סכמ"ש גשום

veredmp

New member
../images/Emo188.gif סכמ"ש גשום ../images/Emo188.gif

מישהו עוד זוכר שבתחילת השבוע היה פה גשם מטורף? אני כן
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: האם אתם אוהבים ללכת עם מטריות או חושבים שהן מטרד שעם כל רוח קטנה נשברות גם ככה? שיהיה לכולם סופ"ש מעולה

איריס מ

New member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שלום לאמונות, מפלס המצב רוח, שיר תקווה, ילדה שהתבגרה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "כל היתר חולף", "אם אלה החיים" וכל מיני באנגלית וספרדית. תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: גלגל"צ. ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: לא היה משהו ספציפי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הרבה כלום וקצת שום דבר
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: ש
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: ביתי. שאלת בונוס: האם אתם אוהבים ללכת עם מטריות או חושבים שהן מטרד שעם כל רוח קטנה נשברות גם ככה? לרוב הן מטרד.

אז ככה

שיר של מירי-שיר תקווה שיר לא של מירי:1)אבי בן אבו-ככה לא עוזבים 2)אטרף-ענבל 3)דנה לפידות-יש לי חלום(במקור של עמיר בניון) 4)רמי קלינשטיין ולינור אברג'יל-שני עולמות(שיר הנושא של היפה והחנון) יום הכי מוצלח-1)יום שלישי 2)יום רביעי דברים שהעלו את מצב הרוח:1)חתונה של חבר ביום שלישי 2)מופע התרמה מדהים של התזמורת האנדלוסית של אשדוד שאירחו את אבי בן אבו,דנה לפידות וסגיב כהן ביום רביעי-התרומה למען נוער בסיכון באשדוד

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gifטוב אז

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):שני כוכבים, טיול לילי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):תיסלם - פרצופה של המדינה, לראות אותה היום תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:היפה והחנון משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שיש דברים שאפשר היה למנוע ובכל זאת הם קורים. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: טוב שאלת בונוס: האם אתם אוהבים ללכת עם מטריות או חושבים שהן מטרד שעם כל רוח קטנה נשברות גם ככה?מאד אוהבת ללכת עם מטריה בדיחה קטנה לסיום:שתי כורדיות שוכבות על הדשא בלילה. האחת אומרת: "תגידי, איזה מקום יותר קרוב, לונדון, או הירח"? עונה לה השנייה: "דייייי... ! את רואה מפה את לונדון"???? סוף שבוע נעים וטוב לכולם

מסכמש"ת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):הוכחה/אהובי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל מיני של קרן פלס מאתמול מההופעה תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האח הגדול. ציטוט/י השבוע:אין דברים כאלה. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמול. הופעה של קרן. סגרנו היום ירח דבש
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אין. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:לראות את מירי פעמיים בשבוע+הופעה של כנסיית השכל האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-מחכה לשבוע הבא. א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חברותי. שאלת בונוס: האם אתם אוהבים ללכת עם מטריות או חושבים שהן מטרד שעם כל רוח קטנה נשברות גם ככה?המטריה שלי לא נשברת

NaniBani

New member
איזו תמונה מדהימה, אני מתמוגגת!

ואיזה יופי! איפה סגרתם ירח דבש? מתי?

veredmp

New member
../images/Emo183.gif מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "טיפה טיפה" בגרסת ניו יורק
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "ניו-יורק" בביצוע של לייזה מינלי (אתם שמים לב לדפוס מסויים?
)
ציטוט/י השבוע: זה זז בין "עברתי!!" ל"יש ניו יורק!!"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שלישי - גם קיבלתי הודעה שעברתי מבחן נוראי שהייתי בטוחה שנכשלתי בו, וגם הושלמו סידורים ראשונים לנסיעה לניו יורק!!
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבוע עמוס תכניות, ממה להתחיל?
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: ניו-יורקי
שאלת בונוס: האם אתם אוהבים ללכת עם מטריות או חושבים שהן מטרד שעם כל רוח קטנה נשברות גם ככה? שונאת מטריות! מעדיפה ללכת עם כובע ומעיל ולהרטב מאשר עם מטריה ולהלחם בה כל הזמן....

veredmp

New member
טוב, אחרי שראיתי את התמונות במאקו, אני חייבת

להוסיף, לא?

sp400

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):שוב תודה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):מכתב לאחי תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:פעילות על טבעית 2 ציטוט/י השבוע:"מה אין דבר כזה' שר איכות החיים?'" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמול סושי וסרט עם חברים משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לימודים משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:אחותי בעזרת השם חוזרת סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שיהיו עוד כאלה שאלת בונוס: האם אתם אוהבים ללכת עם מטריות או חושבים שהן מטרד שעם כל רוח קטנה נשברות גם ככה?אני נטורל הכי כיף להרגיש את הגשם

ady18

Well-known member
מסכמת

טיול לילי אוראינה -אבי פרץ עשה:היום עם החבר שופינג תל אביב וקניית דיסקים משהו שהוריד מזג האוויר שגרם לביטול דברים מצפה שבוע: הבא סרט השבוע במילה אחת חורפי... לא אוהבת מטריות

Music4Life

New member
../images/Emo161.gif הסכמ"ש שלי ../images/Emo140.gif

יאלללללללה שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
אף אחת שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
"Tarja Turunen - until my last breath" תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
יש מאין סדרה כזאת, סרטון בהמשכים ביו טיוב, למי שמכיר שקוראים לזה -"Annoying Orange" וזה קורעעעע אותי תמיד
מתה על זה! ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
תמיד בייבי שלי!!!!!!!!!
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משו שקרה אתמול בלילה....משו קטנטן..אבל שגרם לי להרגיש חרא...אבל יעבור, שטויות משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
לא יודעת...אין שומדבר מיוחד.. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
השבוע לא .... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שבוע פורח
שאלת בונוס: האם אתם אוהבים ללכת עם מטריות או חושבים שהן מטרד שעם כל רוח קטנה נשברות גם ככה?
צכן הם די מטרד. רוב המטריות מתקפלות עם כל רוח...צריך מטריה חזקה ממש....והן מטרד כי תמיד צריך לזכור לא לשכוח אותן לכל מקום שאת הולכת ולסחוב אותן ביד...וממילא אם קר יש עלייך מליון שכבות ודברים ...ואני שונאת להסחב!!!!! זהו סיימתי...אז - שבת שלום חבר'ה

למעלה