אגמיסט, מי אתה

היללי 2

New member
מיכלולית מסטוליתת יפשליי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

חח מה קורה מאמי?? איך את כזאת חכמה?? בלי עין הרע כמובןן
אממ מה את חושבת עלי?? תעני רציני...
אממ אני מתה עליךך
בהמשך אולי יהיו עוד שאלות עכשיו לא עולות לי...

חחח הילהילל../images/Emo110.gif

חח מה קורה מאמי?? אחלה מה איתך?:) איך את כזאת חכמה?? חחחחחחח מי שמדברתתתתתתתת
בלי עין הרע כמובןן - חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אשכרה הדבקתי את כולכם אממ מה את חושבת עלי?? שאת מדהימה
תעני רציני... זה בשיא הרצינות:) את מקסימה! אממ אני מתה עליךך חח גמנייי:] בהמשך אולי יהיו עוד שאלות עכשיו לא עולות לי... סבבה

קווופה:pבאליי על חפיירה../images/Emo3.gif

מוללל.. נכון שאת אווהבתת אותי?
אממ.. איך היה היום המשחק? עם מי חזרת הביתתה? [איזיק בנטרר לא? עד 6
] חזרת ברגל או באוטובוס? אממ.. איךך היתה העוגה של הלן?[שאני ותותי ושחרר הכנו] אתת זוכרקת מתי יש לי יומולדת? אםם כןן מה התאריךך?
מהה עם מאייו'ש? וגלי? ואמא? ואבא? רוומה הביאה לכםם שיעורי בתנ"ך? [אממ...איפפ עםם המחנכתת שלך נכנסתיי להביאה 'עוגה היא עושה לי מה את עושה פה אייפפפפפפפפ!
היא התחילה להגיד לנו מה היא תבשלל מחררר] מהה קוורה איתך? התגעגעתתת אליי? מהה עםם אוהד? מחר את בגליל?או בגיבורי ישראל? איך היה בסמינרר?[אני כבר עונה לעצמי:היהה מושללם וכייףףףףף] נכון שבחנוכה רוצים לעשוות לכם סמינר של 5 יום[טפו טפו טפו
] אייזה ממתקים לקחחת? אתת יודעת שמתאים לך ולחשש חולצותת תנועהה? ודבר אחרווון! אני א=ו=ה=ב=ת אווותך!!!!!!!
נכון גמאתת אותי?
מממ בנתייםם זהוו..
שיהיה ליי עוד אני ישאללללללל אווהבתת'וותתךך מלאןן!
+
+
פטרייי

קופיקווו../images/Emo110.gif

מוללל.. נכון שאת אווהבתת אותי? מאודדד:]
אממ.. איך היה היום המשחק? שעמם תחת:p עם מי חזרת הביתתה? טלטול [איזיק בנטרר לא? עד 6] כןןן.. אבל הביאו להם מדריך חתיך:p אז יש על מה להסתכל.. חזרת ברגל או באוטובוס? ברגל אממ.. איךך היתה העוגה של הלן?[שאני ותותי ושחרר הכנו] חחחחחחחחחחחחחחחחחחח טעימה דווקא
אתת זוכרקת מתי יש לי יומולדת? בארוררררררררררר אםם כןן מה התאריךך? 25.11 מהה עם מאייו'ש? סבבי:p טפו טפו טפו וגלי? נראלי גם ואמא? גם ואבא? גם
רוומה הביאה לכםם שיעורי בתנ"ך? לא נראלי
לא זוכרת.. מחברת תנך שלי נאבדה
[אממ...איפפ עםם המחנכתת שלך נכנסתיי להביאה 'עוגה היא עושה לי מה את עושה פה אייפפפפפפפפ! היא התחילה להגיד לנו מה היא תבשלל מחררר] אמרתי לךךךךךךך היא מספרת לנו על החיייםםם שלההההההההההה... על הוילונות שהיא זרקה לפני חודשיים והיו יכולים להיות בכתה ועל ריב במשפחה של בעלה.. חחחחחחחחחחח היום היא כזה אמרה קארין והתחילה לדבר איתי.. אז אני עושה לה קארין זאת זאת *מצביעה עליה* ואז צחקתי וסיפרתי לאיזיק אז היא עושה לי "אני שמחה שהצחקתי אותךךךך" חחחחחחחחחחחחחחחחחח והיא התקשרה לפה אגב היום
מהה קוורה איתך? פסדררר התגעגעתתת אליי? מאוד מהה עםם אוהד? מה איתו? מחר את בגליל?או בגיבורי ישראל? מה נראלךך?!?! זה ממש לזרוק מלחחחחחחח על הפצעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
נקודה רגישהה
איך היה בסמינרר?[אני כבר עונה לעצמי:היהה מושללם וכייףףףףף] היה אחלהההההההההההההההההה כיף כיף כיף:] נכון שבחנוכה רוצים לעשוות לכם סמינר של 5 יום[טפו טפו טפו] נראליייייייייי.. לא יודעת אבי אמר משו על זה.. אייזה ממתקים לקחחת? לקחתי מלאמלא אפרופו ודובונים וביסלי ומסטיקים בזוקה
אכלנו רק את כל האפרופויים ואת הבזוקה.. לא את כולם [קניתי תחבילה הגדולה] אתת יודעת שמתאים לך ולחשש חולצותת תנועהה? באמת?:) תודההה חחחחחחחחחחחחחחחח ודבר אחרווון! אני א=ו=ה=ב=ת אווותך!!!!!!! נכון גמאתת אותי? מאווד
כפרעלייך

hila846

New member
מיכלוושיתתת../images/Emo80.gif

מה קורה
מה שלומך
הכל טוב
אמממ..אין לי כ"כ מה לשאול הרוב פה בערך שאלו הכלל אז אני סתם יקריץץ:p איך התחלת לאהוב\להעריך\להעריץ את אגם
מה את אוהבת לראות ב-
איזה סרטים את אוהבת
את אוהבת סרטים מצויירים
אם כן איזה:p
מה את אוהבת לאכול
ולשתות
נכון שאייס קפה זה טעיםם
טובב נגמרו לי השאלותת.. סורי על החפירהה
ואני אוהבת אותך המוןן

הילווש../images/Emo110.gif

מה קורה? פסדר.. מה איתך? מה שלומך? סדר:p הכל טוב? לא
אמממ..אין לי כ"כ מה לשאול הרוב פה בערך שאלו הכלל אז אני סתם יקריץץ:p - סבבה
איך התחלת לאהוב\להעריך\להעריץ את אגם? ווואי ממש מזמןןןן... חחחחחחח מזתומרת איך?:) מה את אוהבת לראות ב- נמממממ.. אני כבר הרבה פחות רואה בכל התקופה האחרונה.. אבל לפני זה.. חברים, השיר שלנו, ראש גדול, כוכב נולד... איזה סרטים את אוהבת? נמממממממממממממ:p שמות או סוגיםם?:p אני אוהבת דרמה/קומדיה.. והשאר אנלא ממש אוהבת:p כל המתח אימה ואלה.. וסרטיםם מסויימים.. נממ.. היומן זה הסרט שאני הכי הכי אוהבת.. ויש עוד כמה כמו סיפור סנדרלה, 10 דברים שאני שונאת אצלך, משתגעים על מרי.. וכאלה:p את אוהבת סרטים מצויירים? תלוי איזה:) אם כן איזה:p חחחחחחחחחחחחח הממ לא יודעת העיקר שהעלילה תהיה יפה מה את אוהבת לאכול? נמממממממ עניתי למעלה נדמה לי
המממ פירה וצ'יפס וכאללוו:p ולשתות? קולה
החיים שלי:) נכון שאייס קפה זה טעיםם? לא אוהבתתת כ"כ חחחחחחחחחחח [סורי על הייבוש] טובב נגמרו לי השאלותת.. סבבה:p סורי על החפירהה חחחחחחחחחחחחחחח זה לא חפירה זה בסדר
ואני אוהבת אותך המוןן גמנייייייייייי

פוסה

New member
מיכלי../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif../images/Emo221.gif

מה קורה? מה שלום מאיה? באיזה יד את כותבת? איזה מקצוע את הכי אוהבת בבצפר? אוהבת את השם שלך? למה בחרת לאמץ את ה
? המשך אירוח מהנה:)

../images/Emo110.gif

מה קורה? נמ..סדר.. מה שלום מאיה? פסדר.. היא קצת חולה.. באיזה יד את כותבת? ימין.. איזה מקצוע את הכי אוהבת בבצפר? אני לא אוהבת את השם שלך? נמ.. פעם ממש לא אהבתי.. עכשיו קצת פחות.. למה בחרת לאמץ את ה
? כי הוא מהמם..:] תודה אפרתי.

מיכל ../images/Emo14.gif

מה שלומך? הכל טוב? פגשת כבר את אגם? כמה פעמים? את מי מהפורום את מכירה הכי טוב? ואת מי את לא מכירה כמעט? יש משהו שאת ממש אבל ממש שונאת? את חושבת שהחיים יפים? למה? ראית את אגם במהפך? למה? את כותבת בעוד פורומים? איזה? ובקומונות? איזה? מקווה שלא חפרתי.... יום טוב לך...

../images/Emo110.gif

מה שלומך? סדר.. הכל טוב? NOT:p פגשת כבר את אגם? כה כמה פעמים? 5 את מי מהפורום את מכירה הכי טוב? נממ.. יש כמה.. ואת מי את לא מכירה כמעט? כאלה שאני לא מדברת איתם ככ במסנג'ר:).. יש משהו שאת ממש אבל ממש שונאת? נמממ אנשים אני כבר לא שונאת..
[יש לא אוהבת.. אבל שונאת זה משו אחר.. אין כזה אצלי
] ודבריםם בכללי.. יש הרבה.. כל הצביעות, שקרים, חוקי מרפי..:p את חושבת שהחיים יפים? לפעמים.. למה? תלוי בתקופה.. ראית את אגם במהפך? לא למה? כי נרדמתיי את כותבת בעוד פורומים? כן איזה? אמ"ל ובקומונות? די איזה? הקומונה של עינת על סנופ:p מקווה שלא חפרתי.... יום טוב לך... חח השרשור מיועד לחפירות לא?
גמלך..

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

ממלאת את תפקידך כאדומה בקומונה
ניראה לי הדס תגיד ביי ביי לאדמומיות שלה

למעלה