התפקדות דצמבר

changonator

New member
שלי...

שם:אוהד גיל:19 תאריך לידה:19.9.88 מקום מגורים:יקנעם דרכים ליצירת קשר:איסיקיו-301722697 מה אתם עושים בחיים כרגע:כרגע בצבא...משרת בתל-אביב בקריה,ואני עדיין לא מבין מה אני עוד עושה שם! מה אתם שומעים עכשיו:מושיק עפיה!כפרה עליו!....סתם תאמת כלום אין חשק לשירים. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:המון שירים של הלהקה Breaking Benjamin. איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:חצי חודש חרא חצי חודש סבבה.אין כוחות להרחיב יותר מדיי. מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו:לא... תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - http://img146.imageshack.us/img146/3253/barnieopbd5.jpg טוב זה לא?!

linkintrance

New member
מיי דצמבר

שם:קטיה גיל:16 תאריך לידה:30.10 מקום מגורים:חיפפה דרכים ליצירת קשר:מסן- תתחברו,אני לא נושכת. [email protected] מה אתם עושים בחיים כרגע:שובתת.מה עוד?מחפשת עבודה. מה אתם שומעים עכשיו:Circle Of Fear שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:Turbonegro - Get It On Spice Girls - Viva Forever Turisas - A Portage To The Unknown Nelly Furtado-On The Radio Nightwish_-_Amaranth איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:המממ...חבר חדש! מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו:ימי הולדת למניהם. תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - אני בכחולל,עם אופיר וליזההה נסגדים שכמוהם. http://img502.imageshack.us/my.php?image=dsc00465jj2.jpg כי תפוזבל לא נותן לי להעלות נורמאלי.

alexsobsession

New member
../images/Emo214.gif

שם: אלכסנדרה גיל: 17 תאריך לידה: 11.2 מקום מגורים: אילת דרכים ליצירת קשר: 338806954 האיסיקיו היא הסלקציה למסן מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת לרישיון :) מה אתם שומעים עכשיו: שקט שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: היום המון אבל נלך על tbm-remember me איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: המסע לפולין מה אתם מתכננים לדצמבר? המון ימי הולדת של חברים וקעקוע יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: הקעקוע תמונה

inbal287

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: ענבלירון גיל: 18 וארבעה חודשים תאריך לידה: 2/8/89 מקום מגורים: ירושלים דרכים ליצירת קשר: מסר
מה אתם עושים בחיים כרגע: צופה בחשש בימים שעוברים ומקרבים את הגיוס... גאד. ומעבר לזה, משתדלת לנצל את הזמן עד כמה שאפשר. לקרוא, לדבר עם אנשים, לצאת, לראות מקומות ולעשות הרבה דברים בפורומים
. מה אתם שומעים עכשיו: Stream Of Passion - Haunted שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Buckcherry - Sorry וגם Bleed Well של הימ איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: וואו... נובמבר היה חודש עמוס מדי ומלא ברגשות ובלאגנים. בעיקר זכור לי לטובה ההתפטרות מהעבודה. פיינלי, חיים. פיינלי, לא עוד עצבים כל היום... פשוט חופש. מעבר לזה גם שיחות עם אנשים מסויימים ומפגשים עם חברות שלא ראיתי המון המון זמן. מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: לדצמבר? וול, שומדבר מיוחד. בעיקר הרבה לעשות חיים... ורצוי לפגוש את כל החבר'ה מהפורומים לפני הגיוס... ואממ המון דברים שקשורים לתפוז... תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - אין לי אף תמונה
... אני צריכה שמישהו יצלם אותי כבר!!

me^^../images/Emo71.gif

שם:
ליאל גיל:
14 וכמה ימיםD: תאריך לידה:
27.11 מקום מגורים:
חיפה דרכים ליצירת קשר:
[email protected] מה אתם עושים בחיים כרגע:
מה אתם שומעים עכשיו:
dream theater - the big medley שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
make it wit chu של QOTSA איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:
נחמד. יומולדתD: מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו:
יומולדת לחברה^^ תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] -
נהה

Venus Doom

New member
בדיליי ><../images/Emo14.gif

שם: בר גיל: 17.5 תאריך לידה: 25.7.90 מקום מגורים: רמת גן דרכים ליצירת קשר: מסן- [email protected] מה אתם עושים בחיים כרגע: שובתת? מה אתם שומעים עכשיו: Trashed and Scattered- אוונג'ד שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: מלא שירים של אוונג'ד, במיוחד Critical Acclaim. איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: המון שיעורי נהיגה^^ מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: לסיים עם השיעורי נהיגה ואולי טסט? תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - נניח ><

יאי בר, סופסוף רואים אותך ../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif

איזה שיער יפה יש לך. ;;

5ifi

New member
אני לא טובה בחודשים...!!!

וגם לא בלענות בזמן...! יאיי מי! אני בסטטיסטיקות!!! שם: יפי גיל: 17.5 תאריך לידה:21.8 מקום מגורים: חור... עזבו... דרכים ליצירת קשר: יונת דואר. מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת ולומדת ולומדת. כמו טחנת מים. אני חרשנית במסווה! מה אתם שומעים עכשיו: לפתע חשקה נפשי במקפליי- אז...הם. חמודים בריטים! שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: BUBLY. למה??? איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה: כמאמר הכותרת- אני לא זוכרת חודשים.... מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: אהההה...חוששתני שלא. תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - נופ.

The Fantasy

New member
גמאני גמאני!!../images/Emo9.gif

שם:דננננה גיל:עוד 3 חודשים אני בת 19
תאריך לידה:26.3.89 מקום מגורים:קרית אתא. דרכים ליצירת קשר:מסר או משהו כזה. מה אתם עושים בחיים כרגע: קורסיסטית
נו בצבא :) מה אתם שומעים עכשיו:כלום. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: יותר מדי
איך עבר עליכם נובמבר? ספרו משהו שאתם זוכרים לטובה:אנערף, זוכרת רק את הקורס. מה אתם מתכננים לדצמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: לסיים אותו. ואז לצאת לשהיות סוף ולסיים קורס. עוד פחות מחודש! תמונה [וכן, רצוי מאוד שהיא תהיה שלכם!!] - המ

למעלה