מי רוצה להיות האלבום האחרון ?

oneman2

New member
Ummagumma

איכס. סתם, זה פשוט אלבום גרוע. חוץ מהקטע המצחיק עם השם המאוד מאוד ארוך, אבל הוא לא מציל את האלבום הגרוע הזה.

Anuerysm

New member
A Momentary Lapse of Reason

ביזיון לדעתי אולי רק סורואו טוב וגם זה בגלל הסולו, לא אהבתי ת'רעיון שגילמור מנסה להשמע כמו ראפר ויש סתם מלא שירים למלא מקום

Adidason326655

New member
The Wall

פשוט כל פעם שאני מאזין לו תחושת המסחור גוברת על הרצון שלי להאזין לו בכיף. הוא לא מייצג את הייחודיות של פינק פלויד.

Anuerysm

New member
למה לשנוא אותו כי הוא ממוסחר?

דווקא האלבום הזה, לא נהרס על ידי המסחור האלבום מביא משהו חדשני ולא מנסה להדחף למוזיקה שהיתה פופולארית באותו זמן, הושקעה בו חצי שנה של עבודה שאולי זה לא הכי הרבה אבל בכל זאת מחצי שנה לא עושים אלבום ממוסחר הכסף דחף אותם ליצור כאן אלבום חדש ולדעתי הוא לא פחות טוב משאר האלבומים שלהם

Anuerysm

New member
וחוץ מזה

אם כבר אתה מוציא משהו על מסחור, תוציא את דיוויז'ן בל

Ummaguma

כי הוא ממילא כבר ירד מהרשימה ואני לא רוצה שיורידו עוד אלבומים כי כולם טובים!

Adidason326655

New member
אבל דוויז'ן בל יפה מאוד לדעתי.

בדה וול פשוט שאני שומע אותו יש לי הרגשה שהוא נכתב באילוץ, אולי כי ראיתי את הסרט קודם גם ואז במקום להאזין כמו שצריך אני מעופף למקומות אחרים. פשוט לא מעניין אותי כמו כל שאר האלבומים. מקווה שהניסוח מספק.

Jason2

New member
A Momentary Lapse of Reason

לפי איך שהאלבום נשמע, זה פשוט נסיון לעשות דווקא לרוג'ר ולהראות שהם עדיין פינק פלויד. האלבום משעמם ונשמע אייטיז לחלוטין ומיותר לחלוטין. נקודת אור אחת, העטיפה מאוד יפה.

Liorking

New member
The Final Cut

זה הכל ווטרס! נעזוב את זה שזה הכל ווטרס, הוא songwriter מצוין (Hey You, Nobody Home, Another Brick in the Wall, Money, Breathe, Brain Damage/Eclipse, San Tropez, If ועוד רבים טובים), אבל הכל פה נשמע ממוחזר. גם הנגינה של גילמור נשמעת כאילו עשה טובה לווטרס (ואכן כך היה). פה ושם שירים טובים כמו החלום הפוסט-מלחמתי, חלומו של התותחן וגם שיר הנושא (למרות שהוא מזכיר יותר מדי את Comfortably Numb), אבל בסה"כ יש אווירה של מחזור. חשבתי להעיף את The Division Bell כי שם יש תחושה עוד יותר גדולה של מחזור, אבל לפחות יש תרומה של יותר מפלויד אחד.

Anuerysm

New member
פלויד אחד וחצי

אפילו שהשיר שרייט הוסיף לאלבום הוא השיר הכי טוב לדעת רבים, האלבום הזה הוא עבודה כמעט של גילמור לבד לעומת זאת בפיינל קאט גילמור גם כתב את הסולואים, לא?

The Final Cut

מהחומה ומעלה, מבחינתי זו התקופה הפחות טובה של פינק פלויד. וההתבכיינויות של ווטרס נורא מעצבנות אותי.

למעלה