כדאי לקרוא בסוף השבוע- 22-24/11/07

נוריתהה

New member
שוב גונבים בלי לתת קרדיט

תגובה שכתבתי לגבר נרדף אם יחליט למחוק אותה וגבר אמיתי מודה כאשר הוא מעתיק ☼ ממישהו אחר את הפוסט. גבר אמיתי לא יתהדר בנוצות לא לו. גבר אמיתי לא יגנוב פוסט של אחר. גבר אמיתי יתן קרדיט לגבר שהוא לא כתב. גבר אמיתי לא יהיה כזה אידיוט שיחשוב שלא קיבלנו את זה במייל לפחות 20 פעם. ראו 18 19 21 25 29 וכולי http://www.bona.co.il/view.php?t=36524

נוריתהה

New member
תקליק על הלינק ותראה שכבר כתבו את זה קודם

לפניך. וכן אני ממש מקנאה בפין שלך

הערב בבלוג חבובוט פרק שני 24/11/07

בס"ד הערב פרסמתי לפני דקות אחדות את רשומת ההמשך של חבובוט ומעלליו לאחר היעדרות מה-10 ל-8, בו חבובוט מתחיל להיות פופולארי ועושה מפני הסטורי, לאן אפשר להפליג עם הדמיון, יש תמונות שחיברתי אותם עם ציוריי בואו לראות ולצחוק ולהנות, בקישור הבא:עלילות חבובוט-פרק שני עוד רשומה ליובל בקרוב ביום שלישי אי"ה

כדאי לקרוא, עלילות חבובוט-פרק שני

בס"ד ערב טוב, הערב ממשיך אחרי היעדרות של מספר חודשיים את הסיפור ההמשך של עלילות חבובוט כמובן הפתעה על חבובוט שלא ידעתם עליו עד כה, כל זה בקישור הבא:עלילות חבובוט-פרק שני הרשומה הבא תפורסם אי"ה ביום שלישי והיא צפויה להיות רשומת היובל(רשומה מיוחדת)

כדאי לקרוא 22/11

בס"ד צהריים טובים לכם היום אני מפרסם כתבה שמצאתי היום ולמעשה אתמול התפרסמה באתר אחר, אז כדי לכבד את זכויות היוצרים, כתבתי כמעט הכל במילים שלי, ופרסמתי תמונה אחרת, האמריקנים המזהמים הגדולים ביותר בעולם, בעיקר בראש הג'י 8, מדינה של 300 מליון מיעוט מהאוכלוסיה מזיק לרוב מוחץ מהאוכלוסיה העולמית, העלייה חלה לפי מחקר של סוכנות הידיעות הצרפתית שבין השנים 1990- 2005 חלה בארה"ב עליה של 16.3 אחוז בזיהום האויר של פליטת הגזים הרעילים בארה"ב, רוב המדינות כולל המתועשות עושות מאמצים כדי להפחית, מאז בוש האב, ממשל קלינטון, ובעיקר העלייה בזיהום בתקופת בוש הבן שמסרב להגביל את פליטת הגזים בטענה שזה ייפגע ברווחי התעשיה האמריקנית בקיצור קפיטליזם סופר חזירי, גם השאר של המדינות המתועשות לא הכי טוב, אך האמריקנים הם בראש. לכתבה על זיהום האויר בקישור לבלוגי:המדינות המתועשות מזהמות יותר

למעלה