זיכום שבועי

darklighter

New member
../images/Emo188.gifזיכום שבועי../images/Emo190.gif

שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
פרק השבוע של על טבעי:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
משפט/ציטוט השבוע:
דבר שאתם מצפים לו השבוע:
דבר מבאס שהולך לקרות השבוע:
תמונה שתעשה לכם את השבוע:

Charmed Or

New member
משעמם לי ;[../images/Emo112.gif

שיר השבוע: Shine On - jet להקת השבוע: אממ.. הובסטנק אני חושבת אלבום השבוע: לא יודעת ;[ how to save a life? [האלבום, לא השיר] פרק השבוע של על טבעי: פרק 6 היה מוצלח ^^ סרט השבוע: DOA סדרת השבוע: החלטה קשה... אני חושבת שסופרנטורל. ספר השבוע: ה"פ 6 [לקראת השביעי] משפט/ציטוט השבוע: נממ דבר שאתם מצפים לו השבוע: ל-א לחזור ללימודים! דבר מבאס שהולך לקרות השבוע: חוזרים ללימודים ;( תמונה שתעשה לכם את השבוע: כתבתי בתגובה מקוצרת ואני עצלנית P: תתמודדו!

A m e l y

New member
מזקמת

שיר השבוע: fuel-quarter SR71-let it whip להקת השבוע: אין אלבום השבוע: וישס דלישס של אינפקטד מאשרום פרק השבוע של על טבעי: 306 ללא ספק! סרט השבוע: ראיון עם ערפד the new guy ספר השבוע: אין משפט/ציטוט השבוע: בנט"@: אלי:"רגע זה אומר שאני סתם יכול להפליץ לראוטר כתובת IP?" המדריך:"אבל אסור להפליץ על ראוטרים..." ובעל טבעי: "we should really have angry sex" דבר שאתם מצפים לו השבוע: שמכבי ת"א תנצח את מלאגה הערב....*מחזיקה אצבעות* דבר מבאס שהולך לקרות השבוע: לא יודעת,אני אופטימית היום.... ותמונה לסיכום
האיכות מדהימה!!!

darklighter

New member
הציטוט קורע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

ו
על התמונה

רעותוש02

New member
שלילילילילילילילי....

שיר השבוע:אה...שוגר ויר גואינג דאון להקת השבוע:פול האוט בויז,מארון5,סינגריה אלבום השבוע:**** פרק השבוע של על טבעי:השבועי סרט השבוע:1408 [חחח עדי מזכיר לך משהו?...]ובקרוב הסרט משחק שטני
XD סדרת השבוע:על טבעי,מחשבות פליליות,נמלטים,האנטומיה של גריי ובקרובדקסטר ספר השבוע:אה...לא ממש קראתי משפט/ציטוט השבוע:זה טבעי לראות "על טבעי" דבר שאתם מצפים לו השבוע:שישי-שבת חופש!!! דבר מבאס שהולך לקרות השבוע:מבחנים.....מבחנים...ועוד מבחנים! תמונה שתעשה לכם את השבוע:|אה..... ובת דודה שלי ישנה אצלי היום !!! כי אמא שלי לא תהיה בבית!!!איזה כיף!!!XD

redsnowhite

New member
מזקמט../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif

שיר השבוע
No digas nada- Anahi(RBD) להקת השבוע
ממ.. אין משהו מיוחד אז שיהיה RBD לכבוד הדיסק החדש
אלבום השבוע
עילי בוטנר ורן דנקר פרק השבוע של על טבעי
הפרק שהיה
היה אחלה פרק
סרט השבוע
Lucky You בכיכובם של אריק באנה
ודרו בארימור סדרת השבוע
על טבעי
ספר השבוע
חע
משפט/ציטוט השבוע
ממ.. אין משהו
דבר שאתם מצפים לו השבוע
למבחן במתמטיקה שביום רביעי הבא
אני מתה לעבור אותו כבר
ולקבל 100000000!
דבר מבאס שהולך לקרות השבוע
למה פסימיות? מה מבאס? אין מבאס
אהה כן, יש לי מלא באזרחות להשלים.. אבל שטויות אני מצלמת, ומתמטיקה אני אוהבת סו.. אין בנתיים
תמונה שתעשה לכם את השבוע
תעשה
לא יודעת אבל עשתה, זו

the covenant

New member
../images/Emo190.gif

שיר השבוע:cat and mouse של red jumpsuit apparatus או משהו כזה כי הוא פשוט נדבק
אחלה קליפ
להקת השבוע:a perfect circle אלבום השבוע:eMOTIVe של perfect פרק השבוע של על טבעי:תאמת, ששני הפרקים ששודרו השבוע(טכנית) היו כל כך טובים עד שקשה לבחור סרט השבוע:קונסטנטין סדרת השבוע:על טבעי ספר השבוע:דקסטר משחק משחקים מסוכנים משפט/ציטוט השבוע:"אתה מכיר את הענבים?הם עגולים אדמדמים כאלה, קצת חמצמצים הולכים טוב עם כל המנות"המלצרית מנסה להסביר לי מאיזה ענב עשוי היין שהיא מנסה למכור דבר שאתם מצפים לו השבוע:תספורת;-; דבר מבאס שהולך לקרות השבוע:מבחנים כניראה... תמונה שתעשה לכם את השבוע:

A m e l y

New member
../images/Emo47.gifקונסטנטין!

אני זוכרת שראיתי את הסוף של הסרט כ-5 פעמים,אבל את כל הסרט רק פעם אחת...XD

darklighter

New member
../images/Emo45.gifקונסטנטין../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif

לא יודעת למה כל כך הרבה אנשים אמרו לי שזה גרוע וזה לדעתי אחד הטובים ביותר שראיתי
טוב רוב החברים שלי לא אוהבים דברים על טבעיים וכאלה...

darklighter

New member
אין להם טעם חח../images/Emo190.gif

וגם חוץ מאת יודעת מי אף אחת מהחברות שלי לא רואה על טבעי....

the covenant

New member
אותו דבר עם החברים שלי

תאמת, שזה סרט הקומיקס בין היחידים שאהבתי אתם יודעות שיש קומיקס של על טבעי? הוא מצוייר בצורה נוראית אבל קיים

darklighter

New member
כן, כתבתי על זה פה לא מזמן../images/Emo190.gif

אבל לא יצא לי לקרוא את הקומיקס...

מסכמת..

שיר השבוע: cat power - wonderwall להקת השבוע: ברייקינג בנג'מין אלבום השבוע: פוביה של ברקינג בנג'מין פרק השבוע של על טבעי: 306 סרט השבוע: הרדוף לבן.. ראיתי אותו שוב פעם לפני כמה זמן ונזכרתי למה אני אוהבת אותו כ"כ סדרת השבוע: אבודים ספר השבוע: היומן משפט/ציטוט השבוע: I don't believe that anybody Feels the way I do about you now (מתוך wonderwall) דבר שאתם מצפים לו השבוע: המסיבת יומהולדת שלי מחר דבר מבאס שהולך לקרות השבוע: קורס היסטוריה בעעעע תמונה שתעשה לכם את השבוע:
ג'נסן
בכנס שהיה בתחילת השבוע..

the covenant

New member
XDDDD

wonderwall זה השיר הנחרש אצלי בתקופה האחרונה מאז שהכנסתי אותו לפאלפון אבל בביצוע של cartel

XDDDD

שיר השבוע: Big Girls Don't Cry של פרגי ו- Understanding של אוונסנס..XD להקת השבוע: אוונסנס..XD אלבום השבוע: Fallen של אוונסנס פרק השבוע של על טבעי: 3.6 סרט השבוע: "המומיה".. ורק בגלל שיס חרשו עליו השבוע..XDD סדרת השבוע: "על-טבעי" ספר השבוע: XDDDD משפט/ציטוט השבוע: מה שיש בחתימה שלי..XDD דבר שאתם מצפים לו השבוע: "על-טבעי" ו"סמולוויל"?! XDDD דבר מבאס שהולך לקרות השבוע: פרק גרוע ב"על-טבעי" ו"סמולוויל"?! XDDDD תמונה שתעשה לכם את השבוע: "The Phoenix and I are one..."

darklighter

New member
הפרק של SPN זז כמו סבתא שלי בסלואו מושן../images/Emo190.gif

שיר השבוע:Drowning Pool-Sermon (חוץ מה10 שניות אחרונות שהורסות) 30 Seconds To Mars- The Kill להקת השבוע: 30STM אלבום השבוע: Breaking Benjamin- Phobia פרק השבוע של על טבעי: מתלבטת בין 214, 305 ו-306... נראלי אני אלך כמו כולם על 306
סרט השבוע: השבוע ראיתי את רקוויאם לחלום ואת DEVOUR ושניהם מעולים
ולא רק בגלל השחקנים הראשיים (ג'ארד לטו ברקוויאם וג'נסן אקלס בDEVOUR|
אינסופי|) סדרת השבוע: על טבעי כמובן
וגם עקרות בית נואשות היה מעולה השבוע. ספר השבוע: Hidden Passions משפט/ציטוט השבוע: Where was love when I felt like hate, where was hate when I felt like love (מתוך השיר הראשון ששמתי בשיר השבוע) דבר שאתם מצפים לו השבוע: הפרקים של על טבעי ואנטומיה של גריי שיורדים לאט מדי
דבר מבאס שהולך לקרות השבוע: הפרק של הירוז שבטח יאכזב שוב:/ תמונה שתעשה לכם את השבוע: הרקע ג'נסן שיאמי עשה לי...

LoveYourHate

New member
../images/Emo6.gif סבתא שלי זזה מהר! ../images/Emo3.gif!!

להקת השבוע שלך
ורקוויאם לחלום זה סרט כזה טראומטי..אבל מקסים באותו הזמן..

למעלה