארין? ו.... לא יודעת
זה שמתחיל בא'
מה שלומו? אני רוצה שתשימי תמונה שלך עם אגם בפעם הראשונה שפגשת אותה ו.. הממממממממ שבת שלום[למחר] ואם יש לך חונכות מחר אז שיהיה בהצלחה
אוהבת

נתנתת../images/Emo110.gif

את אוהבת אותי? מאווווד
סתם הממממממממממממ מתי ניפגש כבר? כשיהיה מפגש:) ומה שלומך כמובן? אחלה.. מה איתך?:) מתי יחזור לך כבר המסןן?! הכל טוב? לא הכל אבל פסדר:p מה שלום שחר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחלה נראלי
וקארין? גם
ו.... לא יודעת זה שמתחיל בא'מה שלומו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראלי שבסדר
יש לי פווווווווול סיפורים.. אבל מסןן..:p אני רוצה שתשימי תמונה שלך עם אגם בפעם הראשונה שפגשת אותה. חחחחחחח המ לא.. זאת תמונה מזעזעת ו.. הממממממממ שבת שלום[למחר] תודה בובי גמלך
ואם יש לך חונכות מחר אז שיהיה בהצלחה - תודהההההההההה
אוהבת גמני

מאשה

New member
מיכלית../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

מה נשמע?
כמה בגדים של סקצ'רס יש לך[
]? ממתי את אוהבת את שלולית? כמה פעמים פגשת אותה והיצטלמת איתה?
תשימי פה את התמונה שאת הכי אוהבת שלכן
את אוהבת אותי? נכון שאני קרציה? ו.. מה את הכי אוהבת לאכול? יש משהו אחר שאת אוהבת לשתות חוץ מקולה?
ולאכול חטיף חוץ מדובונים? מה שלום החמסה שלך
? והצמיד האדום
? ואיזיק
? ומאיה
? אין לי עוד שאלות
אוהבתותך

מאשושש../images/Emo110.gif

מה נשמע? פסדר מאיתך?
כמה בגדים של סקצ'רס יש לך[]? לא יודעת.. לא הרבה.. 4? ממתי את אוהבת את שלולית? נמממממממממממ מכתה ד נראה לי. כמה פעמים פגשת אותה והיצטלמת איתה? 5 תשימי פה את התמונה שאת הכי אוהבת שלכן- זאת משיר נולדד... והאחרונה משלגייה שאנחנו יושבות:) [לא בגלל איך שיצאתי.. כי יצאתי בהכל לא משהו.. פשוט בגלל שאלווו הכי יפות
] את אוהבת אותי? כעעעע:) נכון שאני קרציה? לאאא ו.. מה את הכי אוהבת לאכול? נמממ... פירה?:p יש משהו אחר שאת אוהבת לשתות חוץ מקולה? לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח [הרגע נגמר בקבוק קולה 2 ליטר:).. חחחח
אתמול בצהריים פתחתי אותו
] ולאכול חטיף חוץ מדובונים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפרופווווו:p בסמינר אכלנו 3 אפרופוווו ביום:p וביסלי זה גם אחלה:p מה שלום החמסה שלך? סבבה טפו טפו טפוווווו:p חחחחחחחחחחחחחחח שכחתי להגיד לכם מצאתי אותה בסוףףף והצמיד האדום? גםםם... טפו טפו טפו ואיזיק? אחלה:] ומאיה? אחלה טפו טפו טפוו.
גמני אותך

למעלה