הודעות, מודעות ועדכונים

ארזS

New member
כל מילה במקום !

סעו בזהירות תמיד ולא רק כשאנחנו בשטח !

ארזS

New member
בבקשה : ../images/Emo29.gifהערב רק התחיל ../images/Emo10.gif

והנה העמיתים שלי מטפלים בתאונה לפני כמה דקות על כביש 4. אנא, סעו בזהירות !!!

חשוב: אנחנו בכותרות, ולא לטובה

שני אייטמים שמצאתי בווינט בסיבוב אקרעי בין אתרי החדשות; תושב רעננה, בן 64, העובד כמאבטח בבית ספר יסודי באזור השרון, נעצר היום (ו') בחשד שביצע מעשים מגונים בתלמידה בת 6. בית משפט השלום בכפר-סבא האריך את מעצרו בשלושה ימים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3464398,00.html המשטרה מבקשת את עזרת הציבור בחיפושים אחר רועי ביטון, בן 15 מנתניה, ושלי בן שמחון, בת 14 מרעננה. השניים נעדרים מזה כשבוע - מאז מוצאי שבת האחרון. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3464382,00.html

נס האחת

New member
קבוצת האימפרוביזציה "תיאטרו-נס" פתחה שעריה

"תיאטרו-נס" חוג התיאטרון והאימפרוביזציה של נסיה רז נפגש אחת לשבוע בבית אשכולות פייס ברעננה. נותרו 2-3 מקומות לקבוצה הותיקה, ומתארגנת קבוצה חדשה. החוג מיועד לאנשים הרוצים לגעת בנשמה, לפגוש את עצמם דרך התיאטרון, או סתם להתנסות בחוויות חדשות ומרגשות. המשתתפים מתנסים בתרגילי אימפרוביזציות, לומדים להיכנס לדמויות ולמצבים, (וגם לצאת מהם), מתנסים בתיאטרון סיפור, בתיאטרון אוטוביוגרפי, וגם בעבודה עם טכסטים. עיקר העבודה היא דרך החוויה הפנימית באילתור , פיתוח היצירתיות והדמיון, ומתן דרור לעולם האסוציאטיבי של כל אחד . נסיה רז היא במאית, מנחת קבוצות , ומורה לתיאטרון בעלת ניסיון רב. עבדה בעשרים השנים האחרונות- בתיאטרון לילדים ולנוער , בתיאטרון בית לסין, בתיאטרון הקאמרי, בתיאטרון הבימה . (בתיאטרון הבימה הייתה בין השאר מנחה ערבי אימפרוביזציות.) 050-5-525042 פרטים נוספים וקביעת פגישת הכרות, בטלפון. "תיאטרו נס"

Elizab3th

New member
בוקר אור ושבוע טוב לכולם ../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

שיהיה לכולם שבוע טוב, שבוע של בשורות טובות

הדסקה

New member
הפנינג סביבתי במכללה האקדמית בית ברל

ביום ד' 14.11.07 (בין השעות 12:00 - 16:00) יתקיים בקמפוס המכללה האקדמית בית ברל הפנינג סביבתי חגיגי לציון פתיחת שנת הלימודים. ההפנינג יכול יריד ירוק, מגוון פעילויות חוויתיות ברחבי הקמפוס, פאנל דיון בנושא סביבה פוליטיקה ומדע בהשתתפות מרצים מהמכללה ומרצים אורחים, אירוע מוסיקלי ועוד. הקהל הרחב מוזמן. לפרטים ניתן להקתשר ל- 09-7476343 (דקלה) או לשלוח מייל ל- [email protected] הזמנה עם פירוט האירוע מצ"ב.

מיד ליד

New member
שוק החלפות בכפר מל"ל

שלום לכולם , שוב מתקרבים לשבת הראשונה של החודש , והשוק מתקרב עם השבת.... אותו שוק , אותה מתכונת , בשבת הקרובה 03/11/2007 . החל מהשעה 10:00 ועד לשעה 16:00 . נשמח לפגוש אתכם , ורק רצינו להזכיר , כי השוק לא מיועד לסוחרים. השוק פתוח רק לאנשים פרטיים שנהנים למסור חפצים לא רצויים , ולקחת חפצים חדשים. פרטים בקובץ המצורף. להתראות

סמאילי

New member
דרושה עוזרת בית (=מנקה) לפעם בשבוע ../images/Emo140.gif

אני צריכה עוזרת בית אמינה (היא תישאר לבד) עם המלצות (ממשפחות שהיא עובדת אצלם) וניסיון... פעם בשבוע 4-5 שעות, בבוקר ניתן להשאיר לי הודעה במסר.

חיפשתי חודשים והתייאשתי כרגע אני

נעזרת באתר עוזרות. קצת יקר אבל מצד שני שווה שלא אתעסק בביטוח לאומי, דמי הבראה וכו'. יש לי עוזרת קבועה שמגיעה אלי כל שבוע לשלוש שעות ואני מרוצה ממנה. 45 שח לשעה + 30 שח נסיעות. כל העובדות שלהם מאשקלון אבל יש הסעה

סמאילי

New member
תודה. אפשר טלפון / לינק לאתר? ../images/Emo33.gif

אין ברירה. באיזור אין עוזרות בית. צריך "לייבא" מחוץ לאיזור השרון...

דרוש/ה לקניון רננים-רכבי יוקרה-דייל/ת

לשבועיים בלבד מיום ראשון ה4.11.07 למשמרות בנות 6 שעות 25 ש"ח לשעה+נסיעות מלא ניתן לשלוח קו"ח ל [email protected]

HayaBee

New member
../images/Emo32.gif לגברים בלבד....

סליחה על ההתפרצות לדיונים הרציניים בעניני רעננה עם הקטע של....סתימת פיות בדרך קצת אחרת. תשדיר שרות לגברים .....שמחפשים תחליף.

למעלה