עוף בטעם מרק!
1.ש: מדוע יש לי זרועות ארוכות? 1.ת: כדי שאני אוכל לראות אותך טוב יותר כיפה אדומה. או שמא לתפוס אותך טוב יותר? 2.ש:מיהי "ילדת הים"? 2.ת:הבת של פוסידון. איך שלא קוראים לה. 3.ש:אני יושב פה ומסתכל, על מה? 3.ת:על משהו שמציגים, כי אחרי הכל: There's nothing you can see that isn't shown 4.ש:את מי אף פעם לא שומעים? 4.ת:את מי שאף פעם לא מדבר. 5.ש:מה היו הגיטרות בהן ניגן ג'ורג' הריסון במהלך שהותו בביטלס? 5.ת:גיטרה אקוסטית, גיטרה חשמלית, בס (הוא לא ניגן על בס! בע לעצמי), גיטרה קלאסית, וסיטאר. רק שנייה! יכול להיות שזאת התשובה האמיתית? פתאום חשבתי על זה... 6.ש:על מה התיישבתי? 6.ת:על כסא כנראה... על זה רוב האנשים מתיישבים... 7.ש:מהו השיר איתו סגרו הביטלס את ההופעה באיצטדיון שיי? 7.ת:Good morning, good morning 8.ש:למה אני לא יכול לעזור לעצמי? 8.ת:כי אתה לא רוצה. אם היית רוצה היית יכול. 9.ש:מה לא עוזב, לא עוזב? 9.ת:את צמד המילים "לא עוזב" כנראה. 10.ש:מתי אתה חושב שהיא צריכה אותך? 10.ת:כשהיא אומרת את זה. 11.ש:מה לעשות כשהיא עפה? 11.ת:לצלם את זה במצלמת ווידאו. 12.ש:אני לא רואה טעם ב... 12.ת:אוכל לא טעים. 13.ש:מאיזה טייק של ההקלטות עשו את המיקס הסופי (זה שהופיע באלבום) של השיר lsd? 13.ת: 1. אין שיר כזה. 2. כנראה מהטייק התשע וחצי. 14.ש:מה עשיתי כשמצאתי את דרכי למעלה? 14.ת:טיפסתי על המדרגות. 15.ש:מי מבשל ארוחת בוקר למלכה? 15.ת:איזה משרת עלוב במשכורת נמוכה כנראה.