חלום...

../images/Emo188.gifחלום...

אלישוע, זמן רב אני מחכה לחלום שאוכל לשתף אותו, פה עם חברי הפורום. ארשום מה שזכור לי: אבא בא אלי למגורי ושואל "למה לא ענית לי, התקשרתי אליך". אמרתי לו"אמרתי לך שהפלאפון כבוי ב-3 בבוקר, תתקשר למחשב כף יד, אבל אבא מה קרה? שאלתי. הוא ענה הייתי צריך אותך הרגשתי לא טוב. הוא נראה טוב, רזה אבל אני יודעת שהוא חולה. סוף. מה שאותי מעניין זה שבחלום אני יודעת בודאות שהוא קם לתחייה בפעם השלישית!!! עוד באותו לילה חלמתי חלום נוסף והוא הולך ככה: הייתי בבריכה מלאה באנשים וביקשו מאיתנו להתפנות כי עורכים ניסוי של טילי ירי כלשהם. חלק המטילים יורתו עוד בזמן שאנשים היו בבריכה. לא זוכרת שמשהו נפגע. אני הייתי מחוץ לבריכה. סוף. עוד חלום, התעוררתי רק עם התוצאה....מעבר לזה לא זוכרת....אחותי, מירב, מתה. אלישוע ואחרים...האם יש משמעות לסמלים (בטוח!!!
) תודה וחג שמח

הלואי ויכולתי לעזור לך לפרש

אני עצמי כבר מיום ד' עם השפעה של רמדי וכבר די נמאס לי מהחלומות אני אפילו לא ישנה טוב, מזיעה ומתעוררת כל כמה שעות כשלפני זה ישנתי נפלא והיתי מאושרת ההומאופתית אומרת שזה בסדר למרות שזה תופעות לא נעימות איך את מרגישה עם החלומות? הם מכבידים עלייך או לא?

מה זה פרובינג?

ההומאופתית שלי אמרה שהייתי יותר מדי בהיי, יותר מדי מאושרת ושהרמדי החזירה אותי למציאות דווקא חבל כי חשבתי שאושר הוא טוב כדי להירפא וכדי להתקדם ולהתחזק לא כל הזמן הבריאות וההתקדמות היא תוצאה של בחישה בעבר ובפצעים מה גם שאופטימיות ואושר זה כל כך אני שלא מבינה למה הרמדי צריכה לשנות את זה

freearth10

New member
את לא רק אופטימיות

יש בך כל כך הרבה צדדים, חלקם נעימים, חלקם פחות נעימים. לפעמים האופטימיות דווקא פוגעת בנו ומונעת מאיתנו פעולה שכל כך נחוצה, אז גם באופטימיות יש גם חסרונות וגם יתרונות ולי יש תחושה שאת נאחזת בה כדי לאמר לעולם: תראו כמה אני יפה! אני ראויה! וזה בדרך כלל מתיישב על הרגשה של אני מרגישה לא ראויה וצריכה לרצות את כל העולם. ואין מה לעשות פצעים לא מבריאים מעצמם! זה אנחנו שצריכים למצוא את הדרך לרפא אותם.
מאיה

מאייה את נפלאה

איזה כיף לקרוא דברים שלך ותודה שנתת הסבר לשאלה שלי שחיכיתי כבר כמה ימים לתשובה עליה אני , לדעתי, משתמשת באופטימיות כדי להתגבר על הצרות ולא להיכנע לכמות צרות ענקית ששוקלת מעל יכולתי להרים אלמלא האופטימיות שעוזרת לי לפני 4 שנים עברתי לגור בגליל והייתיאופטימית למרות ש: הייתי בת 34 ללא בן זוג ללא עבודה ללא מקצוע נחשב ללא רשיון נהיגה וללא חסכונות בבנק אבל עם אופטימיות ענקית שבזכותה השגתי עבודה, יצירתיות נפלאה בהמון תחומים חדשים והמון פרוייקטים נפלאים בכל כך הרבה תחומים , הלכתי להומאופתית , פתחתי תוכנית חסכון, עשיתי ביטוח רפואי יקר,למדתי נהיגה ובקלות עברתי את הטסט הראשון, הכרתי את בעלי ועוד והיום כש: גם מקום העבודה שלי נסגר גם החברה שלי נפטרה גם הנישואין שלי נכשלו אז מה רע באופטימיות שנותנת לי הרגשת אושר כשאני כמה בבוקר וממריצה אותי להמשיך ליצור ? והכי חשוב - למדתי קודם כל לרצות את עצמי ורק אחר כך את הסביבה זאת אומרת אני במקום הראשון ורק אחר כך אנשים יקרים לי כמו בעלי או ההורים שלי ובעניין הפצעים, אני כבר מטפלת בהם 4 שנים בחריצות מכל הצדדים שלהם..

freearth10

New member
כל מה שרציתי לאמר

זה שאופטימיות היא דבר נפלא, אך לפעמים היא מונעת מהדבר שמבעבע בך לצאת החוצה, כי מי יטפל בעודף אופטימיות, אבל בדכאון קשה כמעט לא נוכל שלא לטפל. מתחת לאופטימיות יושב כאב, או פחד שהאופטימיות לפעמים כל כך מסווה שאנחנו בעצמנו לא מצליחים לזהות אותו. אז יש לאופטימיות תפקיד בחייך. היא מאפשרת לך להתעלות על בעיות קשות, אבל הבעיה היא שם וירידה היא לצורך עליה וקרקוע ואנחנו זקוקים לה כדי לעלות כאשר 2 הרגליים שלנו הם על האדמה, חשים את הקרקע שמתחתנו, את השורשים שמתחתיה. בלי האופטימיות לא יהיה לנו חלום. בלי רגלים יציבות לא יהיה מי שישא אותנו לשם.
מאיה

גלי ר

New member
מחשבות על אופטימיות

אמרת: "לפעמים האופטימיות דווקא פוגעת בנו ומונעת מאיתנו פעולה שכל כך נחוצה" וגרמת לי לחשוב על האפטימיות שלי. במקום אחר אמרת לי בקשר לחלום שהיה לי על עור של תנין ענק שזהר באור טורקיז שלדעתך החלום שלי "מאוד אופטימי וגם מה שכבר מת נראה בעינייך זורח באור מופלא, קורן ובוהק באור שמסמל יותר מכל את השלווה והבריאות". ואני שואלת את עצמי שוב עם האופטימיות שלי לא מונעת ממני פעולה נחוצה.

freearth10

New member
המשיכי לשאול ולחקור ../images/Emo24.gif

כי השאלה היא כבר מחצית הדרך אל התשובה.
מאיה

דנה. הפחד הכי גדול הוא להקשיב

לעצמנו, לתת אמון ביכולתנו, לעקור את הספק שמכרסם בתוכנו. אני מחכה לאבא שבא אלי למגורי ושואל : - אמר "למה לא ענית לי, התקשרתי אליך". -אמרתי לו "הפלאפון כבוי ב-3 בבוקר, תתקשר למחשב כף יד". אבא זה הכוח העליון שקיים בנו.נאמר אינטלגנציית העל, המורה הפנימי, האלוהים, כוח החיים...הוא קורא לך ומבקש את התייחסותך אך את לא עונה כי את עירה אך במצב של שינה עמוקה, חסרת מודעות. 3 בבוקר זו השעה שבה השינה הכי עמוקה. לפנות השחר החושך והקור והשינה הכי עמוקים, זהו מצבך ביום יום. את ככה בגלל הפחד והכאב שבפרידה. עם זאת את קרובה מאוד לזמן יקיצתך ובזמן הזה את קרובה יותר מאי פעם להתעורר ולהתגשם. כפות הידיים זה האיבר שכרוך בעשיה והגשמה, טלפון זה מכשיר של דיבורים. "מחשב כף יד" זה המוח שבמעשה. עכשיו עת לעשות ופחות לדבר. או שמה נאמר "נעשה ונשמע". סוג של פתיחות ואמון. אני נזכר בסיפור על הנביא שמואל כאשר היה נער ושימש את מטיבו עלי הכהן. האלוהים בא אליו באישון הלילה וקרא בשמו שלש פעמים בטרם קלט מי הקורא בשמו. "והנער שמואל משרת את ה' לפני עלי ודבר ה' היה יקר בימים ההם, אין חזון נפרץ ( הנבואה לא היתה קיימת ). ויהי ביום ההוא ועלי שוכב במקומו ועיניו החלו כהות ולא יוכל לראות. ונר אלוהים טרם יכבה ( לפנות הבוקר ) ושמואל שוכב בהיכל ה' אשר שם ארון אלוהים. ויקרא ה' אל שמואל ויאמר ( שמואל ) הנני. וירץ אל עלי ויאמר, הנני כי קראת לי, ויאמר ( עלי ) לא קראתי שוב שכב. וילך וישכב. ויוסף ה' קרוא עוד את שמואל. ויקום שמואל וילך אל עלי ויאמר, הנני כי קראת לי ויאמר, לא קראתי בני שכב לישון. ושמואל טרם ידע את ה' וטרם יגלה אליו דבר ה'. ויוסף ה' קרוא שמואל בשלישית. ויקם וילך אל עלי ויאמר, הנני כי קראת לי. ויבן עלי כי ה' קרא לנער. ויאמר עלי לשמואל - לך שכב והיה אם יקרא אליך ואמרת, דבר ה' כי שומע עבדך. וילך שמואל וישכב במקומו. ויבוא ה' ויתיצב ויקרא כפעם בפעם, שמואל, שמואל, ויאמר שמואל, דבר כי שומע עבדך". כך מתחילה פעמים רבות שליחות ומשימת חיים, קול פנימי שעולה וקורא בקול
דנה. -ענה, "הייתי צריך אותך" = הקול הפנימי קורא לך להקשיב לו. -"ושקם לתחייה בפעם השלישית!!!" שלש פעמים אדם צריך על מנת להאמין. פעם ראשונה "מקרה", פעם שניה "צירוף מקרים", פעם שלישית גלידה
- בריכה מלאה באנשים = ההוייה שבה מסתופפים כל בני האדם. החיים את חייהם בעולם. - ביקשו להתפנות כי עורכים ניסוי של טילי ירי = הפחד וההפחדה מפני החיים, מפני אלה שבידיהם אנו נתונים ושעליהם אנו סומכים. לצאת מהבריכה שקול ליציאה ממעגל החיים, מהברכה שכולם מתחלקים בה. מהמשפחה, החברה, הנורמות, הסטיראוטיפים... הניסוי משמעו הפחד מפני הלא ידוע. - חלק מהטילים יורטו עוד בזמן שאנשים היו בבריכה = השינוי לא מוחלט, דילמה, חצי כאן חצי שם. - הייתי מחוץ לבריכה = מחוץ למעגל, משקיפה מהצד, לא חלק מההוויה. - אחותי, מירב, מתה = תחילה של הרמוניה פנימית, רצון לסיים קונפליקט ( מריבות ). בגדול זה כך, הייתי שקועה בתרדמה עמוקה ועכשיו משהו מעשי התעורר בי. נמאס לי מהדיבורים ורוצה תכלס. אני עוזבת את המקום שבו הייתי כמו כולם, הגעתי למסקנה שאין עוד טעם במה שהיה עד כה ואני רוצה לעשות שינוי גדול למרות הפחד מפני העתיד שאין לי עליו ידיעה או שליטה, ולמרות שאני עדין חלוקה, עדין רגלי האחת כאן ורגל אחת שם. זה זמן לשינוי עמוק.

gui1

New member
הסבר מעניין וכוללני ז"א

יכולתי אני למצא שם פרשנות לחלומות שלי.

למעלה