סיכום שבוע

adii1201

New member
../images/Emo58.gifפרק 3 של עונה 4 של עקרות

לינט באה מסוממת למשחק שריידז של סוזן
ואז יוצא לה הסרט הנג דם היי וטום שואל אותה כמה מילים זה והיא אומרת לו ש-1 ואז אח"כ כשטום לוקח את הבראוניז שלינט הביאה מכולם הוא מעיף את גבי על אדם והיא שופכת עליו את היין ואז גבי וקת'רין מתחילות לריב ובסוף קת'רין אומרת משו על אבא שלי דילן ויוצאת משם ואז (ואת הקטע הזה אפעם לא ראיתי
) לינט אומרת שבהנג דם היי יש 3 מילים ולא 1

adii1201

New member
את ראית את הגוף של טום?!../images/Emo2.gif

רק זה עשה לי את היוםXD

adii1201

New member
XDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

אם תראי בפרק 4 של הפאות אז לקראת סוף הפרק כשהיא וטום רבים והוא אומר לה שהיא אפעם לא שאלה אותו איך הוא עם כל הסרטן וזה אז היא מסתובבת ואז רואים את זה וחוצמזה, הראש שלה נראה מעוות
שימי לב שיש לה כזו גולה בראש
ובכל מקרה סתם שתדעי שכשהם החליטו שיהיה לה סרטן הם שאלו את פליסיטי אם היא תהיה מוכנה לגלח את הראש והסתומה הזו אמרה שכן
ואז אווה וניקולט (גבי ואידי) היו איתה בארוחת צהריים והיא סיפרה להן על זה והן שתיהן התחילו לצרוח עליה שהיא משוגעתXD
בקיצור זו פאה שלוקח בערך 7 שעות לשים אותה
טוב חפרתי

NoFaR815

New member
חח וואלה.. זה נראה אמיתי..../images/Emo12.gif

איזה חמוד היה טום כשהוא אמר לה את זה

adii1201

New member
טום תמיד חומד../images/Emo99.gif

חוץ מהפרקים האחרונים
טוב נו והיו עוד כמה
אבל לרוב הוא הכי נוש בעולם

מסכמת../images/Emo3.gif

איך עבר עליי השבוע?
אמממ ככה וככה.
סרט השבוע?
לא ראיתי.
ספר השבוע?
יומני הנסיכה
שיר השבוע?|שיר| HIM Lose you tonight him-our diabolikal rapture HIM - The Kiss Of Dawn Him - Killing Loneliness שיר פתיחה רביעי של בליץ'
תוכנית/סדרת השבוע?|
בליץ' אחים ואחיות קייל XY בנות מקלאוד העונה החדשה
קניית השבוע?
קרם לשיער
|ציטוט \ פתגם השבוע?
"Don't run away 'Cuz I can't live without you Please stay And I'll learn to love you right"
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
מסיבת יום הולדת לחברה,ואממ נראה לי שזהו.
עצבון \ ביאוס השבוע?
עומס זוועתי בלימודים,ממש אין לי כוח ללמוד לזה.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
מסיבה של חברה שיצאה נחמדה,חברה שבאה והיה נחמד. בכלל קצת אנשים היו נחמדים יותר השבוע.
אייקון \ סמיילי השבוע?
-כי היו הרבה כאלה השבוע
איש השבוע?
חברות.
תמונת השבוע
לא בא לי
השאלה המתחלפת-ספרו משהו מעניין שקרה?
אמממ חברות היו נחמדות והייתה מסיבה נחמדה.

The Ocean Girl

New member
מסכמת

איך עבר עליי השבוע נחמד סרט השבוע רק ידידים ספר השבוע כישוף אפל-מלחמת האלים שיר השבוע My Chemical Romance - Teenagers תוכנית\סדרת השבוע עקרות בית נואשות,הלוחשת לרוחות ציטוט \ פתגם השבוע "תרשמו, לאום" "מה היא אמרה? לאון? איך אני חולה על האח הגדול!!" >< דבר מיוחד שעשיתי השבוע הייתה מסיבה לאחותי P: עצבון \ ביאוס השבוע הברזתי משיעור XD ואמתי לעצמי שאני לא יבריז השנה XD הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע אכלתי עוגה D: אייקון \ סמיילי השבוע D: איש השבוע אחותי השאלה המתחלפת-ספרו משהו מעניין שקרה? לא היה לי משהו מעניין...

למעלה