חורף בא ואיתו הדיכאון

תשמעי...אני אמנם ירוק כאן (וגם נשוי

בעוונותי) אבל באם יורשה לי אנתח את שאלתך: "חורף בא ואיתו הדיכאון" טוב,נו-לסטלנים,ובעיקר לשמנמנים,הקיץ לא יותר שמח-בים עם כל השרירנים למינהם,ועם הבחורות הצמודות אליהם, לפחות בחורף עם המעיל לא רואים כמה הן חתיכות. "מה עושים עם הלבד?" וואללה,לא יודע (עוזר לך מאד,אה?) מה עושים איתו בקיץ את יודעת? יופי,אז אותו דבר,אבל עם פיג'מה ארוכה. "נשים במצבי רווקות בנות 30+" נשמע מצב חמור מאד, האמת |אייקון של נימה צינית בקול| עד כמה שמקובל באיזור שלי- רווקה בת 30+ זה סטטוס די נפוץ לא? "מוצאות את עצמן בבית אחרי העבודה" נראה לי שזה דווקא דבר חיובי לא? אחרי העבודה הולכים הביתה להתקלח,לנוח,לאכול.... זה היתרון בסיום יום העבודה לא? "מחפשות אחרי קשר משמעותי"זה אכן משפט משמעותי:מחפשות-היכן? בבית? לא סביר שימצא שם אחד כזה,אלא אם כן את מתגוררת ,נניח,בפיק-אפ בר... "די בודדות" אז מנסיון אני יכול להגיד לך שזו תחושה סובייקטיבית שלא קשורה למצב המשפחתי-ישנם סטלנים שמנים ונשואים (ולא ממש מבודדים חברתית,לפחות כל עוד יש ברשותם חומר סביר) שמרגישים רוב הזמן הכי בודדים בעולם ,ככה ש"די בודדה" זה לא רע יחסית. הצעות לפתרון המצב? לי אישית, אין הברקה שאת לא מכירה מאיזה אתר עצות לסינגלס. העצה שלי היא-לא לתת לזה לדכא אותך,זה הכל,פשוט להעביר אותה,להתנדב-לא יודע-לשמור על דגים,רק לא לשקוע . זה לא טוב לעור הפנים,מה שלא טוב לדייטים,מה שעלול לדחות עוד יותר את בוא הנסיך... *אני נורא מקווה שתקראי את תגובתי בנימת ההומור שבה היא נכתבה,אין לי כל כוונה לפגוע בך חלילה או לזלזל במצוקתך שאני בטוח שהיא אמיתית לחלוטין. כל מה שניסיתי לעשות זה לתת מבט אחר על הדברים,שאולי יראו פחות נוראים. שהרי כמו שאמרת בעצמך "אני בטוחה שהרבה נשים במצבי"-אז כן, הרבה,ולא רק נשים,בכלל אנשים, ואולי זו חצי נחמה או שלאולי זו נחמת טיפשים. בכל מקרה שיהיה רק טוב ס. שמנמן

בתור אחת שמכורה לחורף...

אין בו דבר שגורם לי לחוש לא טוב. הלבד זה לא עניין עונתי. אני לבד כבר הרבה מאד זמן, ואם אני חשה בודדה מדי פעם זה לא בגלל מזג האוויר.

magenta73

New member
פתרון:

לא קוראים לזה דיכאון דבר ראשון. נהנים מההתכרבלות בפוך... דבר שני. קוראים ספרים, הולכים לחדר כושר, קורסים וכן הלאה. הולכים לחברים... פשוט חיים! זה חורף, לא סוף העולם!

לחורף יופי משלו - טסים למזרח שם חם

ומכירים אנשים חדשים ואולי גם גבר חלומותייך .לא קל אבל מנסים ומנסים הנסיך לא יבוא לבד.קורצים לו.

gidi2005

New member
קודם אין כמו החורף .שנית זה הזמן

לצאת לפאבים ופשוט לעשות עינים לגברים .והכול יסתדר .

magenta73

New member
בנות! שמעתן?!

זה מה זה פשוט... כל מה שאתן צריכות לעשות זה לעשות עיניים! אז קדימה בנות! להתאמן! ...

bulb

New member
הוא חצה את הקווים

בסוף הוא יגמור בתור סטארקיסט

the match maker

New member
למה דיכאון?

חורף זו אחלה עונה, אחת החזקות לפי דעתי :). אפשר לעשות המון דברים, כמו להסתובב עם חברות, לצאת לבלות וכדומה. אין שום הבדל מהקיץ - זה רק בראש.

le dobermann

New member
בוקר נפלא!

פשוט שתדעי,איני מציע שום דבר מעבר,אך אם תרצי פתעום לדבר,להתייעץ או מה שלא יהיה,את מוזמנת.אם את חושבת שזה יעזור לך,אשמח מאוד.תגיבי בבקשה,איכשהו שאדע אם את צריכה מס` טלפון,טוב?יום נעים ומקסים!

le dobermann

New member
בוקר נפלא!

פשוט שתדעי,איני מציע שום דבר מעבר,אך אם תרצי פתעום לדבר,להתייעץ או מה שלא יהיה,את מוזמנת.אם את חושבת שזה יעזור לך,אשמח מאוד.תגיבי בבקשה,איכשהו שאדע אם את צריכה מס` טלפון,טוב?יום נעים ומקסים!

למעלה