קופיקווו../images/Emo110.gif
מוללל.. נכון שאת אווהבתת אותי? מאודדד:]
אממ.. איך היה היום המשחק? שעמם תחת
עם מי חזרת הביתתה? טלטול [איזיק בנטרר לא? עד 6] כןןן.. אבל הביאו להם מדריך חתיך
אז יש על מה להסתכל.. חזרת ברגל או באוטובוס? ברגל אממ.. איךך היתה העוגה של הלן?[שאני ותותי ושחרר הכנו] חחחחחחחחחחחחחחחחחחח טעימה דווקא
אתת זוכרקת מתי יש לי יומולדת? בארוררררררררררר אםם כןן מה התאריךך? 25.11 מהה עם מאייו'ש? סבבי
טפו טפו טפו וגלי? נראלי גם ואמא? גם ואבא? גם
רוומה הביאה לכםם שיעורי בתנ"ך? לא נראלי
לא זוכרת.. מחברת תנך שלי נאבדה
[אממ...איפפ עםם המחנכתת שלך נכנסתיי להביאה 'עוגה היא עושה לי מה את עושה פה אייפפפפפפפפ! היא התחילה להגיד לנו מה היא תבשלל מחררר] אמרתי לךךךךךךך היא מספרת לנו על החיייםםם שלההההההההההה... על הוילונות שהיא זרקה לפני חודשיים והיו יכולים להיות בכתה ועל ריב במשפחה של בעלה.. חחחחחחחחחחח היום היא כזה אמרה קארין והתחילה לדבר איתי.. אז אני עושה לה קארין זאת זאת *מצביעה עליה* ואז צחקתי וסיפרתי לאיזיק אז היא עושה לי "אני שמחה שהצחקתי אותךךךך" חחחחחחחחחחחחחחחחחח והיא התקשרה לפה אגב היום
מהה קוורה איתך? פסדררר התגעגעתתת אליי? מאוד מהה עםם אוהד? מה איתו? מחר את בגליל?או בגיבורי ישראל? מה נראלךך?!?! זה ממש לזרוק מלחחחחחחח על הפצעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
נקודה רגישהה
איך היה בסמינרר?[אני כבר עונה לעצמי:היהה מושללם וכייףףףףף] היה אחלהההההההההההההההההה כיף כיף כיף:] נכון שבחנוכה רוצים לעשוות לכם סמינר של 5 יום[טפו טפו טפו] נראליייייייייי.. לא יודעת אבי אמר משו על זה.. אייזה ממתקים לקחחת? לקחתי מלאמלא אפרופו ודובונים וביסלי ומסטיקים בזוקה
אכלנו רק את כל האפרופויים ואת הבזוקה.. לא את כולם [קניתי תחבילה הגדולה] אתת יודעת שמתאים לך ולחשש חולצותת תנועהה? באמת?
תודההה חחחחחחחחחחחחחחחח ודבר אחרווון! אני א=ו=ה=ב=ת אווותך!!!!!!! נכון גמאתת אותי? מאווד
כפרעלייך