תכנון שבועי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאת בנאדם מאוד עסוק, הא? ../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחח אהבתי את חסה.XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן!

למרות שאני כנראה לא יוצאת לטיול שיש בחנוכה,אני עדיין לא בטוחה ב100% כן,חסה זה מגניב. יש גם את פופ א"פׁ(Pop Up) שזה ראשי תיבות אבל הם לא מוכנים לגלות לנו מה זה,חוץ מאחד הפ' שזה םריקים

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאוי את כמוני בנוגע לטיול חנוכה.XD

באיזה תאריכים הטיול שלך יוצא?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifעברת לנוע"ל בלי שאני אדע?XD

איך את יודעת מתי יש לה טיול חנוכה?!XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifשמו"צ לנצח! ../images/Emo6.gif

תגידי, גם לכם חפרו על השיר של השמו"צ?XDDD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifהשומר הצעיר כאן כבר 100 שנה

זה אותה התנועה שבנתה את המדינה ואנחנו איתה שומרים על המהות הופכים את החלום למציאות!
כן XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחח כפרעלייך.XD

כל ההכנה לטיול פתי"ש חפרו לנו על זה.
זה פשוט עצוב.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifלנו פעם היו ד' מציקים שקראו לעצמם

על''ת ואנחנו שעוווות מנסים להוציא מהם מזה ~ וכל מה שהם אמרו זה "עזבו לא תבינו" עזבו לא תבינו כמה זמן לקח לנו לעלות על זה

Noa L black

New member
מתכננת D:

יום ראשון: ~מבחן באזרחות~ ( הלך קקה :\ ) לישון. לקרוא. באופן כללי להתבטל על המיטה אפילו שיש לי הר של מבחנים ומלאנתלפים (XDD איזה מילה מכתה ב') חומר במדעים ללמוד למבחן הכי גדול בעולם ><, באמת כי אני פשוט מתה עוד שניה.
יום שני: להתכונן למדעים. לחרוש~לחרוש~לחרוש~לחרוש.
יום שלישי: לחרוש טוווונה למדעים וקצת ללמוד לאנגלית.
יום רביעי: ~מבחן במדעים~ לחרוש לאנגלייית.
יום חמישי: ~מבחן באנגלית~ ללמוד לתנ"ך ולעשות אתזה כמו שצריך ><
יום שישי: יאיאייאי לשים זין שיש לי עוד מלאאא ללמוד ולצאת D:
יום שבת: לחזור ללמוד לתנ"ך בביאוס מתמשךךךךך !~! די, אני בכלל לא יכולה לתאר כמה נמאס לי ללמוווווד >< היו לי לאחרונה 5 מבחנים ואני עוד לפני 7 חשובים בטירוף (עד סוף חודש דצמבר), וזה כמובן לפני שהמורות סיימו למלא לנו את דצמבר. אבל אני מניחה שאתן מכירות את הלחץ >< לימודים זה לא כיף. (אבל יהיה בסדר. הכל עובר חביבי. עברנו את פרעה נעבור גם את זה.) שיהיה שבוע מצוין

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif בהצלחה!

באיזה כיתה את שאת לומדת מדעים? ובהצלחה באנגלית! עצה שלי - לכי לכיתת מצטיינים כשאת יכולה (אם יש לכם דבר כזה...)! אצלנו זה ממש מוריד מהלחץ כי בקושי יש שיעורי בית...

Noa L black

New member
אממ, אני ב-ט' -

משרד החינוך הוסיף לנו פאקינג 9438539 שעות במדעים בשבוע, נשבעת >< רציני שיש לנו בערך 7 שעות מדעים בשבוע שזה מטווורף, ואנחנו לומדים פיזיקה, ו'תזונה' (ככה היא קוראת לזה. תאים, גוף האדם, חלבונים, שומנים, פחמימות וכדומה.) ואין אצלנו כיתת מצטיינים במדעים.. ותודה רבה

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif התכוונתי כיתת מצטיינים בכללי

שבע שעות מדעיות זה לא הרבה! יש לי השנה שש שעות שבועיות של כימיה, ארבע של ביוטכנולוגיה, שתיים של ביולוגיה, ועם זה לא מספיק אז גם יש לי שמונה שעות מתמטיקה חמש יחידות! התזונה שלכם זה ביולוגיה... סתם שטות לקרוא לזה תזונה...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאיזה ישן זה מדעים!../images/Emo6.gif

לא למדתי מדעים מכיתה ח'
תעשי את הכי טוב שלך,ותדעי שתמיד אפשר לשפר! בהצלחה!

Noa L black

New member
אכן ><"

3 מבחנים זה המקסימום שמותר אצלנו בשבוע, אז דוחפים לנו במשך החודשיים האלו איזה 2 מבחנים כל שבוע (מבאס אה? ><) מדעים, ביולוגיה, טבע (*XDDDDDDDDDDDD*) הכל הולך.. ותודה רבה D:

למעלה