מי רוצה להיות האלבום האחרון ?

MilkShack

New member
../images/Emo188.gif מי רוצה להיות האלבום האחרון ?

מה זה ?
"
מי רוצה להיות האלבום האחרון ?" היא פינה חדשה שאני אהיה אחראי עלייה, בה נוכל לראות את האלבומים האהובים ביותר של פינק פלויד ע"י משתמשי הפורום !
ובכן, מה עושים ?
בכל 3 ימים אני אפתח את הפינה ואציב את רשימת האלבומים של הלהקה. התפקיד שלכם הוא לבחור את האלבום שהכי פחות אהבתם מהרשימה, לכתוב את שמו אך ורק בכותרת ולכתוב בתוכן ההודעה מדוע לדעתכם הוא טוב יותר משאר האלבומים שהשארתם. נניח שהרשימה כעת היא Album 1 Album 2 Album 3 ואני רוצה להוציא את Album 2, אני אכתוב ככה : נושא : Album 2 תוכן : הנימוק שלי להוצאת האלבום המסוים הזה. לאחר שלושה ימים, אני אספור את הקולות ואפתח את הפינה מחדש, כשהאלבום שהרוב הצביעו להוצאתו מחוץ לרשימה. ככה בכל פעם ירד אלבום אחר, עד שישאר האלבום האחרון שהוא, מסתבר, יחשב להכי אהוב בפורום.
אני מוכן! איפה האלבומים ?
The Piper at the Gates of Dawn - May 1967 A Saucerful of Secrets - June 1968 More (Original Soundtrack Album) - July 1969 Ummagumma - October 1969 Atom Heart Mother - October 1970 Relics - May 1971 Meddle - November 1971 Obscured by Clouds (Music from the film 'The Valley') - June 1972 Dark Side of the Moon - March 1973 Wish You Were Here - September 1975 Animals - January 1977 The Wall - November 1979 The Final Cut - March 1983 A Momentary Lapse of Reason - September 1987 The Division Bell - April 1994 הערה רק הפעם, כי זה השרשור הראשון, אני אפתח שתי הודעות, אחת תיהיה "המשחק" והשנייה "שאלות והערות". מתחת להודעת "המשחק" תשרשרו את האלבומים שלכם, ומתחת להודעת "שאלות והערות" אתם מוזמנים לשרשר שאלות או הערות שיש לכם על המשחק.

הערה קטנה

הנימוק הוא כמובן מדוע לדעתכם זהו האלבום הפחות טוב מכל הרשימה, ולא ההפך.

MilkShack

New member
לא ידעתי אם לכלול את Works או לא

אבל בסוף החלטתי שלא... בגלל שהוא כולל שירים מאלבומים אחרים.. גם אם הגרסא היא לא המדויקת בכל אופן, אולי אעשה את הפינה גם על אלבומי הופעה בעתיד... קודם כל נעשה את אלה=P

RoieL

New member
יש שם גם קטע חדש

בכל אלבום יש עריכה מחודשת אך האלבום הספציפי הוא יוצא דופן מכל האוספים. בכל מקרה, לא נורא.

RoieL

New member
בדקתי

הוא יצא במארז מוגבל. וגם יש את הגרסאות המיוחדות של BD ואלייפס.

afon

New member
מסוג המשחקים

שמדרדרים פורומים לרמה של פורום לד זפלין. אבל מי יתן והאל הרחום יהיה עימנו.

RoieL

New member
ומה עם סי אמילי פליי, ג'וליה דרים,

ארנולד ליין וסינגלים קסומים אחרים?

RoieL

New member
אבל יצא גם מאגד סינגלים

ולדעתי ראוי שהוא יופיע, יש סינגלים מדהימים שלא יצאו מעולם על אלבום רשמי.

Anuerysm

New member
אבל זה לא חכמה

כי זה לא אלבום שלעצמו זה פשוט אוסף של שירים מעולים

זה לא פייר לשים סינגלים בתחרות

עם אלבומים. ואלבומי אוסף הם בעלי אופי אחר לגמרי מאלבומי אולפן. לכן אני חושבת שצודק milkshack שהשאיר את מאגדי הסינגלים בחוץ. ממילא, לא ניתן להוסיף אלבומים לאחר שהמשחק החל. אפשר, אבל, לעשות תחרות בין הסינגלים לבין עצמם, אחר כך, אם יהיו מעוניינים.

../images/Emo6.gif

הוא לא היה נכלל, בהעדר מספיק זמן בשביל "להפנים" אותו ולהתייחס אליו באותו ריחוק כמו אלבומים אחרים. אבל ממילא אם הם היו מוציאים אלבום חדש, היינו מדברים רק עליו.

למעלה