הישרדות- העונה הראשונה שראיתם

n l m

New member
מפרק 4 של העונה ה-1

אבא שלי אמר לי שיש סדרה חדשה בשם השרדות של אנשים על אי ואני חשבתי שמדובר במשהו דוקומנטרי ומשעמם ובאיזה יום שבת פשוט הסתכלתי על הטלוויזיה וראיתי את התכנית מה שאני זוכר זה שהיה לי קשה לעכל את הז'אנר כי עד איזה פרק 7 חשבתי שהעניין דוקומנטרי, כמה אנשים שבחרו לחיות שם כל הזמן שאלתי את עצמי למה הם רוצים להעיף את האנשים מהאי ומה בדיוק האינטרס שלהם כשאבא שלי אמר לי שבעצם הכל התחיל ממשחק טלוויזיה הייתי דיי בשוק (אני מרגיש אדיוט עכשיו שאני אומר את זה) התחלתי להתמכר במיוחד לתכנית מפרק 8 בערך ואז נכנסתי לאיזה פורום מפגר בIOL שכולם שם היו פאגונגיסטים מפגרים, אני היחיד שאהב את טאגי אז רבתי איתם דיי הרבה, גם בגלל זה וגם בגלל התוכן ("קולין כוסית מקום ראשון, ג'נה קצת פחות כוסית מקום 2, סו מוכערת בעע מקום אחרון") כשהתחילה עונה 2 הייתי מעודכן ישר מהאתר ומכאן התחיל ההרגל שלי (שיש שיאמרו שהוא מגונה) לראות מי מודח לפניי שאני רואה את הפרק ככה גיליתי שאני הכי נהנה אחריי עונה 4 עשיתי הפסקה בגלל שהוט החליטו לא לקנות את עונה 5 אבל עדיין הסתכלתי כל פעם באינטרנט לראות מי מודח למען האמת זה שלא הכרתי את המתמודדים, לא ידעתי איך הם נשמעים ורק ידעתי בערך מה קרה בפרק לא קלקל לי את ההנאה, ציפיתי ליום שישי כל פעם באותה התרגשות כאילו זה היה פרק אמיתי אחריי כמה שנים שעברתי ליס השלמתי את העונות האלו, אבל בכל זאת לא אשכח את הזמנים האלו מעונה 9 התחלתי להוריד פרקים כי מישהו פרסם פה (בדרך לא חוקית) אתר של טורנטים וקפצתי על המציאה אבל אני עדיין בודק באתר לפניי

זה סוג של מאזוכיזם... לדעת מי מודח לפני

שרואים את הפרק... זה אכזרי ונורא |מזועזע| היי אבל כל אחד והסטיה שלו

Boran

New member
דוקא יש בזה היגיון

כשאתה יודע מראש מי הולך לעוף, אתה שם לב הרבה יותר במהלך הפרק למה שמביא להעפה שלו. במיוחד אם זו העפה לא צפויה. מצד שני, אז יורד לך כל המתח.

אם אתה כ"כ רוצה להבין למה מישהו עף

שב תראה ת'פרק עוד פעם... אבל אל תהרוס את המתח של הפעם הראשונה... למה הם משקיעים בעריכה אם לא בשביל שתמרוט את שיערותיך מהמתח?! =/

n l m

New member
בואו נראה

יתרונות: נותן זווית ראיה יותר טובה על הפרק, מגביר לך את הציפייה להוריד את הפרק במקרה שאתה יודע שההדחה לא צפויה וקרה משהו מעניין, מגביר לך את השמחה כשאתה יודע שמישהו שאתה לא סובל הולך (תוך כדיי שאתה רואה אותו בכל הפרק משתחצן על כמה שהוא שולט במשחק ויודע מראש שהוא אומד להדפק), באותה מידה מקטין לך את העצב כשהפייבוריט שלך הולך כי יש לך זמן להפרד ממנו חסרונות: פחות מתח? נו ביגי יש לי כבר את כל המתח מהדברים שכתבתי בייתרונות וזה הרבה יותר טוב מהמתח של חוסר ידיעה

amitooshacham

New member
אני איתך ../images/Emo13.gif

אני כמעט תמיד קורא ספוילרים להישרדות. לא זוכר אם קראתי גם לעונות הראשונות שראיתי, אבל בעונות האחרונות קראתי כל ספוילר אפשרי. זה נותן זווית ראיה אחרת על הפרק, זווית שעושה גם פרק משעמם מעניין.

n l m

New member
ודרך אגב

לא יודע אם זה נחשב ספוילר או לא לעונה 15 אז ארד כמה שורות בפרק השבוע אני מאוד מרטתי את שערותיי מרוב מתח וזה לא היה קורה אם לא הייתי יודע מה קורה באותו פרק

../images/Emo58.gif

אני ראיתי את עונות 1,3 ו-4 כשידעתי מי הזוכה בסוף וזה ממש ממש ממש הרס לי!!! בעצם ניראה לי גם שבעונה 2 ידעתי מי הזוכה אני לא בטוח...

למעלה