סיכום שבועי

Black Parade

New member
אבל תמיד היא באה עם בעיות../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

לפחות אצלי.

XkookiX

New member
עונה

שיר השבוע-'אדוני'-רוני המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-פתיתים בילוי השבוע שלי-בצפר? תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-יש הרבה דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-לא יודעת.. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-הדיו שנשפרץ לי לתוך הפה..(עדיין הלשון כחולה לי) תכנונים לשבוע הקרוב-סתם שטויות.. שאלת בונוס-גשם בחוץ?או-אה שלא נדע!יש גשם כאילו לקחו דלי ענק ושופכים ושופכים ממנו בלי הפסקה

XkookiX

New member
ככה:

ישבתי עים חברה שלי ולמדתי למבחן בהיסטוריה...ולי יש הרגל לשבת עים עט בפה,יבתי ופטעום התחלתי ללעוס אותו ואז כ-ו-ל הדיו שהיה בתוך העט שזה יותר הרבה ממה שחשבתי..השפריץ לי לתוך הפה,אחר כך חשבתי שהלשון שלי תיפול לי כי זה קפא לי...עכשיו היא עדיין בצבע תכלת מפחיד...

עונה :p

שיר השבוע- כ"כ לבד.. שיר ישן שהזכיר לי משהו חשוב המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- שניצל תירס:p בילוי השבוע שלי- ישנתי אצל חברה ובשלוש בבוקר היה פיצוץ של חומר חבלה בבניין והיא גרה קומה ראשונה.. כל הבית רעד והכל נשבר היה מפחיד ומצחיק! תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- לא יצא לי כ"כ לראות טלויזיה השבוע דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- סיימתי את תקופה הבדיקות שלי לבינתיים עד להודעה חדשה! דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- לגולות על הידיד הכי טוב שלי מה שהוא מרגיש כלפיי תכנונים לשבוע הקרוב- לחפור לשני שון ושיראל על המתנה:p שאלת בונוס-גשם בחוץ? מטפטף

NICI GIRL

New member
עונה:)

שיר השבוע-ימי סליחה של נינט המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- סלט פירות בילוי השבוע שלי-הייתי חולה..אז ככה שאין ממש תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- היו הרבהXD דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- פספוס שני מבחנים ובוקריפורט:) דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- כל השיעול הזה... תכנונים לשבוע הקרוב- ללכת לארתור והמינימונים שאלת בונוס-גשם בחוץ? לא

../images/Emo214.gifיווו..הזכרת לי ../images/Emo99.gif

כשהייתי צעירה יותר, הייתי מכינה בכל ערב סלט פירות למשפחה שלי
זה כל כך טעים

אניניניניניניניניניניני../images/Emo182.gif../images/Emo108.gif

שיר השבוע-CORI STADIO שיר פשוט שוולללללתתתתתתתתת!!!!!111111 המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-שיפודים וצ'יפס
בילוי השבוע שלי-מסעדה בתל-אביב עם המשפחהה
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-מועדון לילה,. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-שחגגנו לאבא שלי יומולדת ואז בדיוק באמצע אחשלי מחול היתקשר שככה ממש כולנו היתרגשנו ובכינו וזה... ועוד משהו פה שגיליתי על מישהי
בהצלחה לךך
אני מאחוריך כלהזמן,.
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-החוצפה של הילדים שסבלתי אותם בהיתנדבות
תכנונים לשבוע הקרוב-ללמוד למבחנים,. שאלת בונוס-גשם בחוץ? כרגע לא
רק קר
שבועטוב לכוווווווווווולם

../images/Emo214.gifזה מאכל השבוע שאני רוצה ../images/Emo7.gif

שיפודים
וצ'יפס
*מקנאהברמותעל*

chagiti

New member
עונה!!

שיר השבוע-תראי זה אני-של סינרגיה המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- בילוי השבוע שלי- לא היה כ"כ.. תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-נולד לרקוד!!(התכנית היחידה שצפיתי בה השבוע..) דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-יום חמישי כשדברתי עם מישי שבאה לבקר אותי מחר!!!(לא ראיתי אותה 10 שנים..:|) דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-על רוב השבוע הזה.. תכנונים לשבוע הקרוב-ביקור מנעמי,ואבא חוזר מחו"ל!!!! שאלת בונוס-גשם בחוץ?עכשיו כבר לא כ"כ..אבל אתמול והיום ירד כ=ל היום!!

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע- Everytime we touch-Cascada המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע|-סדגש| פיצה
בילוי השבוע שלי- צבא....
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- נולד לרקוד (חחחח) דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- אממ...לא עולה לי כרגע... דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו|-סדגש| שום דבר תכנונים לשבוע הקרוב- צבא... שאלת בונוס-גשם בחוץ? כן!!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה..

שיר השבוע- "listen to your heart" המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- חח לא זוכרת :p בורקס? בילוי השבוע שלי- קניון.. עם חברה.. :) תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- דודו טופז.. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- בבצפר.. החברות חח דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- אממ לא יודעת :p תכנונים לשבוע הקרוב- חחחחח
שיבוא כבררר.. עוד טיפה
שאלת בונוס-גשם בחוץ? אממ אין לי כוח לבדוק חח אבל השבת היה פשוט מבול!! והרעמים בכלל :S אבל גשם זה כיף :p

למעלה