אני לא נשארתי כאן עד עכשיו עם חנהה כדי לא לשמוע כלום
S shiranile New member 1/11/05 #41 ../images/Emo95.gifאני לא נשארתי כאן עד עכשיו עם חנהה כדי לא לשמוע כלום
C chenwest New member 1/11/05 #42 ניצלת אותי../images/Emo12.gif *עוזבת את הפורום* לתמיד! *מחכה שיתחננו אליי שאני יחזור*
S shiranile New member 1/11/05 #45 ../images/Emo95.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחנההה ה הפסדת את התשובה! חחחחחחחחח ואמממ עפתי לי לישון... יש לי מחר מבחן בכימיה תאחלו בהצלחה *טנקססס מראש * ביוששש לילה טובב יום נעים לכולםם
../images/Emo95.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחנההה ה הפסדת את התשובה! חחחחחחחחח ואמממ עפתי לי לישון... יש לי מחר מבחן בכימיה תאחלו בהצלחה *טנקססס מראש * ביוששש לילה טובב יום נעים לכולםם
C chenwest New member 1/11/05 #49 טחח לא מאחלת לךשום דבר../images/Emo11.gif תתנצלי ואז נחשוב עליך טוב נו רק כדיי שירד לי המצפון-בהצלחה *הייתי נדיבה והבאתי חיבוק אפילו שקשה לי * ליל"ט
טחח לא מאחלת לךשום דבר../images/Emo11.gif תתנצלי ואז נחשוב עליך טוב נו רק כדיי שירד לי המצפון-בהצלחה *הייתי נדיבה והבאתי חיבוק אפילו שקשה לי * ליל"ט
S shiranile New member 1/11/05 #44 ../images/Emo95.gifססס...נו באמת.... זה לא פייר לאלה שלא נמצאים פה בבוקר!! חחחחחח
D Devil In Disguise New member 1/11/05 #47 את חושבת שזה לא פייר? אני לא אהיה פה כשאתם תהיו כדי לראות את התגובות שלכם
S shiranile New member 1/11/05 #48 ../images/Emo95.gifנוו דיי מזההההה איך אני שונאת אנשים שעושים לי את זההה ודווקא עושים לי את זההה אז אל תגידו לי שיש הפתעההה פשוט תגידו אותה ישר כשמתוכנן להגיד
../images/Emo95.gifנוו דיי מזההההה איך אני שונאת אנשים שעושים לי את זההה ודווקא עושים לי את זההה אז אל תגידו לי שיש הפתעההה פשוט תגידו אותה ישר כשמתוכנן להגיד
S shiranile New member 1/11/05 #53 ../images/Emo95.gifלא בשבילי חחחחחחח אני מעדיפה שיפתיעו אותי באותו רגעע חחח תדעי להבא
C chenwest New member 1/11/05 #54 למה נראה לך ששירי התכוונה להפתיע אותך?! זה היה הכל בשבילי ,נכון שיר שיר?
S shiranile New member 1/11/05 #50 ../images/Emo95.gifחנה אל תהיי תקועה טוב?? יאללוש אני באמת עפה... חנה תהיי ילדה טובה פה לבד עם שירי כן? חחח
../images/Emo95.gifחנה אל תהיי תקועה טוב?? יאללוש אני באמת עפה... חנה תהיי ילדה טובה פה לבד עם שירי כן? חחח
C chenwest New member 1/11/05 #52 אני לא תקועה../images/Emo7.gifולא נראה לי ששירי תרצה לדבר איתי במצבי אבל אני מבטיחה להתנהג אליה יפה
D Devil In Disguise New member 1/11/05 #55 אני גם זזה לישון כבר ../images/Emo3.gif יש אנשים שצריכים לקום ב 5 וחצי בבוקר... לילה טוב
C chenwest New member 1/11/05 #56 אמרתי לך../images/Emo7.gifיא לא רוצה לדבר איתי! ליל"ט פרשתי גמני *מכבה את האור *
D Devil In Disguise New member 1/11/05 #58 ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif