סיכום שבועי

../images/Emo188.gifסיכום שבועי../images/Emo188.gif

שיר השבוע-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
תכנונים לשבוע הקרוב-
שאלת בונוס-גשם בחוץ?

מאשה

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע-כל הדיסק של ריהאנה המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-המבורגר
בילוי השבוע שלי-בבצפר
היו יומיים מחורפנים בכיתה והיא כל כך מצחיק
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-נולד לרקוד,השיר שלנו כמובן,לא הבטחתי לך,עובדה,יאיר לפיד,אממ ועוד מלא נראלי
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-הצחוקים בכיתה,ויותם
[חחחחחחחחחח שיר שתקי
] דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-סתם משהו שהייתי מאוכזבת ממנה שאלת בונוס-גשם בחוץ?ועוד איך
תכנונים לשבוע הקרוב-להתחיל ללמוד כמו שצריך אחרי תקופה של עצלנות

../images/Emo214.gifכשכתבת"שיר שתקי"

זה ממש הזכיר לי שאמרת את זה לפחות פעם אחת במפגש.
אז את משתיקה הרבה אנשים,הא?
מאוהבת בךךךך

oorlyy1

New member
עונהנה../images/Emo189.gif

שיר השבוע- המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- בילוי השבוע שלי-אממ לא היה משהו מיוחד
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-השידורים החוזרים של אהבה מעבר לפינה :) דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-אממממממממממממממממ לא זוכרת=] דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-בכן בהיסטוריה
תכנונים לשבוע הקרוב-
שאלת בונוס-גשם בחוץ?-מבול....חחח

hadas m

New member
הדסי../images/Emo204.gif

שיר השבוע- "לאאאאאאאאאאאאאאאא, לא אל תשכחחחחחחחחחחחחחחי אחככככההה איפה שתההייי אתתת לקחת את נשמתייי" חח אהובתי
. המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- שניצל ותפוא"ח בילוי השבוע שלי- סמיניריון תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- כלום חחחח רק השיר שלנו פרק אחד
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- סמינריון דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- אממממ לא משנה:]. תכנונים לשבוע הקרוב- לא משנה:)..רק 4 מבחנים בערך::p שאלת בונוס-גשם בחוץ? כע

שירקי 1

New member
אניניניניניני../images/Emo41.gif

שיר השבוע-עד שהכול ייגמר..ועוד המון אבל אתזה הכי שמעתי..חחח המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-האמממ..קובה
וגם ספגטי
בילוי השבוע שלי-לא ממש היה:// תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-עובדה חצי,נולד לרקוד,השיר שלנו..לא ממש ראיתי השבוע..:// דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-שהודיעו שאני שמה גשר..:]] דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-לאמשנהה.. תכנונים לשבוע הקרוב-ללמוד למתמטיקה והיסטוריה ולהצליח ב"ה..חחח שאלת בונוס-גשם בחוץ?כןן!!:) תודה הדרו'ש.. שבת שלום לכולםם!! -שירק'י-

blue and pink

New member
עונה../images/Emo68.gif

שיר השבוע-3 חברות-כוכבות השמיניה[נדבקתי לשיר הזה
] המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- תותים
בילוי השבוע שלי- לא נראלי שהיה.. תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- ארץ נהדרת. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-שביתה:) דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- אמ,לא משנה..
תכנונים לשבוע הקרוב- אין שאלת בונוס-גשם בחוץ? כרגע לא יורד,אבל מקודם ירד מבול..

../images/Emo214.gifאגב שביתה,

את יודעת שיש סיכוי שגם ביום שני תהיה אחת כזאת?
אבל אל תבני על זה
ואם זה באמת יקרה, תזכרי מי הראשונה שסיפרה לך..

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע-הרבה אריק,איתי המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-גחנון בילוי השבוע שלי-קניון תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-קניתי שני דיסקים איתי,אריק דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-לא לגלות משהו:( תכנונים לשבוע הקרוב-הופעה של אריק,איה,אפרת,ראיון שאלת בונוס-גשם בחוץ?כן

חחח אהבתי את השאלת בונוס..:)

שיר השבוע- Things I'll Never Say של אבריל לאבין
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- אמממ...שוקולד..נראה לי:)
בילוי השבוע שלי- חח אני הולכת היום לחברה שלי לראות איזה סרט שממש רציתי לראות [Material Girls של הילארי
והיילי...]
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- השיר שלנו
יאיי חזר
ועוד עם אגם
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- גיליתי כמה חברות אמיתיות במקום שבכלל לא חשבתי שיש לי בו חברות! נפגשתי עםחברה שלא נפגשתי איתה הרבה זמן... וקניתי את MY WORLD הדיוידי של אבריל:]
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- אממ היה משהו עליי שלא הייתי כ"כ צריכה לשמוע משתיי בנות שאני בקושי מכירה
תכנונים לשבוע הקרוב- מחר נוצר מצב שאני הולכת להצגה עם חברה שלי
מקווה שנהנה...XD
שאלת בונוס-גשם בחוץ? חחח בהפסקות.. אני מתה על גשם
שבוע טוב לכולם
+ סופ"ש...חחח

../images/Emo214.gifאהבת אותה כי את אוהבת גשם!

אני צריכה לעשות סקר אם אנשים שאוהבים גשם חולים בכלל בחורף...

Black Parade

New member
אני =] ../images/Emo168.gif

שיר השבוע- החדש של +44 עשה לי ת'שבוע
. המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- לא זוכרת
. בילוי השבוע שלי- נממ כלום
. להתכונן למבחנים. תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- דרייק וג'וש, זואי 101
. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- אהבה, בערך.
היכרות חדשה. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- ריב עם חברה. תכנונים לשבוע הקרוב- עבודה במדע
שאלת בונוס-גשם בחוץ? לא D::

למעלה