תשמעי...אני אמנם ירוק כאן (וגם נשוי
בעוונותי) אבל באם יורשה לי אנתח את שאלתך: "חורף בא ואיתו הדיכאון" טוב,נו-לסטלנים,ובעיקר לשמנמנים,הקיץ לא יותר שמח-בים עם כל השרירנים למינהם,ועם הבחורות הצמודות אליהם, לפחות בחורף עם המעיל לא רואים כמה הן חתיכות. "מה עושים עם הלבד?" וואללה,לא יודע (עוזר לך מאד,אה?) מה עושים איתו בקיץ את יודעת? יופי,אז אותו דבר,אבל עם פיג'מה ארוכה. "נשים במצבי רווקות בנות 30+" נשמע מצב חמור מאד, האמת |אייקון של נימה צינית בקול| עד כמה שמקובל באיזור שלי- רווקה בת 30+ זה סטטוס די נפוץ לא? "מוצאות את עצמן בבית אחרי העבודה" נראה לי שזה דווקא דבר חיובי לא? אחרי העבודה הולכים הביתה להתקלח,לנוח,לאכול.... זה היתרון בסיום יום העבודה לא? "מחפשות אחרי קשר משמעותי"זה אכן משפט משמעותי:מחפשות-היכן? בבית? לא סביר שימצא שם אחד כזה,אלא אם כן את מתגוררת ,נניח,בפיק-אפ בר... "די בודדות" אז מנסיון אני יכול להגיד לך שזו תחושה סובייקטיבית שלא קשורה למצב המשפחתי-ישנם סטלנים שמנים ונשואים (ולא ממש מבודדים חברתית,לפחות כל עוד יש ברשותם חומר סביר) שמרגישים רוב הזמן הכי בודדים בעולם ,ככה ש"די בודדה" זה לא רע יחסית. הצעות לפתרון המצב? לי אישית, אין הברקה שאת לא מכירה מאיזה אתר עצות לסינגלס. העצה שלי היא-לא לתת לזה לדכא אותך,זה הכל,פשוט להעביר אותה,להתנדב-לא יודע-לשמור על דגים,רק לא לשקוע . זה לא טוב לעור הפנים,מה שלא טוב לדייטים,מה שעלול לדחות עוד יותר את בוא הנסיך... *אני נורא מקווה שתקראי את תגובתי בנימת ההומור שבה היא נכתבה,אין לי כל כוונה לפגוע בך חלילה או לזלזל במצוקתך שאני בטוח שהיא אמיתית לחלוטין. כל מה שניסיתי לעשות זה לתת מבט אחר על הדברים,שאולי יראו פחות נוראים. שהרי כמו שאמרת בעצמך "אני בטוחה שהרבה נשים במצבי"-אז כן, הרבה,ולא רק נשים,בכלל אנשים, ואולי זו חצי נחמה או שלאולי זו נחמת טיפשים. בכל מקרה שיהיה רק טוב ס. שמנמן