בועז העצני ודני רובס

masorti

New member
סתם בשביל להשכילך...

השכונה שממנה התחילה תל-אביב (שכונת אחוזת-בית) נבנתה על חולות שוממים בשטח שנקנה כחוק. בנוסף, בזמן שהוקמה ת"א הפלשתינים אפילו לא ידעו שהם פלשתינים. הם בכלל ראו את עצמם כ"סורים דרומיים", וכנתינים נאמנים של האימפריה העותומנית. ולכן ברור שלא היו שום מחבלים.

זה משנה איך הם ראו את עצמם?

גם סורים הם ערבים, והם היו ערבים, והם היו רוצחים, וזה מה שחשוב. כל ערבי מתחנך לרצוח אותנו, תקלטו את זה כבר. זה כתוב במפורש בקוראן, אלא אם מישהו שיבש את התרגום.

CountDust

New member
../images/Emo31.gif דברים בסגנון נאמרו כבר מזמן

למשל ע"י הבחור שבתמונה

masorti

New member
אני רואה שהשמאל מערב את השואה...

אבל בצביעותו מתלונן על זילות השואה אצל בעלי הטלאי הכתום מגוש קטיף. אתה רוצה שנעבור להשוואות בין הסכם "שלום" עם הפלשתינים לבין הסכם מינכן, או שנשווה את התועלת שבנסיגה מהשטחים לתועלת שהפיקה צ'כוסלובקיה מהנסיגה מחבל הסודטים? בכיף....

masorti

New member
לא משנה איך הם ראו את עצמם?

אז למה הימין מתעקש להוכיח שאין עם פלשתיני? והעובדה שהם היו ערבים לא הופכת אותם לרוצחים. הקמת ת"א היתה ב-1909, ובאותה תקופה לא היה סכסוך צבאי בין יהודים לערבים בא"י. סתם להשכלתך הכללית, ב-1919 חתמו חיים וייצמן והאמיר פייסל (אחיו של עבדאללה הראשון מלך ירדן) על הסכם שהכיר בהצהרת בלפור ובעצם העניק ליהודים את א"י. קרא בויקיפדיה על האמיר פייסל ועל הסכם וייצמן-פייסל. ואגב, האמיר פייסל היה ערבי.

masorti

New member
גם וענונו הוא יהודי...

אז אתה טוען שכל יהודי הוא העתק של וענונו?

masorti

New member
אופס... וענונו התנצר...

אבל לענייננו זה לא משנה כי הוא נולד יהודי. ואם תרצה, אפשר לדבר על אודי אדיב או מרקוס קלינגברג. האם כל יהודי הוא כמוהם?

אנשים מקבלים החלטות.

אבל הערבים הם עם מאמין, והם הולכים לפי מה שכתוב בקוראן. זה בדם שלהם כבר דורות שלמים.

masorti

New member
תגיד לי, ג'ורג' חבש האמין בקוראן?

אם לא ידעת, ג'ורג' חבש היה מנהיג ארגון המחבלים "החזית העממית לשחרור פלשתין". ברור שהוא היה ערבי, ואפילו פלשתיני. אבל מה לעשות שהוא היה נוצרי, ומכאן נובע שלא הלך לפי מה שכתוב בקוראן. ואם לא ידעת, יש בישראל חברי כנסת ערביים ממפלגת חד"ש. אני רוצה לגלות לך סוד... רוב החברים במפלגה הקומוניסטית (וחד"ש היא בחלקה מפלגה קומוניסטית) הם כופרים גמורים שאינם מאמינים בשום דת. אבל כפי שאמרת... הערבים הם עם מאמין. כל הערבים.

מאוד חכם לתקוף במעגל.

זה כבר לא מצחיק, תפסיקו לעשות את זה. הרצון של הערבים להרוג אותנו הוא דבר אחד, ושנאת הגויים בכל העולם כלפינו היא דבר אחר. בסופו של דבר מגיעים לאותה נקודה.

masorti

New member
שום מעגל ושום בטיח...

אתה טענת שכל הערבים הם מוסלמים מאמינים, ורוצים להשמידנו כמצוות הקוראן. אני הוכחתי לך בעזרת דוגמאות שיש ערבים (ואפילו מחבלים) נוצרים וערבים אתיאיסטים שאינם מאמינים בכלום. מה שהופך את הטיעון שלך לטיעון סרק, כי הקוראן אינו רלוונטי לערבים רבים. דרך אגב, אם כל הגויים שונאים ושנאו את היהודים - מדוע המחתרת הדנית הבריחה את מרבית יהודי דנמרק לשבדיה ובכך הצילה אותם מהשמדה? זה היה מתוך שנאה, או שמא היהודים שלמו למחתרת שוחד רב?

זה העיניין,

אתה מחליף נושא ע"י תקיפה של טענה במקום להתמקד בנושא, ובכך אתה דוחק אותו אחורה. זה היה מתוך אנושיות. גם שינדלר היה גוי והוא הציל יהודים. גם אתה היית מציל יהודים אם היית רואה מה הגרמנים עשו שם, ובלי להיות "יפה נפש" כמו שאתה מתיימר להיות (לא מצליח לך, אגב, כמו לכל השמאלנים אוהבי הרצח).

antikibush

New member
עד כמה שידוע לי, ''מסורתי'' הוא...

איש ימין שמתנגד לתכנית ההתנתקות ותומך בהתנחלויות. ''נער כתום'', בורותך צורמת לאוזניים. מפחיד אותי לחשוב איזו שטיפת מוח נאלץ אדם לעבור כדי לחשוב שכל הערבים הם אנשים שמאמינים בדת. זה לא קשור לפוליטיקה- זה קשור לחוסר ידע כללי בסיסי ביותר. ישנם ערבים נוצרים, ערבים אתיאיסטים, ערבים דרוזים ואפילו... אנשים שטוענים כי הם יהודים בני האומה הערבית, כלומר אנשים שהדת שלהם היא יהודי והם נולדו במדינה ערבית. אמנם כיום ישנם רק מעטים כאלה (כיוון שרוב היהודים ילידי מדינות ערב שגרים בישראל שייכים למחנה הימין הפוליטי שבז לערבים ורואה בהם נחותים), אך בעבר הדבר היה נפוץ יותר וגם היום ישנם מעטים שעוד משתמשים במטבע הלשון הזה, ''יהודים ערבים'', כמו שיש ''מוסלמים ערבים'' ו''נוצרים ערבים'' וכדומה. כפי שכבר אמרתי לך. לך תלמד היסטוריה, ואז תחזור הנה.

masorti

New member
אכן אני ימני המתנגד להתנתקות.

אבל כידוע לא כל שטות קולוסאלית היא גם בלתי חוקית. יש גם מעשי אוילות חוקיים. (יען כי טיפשות עדיין אינה עבירה פלילית.) והפקודה לבצע את ההתנתקות נופלת בקטגוריה זו.

טוב.

אתה רק צריך להבין שכמה שאני אהיה טיפש, א. אני לעולם לא אשתווה בטיפשותי לטיפשות השמאל. ב. זה לא משנה, לא צריך להיות חכם כדי להיות צודק. ג. זה "נער בכתום", לא "נער כתום". אם אתה רוצה שאני אלמד היסטוריה, תלמד לקרוא. ומבחינתי כל ערבי הוא רוצח, כי - כמו שאמרתי בהודעות קודמות - הערבים הם לא צפויים. ה"חברים"-ערבים הכי טובים יכולים פתאום לתקוע לך גרזן בעורף ולזרוק עליך אבנים ולירות עליך (לשלושתם יש לי עדויות).

masorti

New member
לדעתך צריך לסלק מצה"ל את הבדואים?

הבדואים הם כידוע ערבים. הערבים הם לא צפויים, וה"חבר"-ערבי הכי טוב יכול פתאום לתקוע לך גרזן בעורף. אני במקומך הייתי חושש מאוד שחיילים בדואים ישרתו כגששים בצה"ל ויסתובבו עם נשק. הם הרי כידוע בלתי צפויים ובוגדניים, ועלולים להפנות את הנשק נגד חבריהם היהודים. אז מה? שנעיף את כל הגששים הבדואים לכל הרוחות מיד ובדיעבד?

מה אני אגיד לך, אתה צודק.

למרות שאני יכול לומר שבדואים *מעולם* לא הפגינו שום יחס שלילי, ושבאמת אכפת להם מהמדינה כי הם משרתים בצה"ל, אבל אני כבר עייף.

masorti

New member
אני לא מחליף נושא...

אני מוכיח לך שההכללות שלך אינן נכונות. אם לא ידעת, הכללה צריכה להיות נכונה גם עבור מקרי-קצה. וזו הבעיה שלך שאינך מצליח לפתור את הסתירות שאני מציג לך בין טענתך לבין המציאות.

למעלה