התפקדות דצמבר

inbal287

New member
../images/Emo188.gifהתפקדות דצמבר../images/Emo188.gif

שם:
מקום מגורים:
דרכים ליצירת קשר:
מה אתם עושים בחיים כרגע:
מה אתם שומעים עכשיו:
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:
מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו:
תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - סטטיסטיקות: (81) inbal287 (57) DropDeadAlice (44) FFTL (41) Rose131 (39) 5ifi פורומים מועדפים: מיי כמיקל רומנס 30 שניות למאדים ערוץ MTV2 דה יוזד נייטוויש שיהיה לכם חודש מקסים, אוהבת אתכם!
.

FFTL

New member
אוי חמודים. במקלחת של מי? ../images/Emo3.gif

שם: ליעד.
תאריך לידה: 2.11.1992.
מקום מגורים: קדימה.
דרכים ליצירת קשר: אמממ. יש מסן\אייסי[עולם אישי]\מסרים. :] מה אתם עושים בחיים כרגע: מתמקדת בחזרות מטורפות של הלהקה.
ושובתת כמובן!
מה אתם שומעים עכשיו: seether-fmlyhm.
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: בטח אמברלה משו. איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: בסדר כזה, ימי הולדת, פרידה. עבר בסדר. :] מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: ימי הולדת, חזרות -> הופעה קטנה[מצטערת על החפירות]. תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] -

inbal287

New member
לא יודעת של מי המקלחת,

אבל אני בהחלט מוכנה להצטרף
.

אף פעם אין לי נושא לכותרת. ../images/Emo122.gif ../images/Emo223.gif

שם: עדי. גיל: עוד כמה שבועות 17.
תאריך לידה: 14.12.90 מקום מגורים: נתניה. דרכים ליצירת קשר: [email protected]
מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים. או יותר נכון - שובתים. מה אתם שומעים עכשיו: Avenged Sevnfold - Chapter Four שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: ממ מלא. כל מיני של אוונג'ד סבנפולד.
איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: גשם!
חג סוכות, חופש סוכות.
מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: חג חנוכה. מפגש פורום MCR.
עוד גשם?
תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - שמתי אותה כבר 3 פעמים אולי...
אין לי אחרת. >< אני הימנית. הודגש באמצעות מדגישומטיק הכוסון

Rose131

New member
גם אני מוכנה להצטרףD:

כאילו, אם הם מתעקשים וכזה! שם:נועה גיל:16 תאריך לידה: 10.9.91 מקום מגורים:ירושלים\מבשרת דרכים ליצירת קשר:[email protected] מסנג'ר מה אתם עושים בחיים כרגע:שביתהXD ועובדת כזה מה אתם שומעים עכשיו:Axl Rose- SR-71 שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:כלמיני איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:ארמ.. סתם, ת"א שזה חביב.. אלכוהול שזה חביב.. נוקטורנו זה חביב.. קומיקס שמסתבר שזה חביב.. מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: עוד ת"א
[היום וב12], עוד קומיקס[אנג'ל!!11], עוד אלכוהול, עוד נוקטורנו?D:

~כותרת~

שם:חלי גיל:14 תאריך לידה:8.11.93 מקום מגורים:נהריה \\_- דרכים ליצירת קשר:מסן [email protected] מה אתם עושים בחיים כרגע:שובתת! מה אתם שומעים עכשיו:The man who sold the world-Nirvana שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:יש הרבה אני מתארת לעצמי..אבל כנראה שהכי זה Sunrise avenue-Forever yours איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:יומולדת ו..אח חדש D: ושביתה. מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו:המשך שביתה?אין לי מושג. תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] -

DropDeadAlice

New member
57../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif

שם:
גליה \ אליס
תאריך לידה:
11.7
מקום מגורים:
נתניה._.
דרכים ליצירת קשר:
מיספייס
מה אתם עושים בחיים כרגע:
שובתת?
מה אתם שומעים עכשיו:
Sleeping Sun - Nightwish
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
^^ ושירים של צ'ילדרן.
איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:
היה כיף!:)
מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו:
כןןןן חברה רחוקה באה לישון אצלי, ס'כיףD:
תמונה:
טוב

מדHIMה

New member
moi חח היומולדת שלי היה אסון מהלךXD

שם:ריטה גיל:15 (סוףסוף) תאריך לידה:30.11 מקום מגורים:-___- דרכים ליצירת קשר:-___- מה אתם עושים בחיים כרגע:כלום מה אתם שומעים עכשיו:את הדיסק שהביאו לי שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:AFTER THE RAIN איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:היומולדת שלי חחח הקולה התפוצצה והחלקתי עליה XDD ונישרפה לי המנורה חחחחחחח וכימעת נישרפה לי העוגההה ביגלל הנר חחחחחחחחחח אבל נתנו לי מתנות והמון כסף חח בין המתנות :דיסק של חים (הראשון שלי) וצמיד שלהם ^^ מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו:חברה שלי סוףסוף חוזרת מגרמניה תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - אוקיי ...

Rose131

New member
../images/Emo6.gif דיסק של חים?

נשמע יום הולדת די.. חווייתי?

מדHIMה

New member
למה צוחקים עלי ><

XDD זה אותו הדבר רק אות שונה כמו גארי פוטר ולא הארי פוטר

5ifi

New member
גארי פוטר זה מצחיק!

אח שלי אומר גארי פוטר!! במבטא רוסי! והוא ערס!!

CyanideSun

New member
../images/Emo13.gif

שם: דניאל גיל: בקרוב מאוד 14 תאריך לידה: 26.12 מקום מגורים: חיפה דרכים ליצירת קשר: מי שרוצה מסנג'ר.. מסר. מה אתם עושים בחיים כרגע: אממ שובתת? מה אתם שומעים עכשיו: led zeppelin - stairway to heaven שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: המסיבת הפתעה שעשיתי לחברה שלי
מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: יומולדת שלי
תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - אין תמונה.

little WhiSper

New member
דצמ' 07.

שם: אדווה. גיל: 18 + יותר מדיי. תאריך לידה: 20.1 מקום מגורים: אין. (ת"א) דרכים ליצירת קשר:
מה אתם עושים בחיים כרגע: נראה לי קוראים את זה צבא. מה אתם שומעים עכשיו: רן דנקר
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Hey there Delilah mika- take it easy Aerosmith-dont want to miss a thing ZvooveInGroove - Sandrine ג'קו- גרמת לי ללכת מטרופולין- אחת שתים שלוש מאיה רוטמן- ליפול אביגיל רוז-ואולי. אייל גולן- בשבילך נוצרתי. לוחמת איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: האחחח נובמבר נובמבר... האבט"ש וכל מה (ומי!) שהוא הביא איתו
(היו גם דברים לא משו החודש, אבל לא בא לי עליהם). מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: כן, יש מישהו מיוחד שאני מצפה לו
תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - זה מה שקורה כשמשעמם.

למעלה