הישרדות- העונה הראשונה שראיתם

casaya

New member
../images/Emo188.gifהישרדות- העונה הראשונה שראיתם../images/Emo188.gif

תמיד תהיתי לעצמי על העונה הרשאונה שראיתי בהישרדות... זאת אומרת, חשבתי לעצמי, מה באמת הבנו כשראינו את העונה הראשונה שראינו? יכול להיות שאחרי שראינו עוד עונות הבנו שראינו עונה גרועה, אבל גם יכול מאוד להיות שאף עונה לא מצליחה להשתוות להרגשה שלנו בצפייה ראשונית של עונה בהישרדות. העונה הראשונה שאני ראיתי, למשל,היא הישרדות 4- מרקזס. לפני כמה שנים דפדפתי בערוצים ובאיי אקס אן נערצתי על הישרדות מרקזס- הפרק הראשון. מאז ראיתי את כל העונה- וכל פעם מחדש הופתעתי (אתם יכולים לתאר לכם על השוק שלי בהחלפת השבטים והמיזוג). נהנתי לראות את בוסטון רוב עושה מהומות בחצי הראשון של העונה, ואז נזרק כשברית הרוטו (בשילוב איתו, שון ווי) חוברת שוב לקאתי,נליה ופסקל. נהנתי מהמהפך הגדול שיזמו שני השחקנים האהובים והבולטים בעונה מבחינתי (קאת'י ושון) וזורקים את אחד השחקנים עם הכי הרבה כוח (ג'ון). נהנתי לראות בפיינל 5 את שני הזוגות מושכים את קאת'י לצד שלהם והתאכזבתי כששון עף, אבל בכל זאת אהבתי את קאת'י יותר. לאחר כמה זמן, כשראיתי את העונות האחרות- אהבתי גם אותם כמובן (במיוחד 2,6,7,12), אבל כלפעם מחדש אמרתי לעצמי שאף אחת מהעונות האלה לא משתווה לדרך בה הייתי מעורב רגשית במרקזס. אז מה הייתה העונה הראשונה שראיתם? איך הרגשתם לגביה? האם אהבתם? תנו פירוט.

amitooshacham

New member
ראיתי את עונה 2 מהאמצע

וממש אהבתי את הפורמט של הסדרה. ואז התחילה עונה 3 אז צפיתי באדיקות וחיכיתי כל פעם לפרק הבא. היו ימים..

Sole Survivor

New member
גם אני התחלתי לראות החל מאצע העונה השנייה

שהיא הייתה משודרת בערוץ 2. בעצם ראיתי לסירוגין את העונה הראשונה אבל רק את העונה השנייה ראיתי במלואה (אחחח אליזבת וקולבי...) בערוץ 2 ראיתי רק את העונה ה-2 ואז ששידרו ביס את העונה ה-6 נהייתי מכורה ומאז ראיתי את כל הפרקים של כל העונות

העונה הראשונה שלי הייתה 5...

האמת שאני זוכר שנגעלתי לראות כמה הם מסריחים ומוזנחים אחרי כמה ימים בטבע... חח זה הגעיל אותי.. כמו העונה פחות או יותר... אני לא זוכר ממנה הרבה אבל אני זוכר שלא נהינתי ממנה במיוחד ושישנתי טוב בפרק האחרון... אח"כ ראיתי את 6 ומאוד נהינתי ואז התמכרתי לסידרה... אני לא זוכר מתי השלמתי את 1-4 אבל זה היה אחרי שראיתי את האולסטאר... בעסה.. ואין לי כוח לראות שוב את האולסטאר.. אגב התחלתי לראות בקצב של US רק מעונה 10... את 5-9 ראיתי בyes.. עונות מוצלחות מבחינתי (לפי מספרים ולא לפי סדר העדיפות): 2,4,6,7,9-12... 15 עדיין במבחן

E r u

New member
העונה הראשונה שלי היתה העונה הראשונה

אני זוכר שהייתי מכור, כל מוצאי שבת אני ואמא היינו יושבים וצופים בהישרדות. אני זוכר שממש אהבתי את התוכנית וממש רציתי גם להשתתף, זכורה לי באסה רצינית שאת האיחוד של העונה לא ראיתי כי אחי הקליט משהו אחר בטעות [אני נרדמתי] ועד היום לא ראיתי, כשהתחילה עונה 2 [שהיתה כמעט מסונכרנת עם השידור של ארצות הברית] הייתי בטירוף מכור, הקלטתי כל פרק והיה ממש ממש מדהים, עונה 2 היא העונה הכי אהובה עליי.

casaya

New member
כדאי שתתרגלו להגיד "מעניין מה העונה האהובה על

קסאיה" ולצחוק על זה.. כי אין אין אין על מרקזס

אריה31

Member
מנהל
העונה השישית../images/Emo13.gif

בזכותה התאהבתי בסידרה ועד היום זו העונה האהובה עליי מכל ה-15

LOVEtheMcMAHONS

New member
אני על הרכבת מהפרק הראשון של העונה הראשונה

האמת אני זוכר שראיתי פרומואים לזה וזה נשמע לי כל כך לא מעניין וזה שודר מייד אחרי משחק הכדורגל המרכזי ששודר אז בערב שבת בערוץ 2, ככה שפשוט לא טרחתי להחליף ערוץ אחרי המשחק ופשוט זה היה מהפנט. כמובן שלא ישר מבינים כמה זה הולך להיות גדול, ואחרי שקראתי אז בעיתון מי זכה כל פרק פשוט חבטתי את הראש בקיר בנסיון להבין איך האנשים האלה הולכים בסוף לתת את המליון לריצ'ארד האטץ'.

Woogyman

New member
ראיתי מהאמצע של השניה בערוץ 2, ../images/Emo110.gif

משם התאהבתי והמשכתי בAXN עד עונה 5 (אם אני זוכר נכון), ואחר כך כבר הורדתי והשלמתי את כל שאר העונות לפני האולסטארס הראשון.

willo

New member
שאלה קשה

העונה הראשונה הייתה עונה 1, אבל מהאמצע, בהתחלה לא התלהבתי (כבר ידעתי מי מנצח לפני שהכל התחיל) אב יום אחד, אחרי משחק הכדורגל התחלתי לראות בטעות ומאז אני מכור עם הפסקות. את עונה 2 יש לי מוקלטת בוידאו עד היום, כמעט עברתי לכבלים בגלל עונה 3 אבל אז נרגעתי, עד שעונה 5 חזרה ליס בשידור חוזר, והתמכרתי. בזמן שידור האולסטאר הייתי שלושה שבועות בארה"ב וראיתי אותם בשידור ישיר (איך אלישה עפה..) עדיין לא התמכרתי לחלוטין, השלמתי פערים. כשהתחילה עונה 9, היינו בטיול בארה"ב וראיתי את שלושת הפרקים הראשונים בשידור ישיר, חזרנו לארץ והדבר הראשון שעשיתי זה לגלות איך אפשר לראות הכל יום אחרי השידור בארה"ב... העונה האהובה עלי תמיד תהיה עונה [1] כי היא העונה הכי תמימה עם ריץ' הנחש הגדול...

העונה הראשונה שראיתי הייתה עונה 5

זה היה ביס ודי התלהבתי מהפורמט. אחרי זה ראיתי את עונה 6 ומאז כבר לא יכולתי להשאר אדיש. הורדתי באינטרנט את עונת האולסטארס (וככה הרסתי לעצמי את עונות 1-4), לאחר מכן השלמתי את עונה 7 ואת עונות 1-4. ואז כבר ראיתי את עונה 9 והלאה בזמן שידורהן בארה"ב.

Boran

New member
מהפרק הראשון

של העונה הראשונה. אני זוכר ששמעתי שזה ממש הצליח בארה"ב, וידעתי מראש שריצ'ארד ניצח, אז התחלתי לראות את העונה הראשונה. גם את השניה והשלישית ראיתי כשהן שודרו בארץ, ומהעונה הרביעית רואה במקביל לשידור בארה"ב. עונה 15 העונה הכי טובה שהיתה.

למעלה