תכנון שבועי

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo89.gifתכנון שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo113.gif../images/Emo34.gif

יום ראשון:
יום שני:
יום שלישי:
יום רביעי:
יום חמישי:
יום שישי:
יום שבת:
שבוע נפלא

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gifמתכננת!

יום ראשון: בצפר (בשבע וחצי!!), לקרוא הרבה!!!
יום שני: בצפר, כלוב, להתכונן לערבית
יום שלישי: בצפר, מגמת מוזיקה, להתכונן לערבית
יום רביעי: בצפר (מבחן בערבית שאין לי מושג על מה הוא!)
יום חמישי: בצפר, יום הורים...
יום שישי: שיעור חליל
יום שבת: לנוח! אולי ללכת שוב פעם לראות הארי פוטר בקולנוע... לסיכום - חרא שבוע הולך להיות!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבהצלחה בערבית ../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבהצלחה!

שמעתי שהארי פוטר יצא ממש טוב!אני הולכת לראות בשישי אז אל תגלי לי כלוםכלוםכלום!!!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif תודה!

יצא מדהים! הם יחסית נצמדו לספרים באותה רמה של הראשון והשני ככה שיצא די דומה. זה אחד הסרטים הטובים שהם עשו!

../images/Emo204.gifמתכננת.

יום ראשון: אמ. טוב, אז מלמדת שעתיים ט' ("המורה, את לא מלמדת בכלל! את רק נותנת לנו דברים לעשות, ואת לא מסבירה!" זובי עלייך.
), ואז שעתיים ח' (אלוהים ישמור, ילדים, בוחן זה אומר להיות בשקט! ><''). אסיפת הורים – בעצם, יום הורים, שבהם התלמידים מגיעים יחד עם ההורים שלהם. איזה מוזר זה לומר להורים, "לילד שלך יש פוטנציאל" במין קול פלצני כזה. חה. בערב – זתומרת, עוד שעתיים בערך – בורחת מהבצפר וחוזרת למכללה, ואז נוסעת לעיר עם חברות לחגוג לי את היומולדת. העברי.
אני מתה על החברות שלי. מין הסתם אראה את הפרק החדש של על טבעי. ^^
יום שני: מלמדת. שוב. שעתיים, כיתה ט' באולפנא. שיעור אחד לפני אחרון. המ. אין לי עדיין מושג מה אני הולכת ללמד אותן, אבל עדיין. אני מתארת לעצמי שיהיה נחמד. ואז באחת וחצי אימא ואבא באים לירושלים לבית וגן כי יש לנו ברית (הידד! אימאבא באים לירושלים!!! DDDD:), ואז הם אולי באים לבקר אותי ואני אולי הולכת אליהם והם חוגגים לי את היומולדת. גם.
יום שלישי: חופששששששששש. לא מלמדים ולא לומדים – חוץ ממקהלה, אבל זה בקטנה. יוצאת אחרי צהריים עם נוי ותמר לחגוג את היומולדת שלי. ביחד עם נוי. כי שכחנו לחגוג לה. אופס.
מערכי שיעור ליום חמישי וליום ראשון, לכיתה ט' וח'. היי, איך אפשר לגרום להם לאהוב את היחידה החדשה על הטלוויזיה? רעיונות כלשהם ללמד אותם על זה?
יום רביעי: אר, לא יודעת. מלמדת, מין הסתם. אין כתיבה יוצרת על הבוקר. צריכה להכין מערכי שיעור (כעיקרון זה ביום שלישי, אבל יאללה) ליום חמישי וראשון – אם ביום שלישי לא הספקתי. נוסעת לרמות ואז חוזרת למכללה ו—נחה, אני מניחה. בשש וחצי יש סדנת פר"ח. הידד, כסף! XD
יום חמישי: מלמדת. ט' וח' בחט"ב. מממ. ואז, אמ, הבייתה. *-* (בשתיים וחצי, אבל בקטנה...) שיעור פרטי כפול – ואולי משולש, לכו תדעו, ואז מורידה את כל הסדרות שלא הספקתי להוריד במוצ"ש (ניקיטה, הלקטס, מרלין) והולכת לישון מאוחר. להלהלה.
יום שישי: פר"ח על הבוקר? לא ברור מה קורה עם זה. המ. ואז חוזרים הבייתה מפתח-תקווה ועוזרים לאימא וזהו. שבת. ^^
יום שבת: ישנההההההההההההההההההההההההההה.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gifחחחחחח

אני בטוחה שאם התלמידים שלך היו קוראים את ההודעות והתגובות שלך כאן בפורום הם היו מתייחסים אלייך כמו מלכה! את תמיד מצליחה להצחיק אותי עם כל מיני הערות קטנות כאלה
מזל טוב!
אוי אני יכולה לתאר לעצמי כמה תשמחי כשתגמרי ללמד אותם!

מה קרה שלכולם יש יום הורים?!

אני שונאת את הימים האלה, כאילו אני באה לשם, ואומרים לי כמה אני טובה בלימודים ובלה בלה בלה כשבתכלס אני גרועה XDD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אצלי זה בערך אותו דבר,אמא שלי יושבת הורה אומרת שאני מקסימה וחמודה ורצינית ויש לי אחלה ציונים,ואמא שלי אומרת לי שזה משעמם כל פעם שיש לי אסיפת הורים.

Shaniix3

New member
../images/Emo264.gif מה? אני מתה על זה!XD

כל פעם אחריי יום הורים קונים לי משהו בגלל הציונים והמורות אומרות שאני תלמידה טובה וזהXD רק היום הלכתי לאבא שלי "אבא אתה יודע שקיבלתי 93 באנגלית?! נכון שאתה לוקח אותי ללמוד לנגן על פסנתר!?! והו!" "נחשוב עלייך" "נו טוב,עוד מעט יום הורים אתה תסכים לי אחרי.."

../images/Emo248.gifתכננ"ש../images/Emo222.gif../images/Emo262.gif

יום ראשון: תדריך לטיול וזה , קניות לטיול להלהלה :) נראלי הולכת לישון ב8 בערב XD יום שני: טיווווווווווול שנתייייייי רמת הגולן
יום שלישי: טיווווווווווול שנתייייייי רמת הגולן
יום רביעי: טיווווווווווול שנתייייייי רמת הגולן
חוזרים ב7 בערב הבייתה . D: יום חמישי: ישנים כל היום חחח יום שישי:|סדגש אולי נעשה לעצמי גשר אומשו .. לאבטוח כי יש בחן בהסטוריה יום שבת: פסטיגל

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif תהני בטיול!

למרות שמניסיון - רמת הגולן ממש משעממת! אבל אולי זה כי אני הייתי שם כל כך הרבה פעמים כי אני גרה ממש ליד... אין לכם לימודים ביום חמישי?
חה! לי אין בצפר בשישי ולכם יש! בהצלחה בהיסטוריה אם תחליטי ללכת! תהני בפסטיגל!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifטיול שנתי בי' ל3 ימים?!

איזה-כיף-לכם-!!! וברמת הגולן,וואי נשמע ממש כיף! תהני!
אני לומדת ביום שישי שעתיים ראשונה ורביעית ובשאר יש לי חלון
ואני ממש מתאמצת לא להבריז מהיום הזה הרבה! פסטיגל?!

למעלה