זיכום שבועי

Charmed Or

New member
שמעתי ש'רקוויאם לחלום' טוב../images/Emo112.gif

על מה זה? דה קיל שיר כל כך טוב :) אני אוהבת את הטעם שלך במוזיקה :p

A m e l y

New member
רקוויאם לחלום

זה סרט אמיתי (מבחינת המסר שהוא מעביר) על סמים. הוא ממש כבד וקשה לצפיה,אז אם את כבר רואה - לא לבד...

BKINNEY

New member
אחד הסרטים הטובים לדעתי...

והאמת שאני התחלתי לראות אותו עם אח שלי... וזה לא הסתדר לי טוב אז פרשתי באמצמע וכשהוא סיים חזרתי וראיתי את זה לבד... היה הרבה יותר טוב לטעמי... אבל אני מניחה שזה אישי לכל אחד...

LoveYourHate

New member
סופ"ש מעולה לכולם../images/Emo140.gif

שיר השבוע: Lacrimas profunder-my velvet little darkness Counting Bodies Like Sheep to להקת השבוע: A Perfect Circle אלבום השבוע: A Perfect Circle-mer de noms פרק השבוע של על טבעי:2X22 סרט השבוע: panic room מלחמת האופל וואן הלסינג סדרת השבוע:
ישר! טניס
[ברצינות אני חובבת טניס] ועל טבעי ספר השבוע:דקסטר חולם חלומות אפלים משפט/ציטוט השבוע: I Did it all for you! דבר שאתם מצפים לו השבוע:לשדרג את הפלאפון המסריח שלי..! ולנסוע לתל אביב דבר מבאס שהולך לקרות השבוע:שיש סיכוי שאני לא אשדרג את הפלאפון!! תמונה שתעשה לכם את השבוע: אני פשוט מאוהבת בציורים של הציירת הזאת.

A m e l y

New member
יאוו מלחמת האופל זה סרט כ"כ טוב!

כמו את קונסטנטין,גם את מלחמת האופל ראית 5 פעמים מהסוף אבל רק פעם אחת את כולו...
...אני מעפנה

the covenant

New member
מה שנכון נכון

קיית בקינסייל
לסרט באנגלית קוראים underworld ולסרט המשך קוראים underworld evolution

BKINNEY

New member
מסכמת...

שיר השבוע:אמממ Meant To Live -switchfoot להקת השבוע:switchfoot אלבום השבוע:אממ הפסקול של rent פרק השבוע של על טבעי:all hell brea loose p2 סרט השבוע:ראיון עם ערפד סדרת השבוע:על טבעי.:p ספר השבוע:הביוגרפיה של אנטוני קידיס scar tissue משפט/ציטוט השבוע:"אני ברצינות שוקלת להרוג את עצמי,להפוך לרוח ולרדוף את סאם ודין" דבר שאתם מצפים לו השבוע:העצרת ביום שבת... דבר מבאס שהולך לקרות השבוע:בנתיים לא נראה משהו מבאס באופק... תמונה שתעשה לכם את השבוע:כי הוא פשוט כל כך מתוק!!

LeAnnDylan

Well-known member
באיחור..

שיר השבוע: LeAnn Rimes - Destructive להקת השבוע: Sugarland אלבום השבוע: Family - LeAnn Rimes פרק השבוע של על טבעי: 14 (היה ביס
) סרט השבוע: קינג קונג (נו זההיחיד שראיתי
איזה סרט מטומטם) סדרת השבוע: גיבורים
ספר השבוע: התא- ג'ון גרישם משפט/ציטוט השבוע: "Raise a hand not a fist" דבר שאתם מצפים לו השבוע: לחזור לעבודה
דבר מבאס שהולך לקרות השבוע: אני אשאר בבית סביר להניח
תמונה שתעשה לכם את השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

darklighter

New member
תרגישי טוב../images/Emo201.gif../images/Emo140.gif../images/Emo190.gif

החלמה מהירה לרגל שלך
וההוא בתמונה חתיך

~עונהה ^ ^

שיר השבוע: Break The Ice -Brithny Spears להקת השבוע: ספייס גירלס אלבום השבוע: הילארי דאף
פרק השבוע של על טבעי: 302 סרט השבוע: חי או מת [doa-dead or alive] סדרת השבוע: גיבורים ספר השבוע: -------- משפט/ציטוט השבוע: "..חבר אמיתי הוא חד שיראה ת'עצב בעינייך, בזמן שכולם יאמינו לחיוך שעל פנייך .." דבר שאתם מצפים לו השבוע: לקנות סרטי DVD חדשים דבר מבאס שהולך לקרות השבוע: לא דעתת.. תמונה שתעשה לכם את השבוע:
קורט קוביין ז"ל ..איזה מלאךךך

למעלה