סכמ"ש גשום

NaniBani

New member
סכמ"ש תקוותי (לא משנה :) )

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שוב תודה, ממי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מה שבאמת, באמת ומקרוב (וגם "אתה" שקרן כתבה באלבום הראשון לפני התודות, מהמם) תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: חבר'ה! התנתקתי מהכבלים! קשה ליייייייייייייי!
ציטוט/י השבוע: מישהו יקר אמר לי "אומרים שאנשים עם ידיים קרות- יש להם לב חם"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שלישי , לא נושמת בלי הגדוד שלי!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: כרגיל, הדג שלי. אבל בעז"ה תוך כמה זמן כבר יהיה בסדר.... :) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: טיול פתיחה של כל החמשושים של העדה בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: הליקובקטרי (החיידק המדהים שהחליט להתנחל בקיבה שלי, גורם לי לכאבי בטן נוראיייייים) שאלת בונוס: האם אתם אוהבים ללכת עם מטריות או חושבים שהן מטרד שעם כל רוח קטנה נשברות גם ככה? שונאת מטריות, זה נטל מעצבן! ובאמת זה כייף להרגיש את הגשם...
אוהבת אתכם!

viko222

New member
להתנתק מהכבלים?

טוב תכלס הכל יש במחשב. להתנתק מהאינטרנט זה יותר קשה
והציטוט שלך.תמיד כשנוגעים לי ביד המילה הראשונה היא"איזה ידיים קרות!!"ואז אני באלגנטיות"כן.למי שיש ידיים קרות סימן שיש לו לב חם..............."

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):הרגילים:) טיפה טיפה,באה אליכם,תן לי סימן,שירה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):אלבום לילות לבנים-אביב גפן.. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האח הגדול. ציטוט/י השבוע:"אני בגמילה!!!!!" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמול עם חברות שהרבה זמן לא ראיתי,והיום ישנתי מלא! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לחץ בעבודה...והיום אימא שלי נסעה לעמק עם חברים שלה לבקר את אבא שלי ואת אחי ולי לא היה מקום באוטו:( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:בסוף כלום,לא הולכת למירי שבוע הבא,אני בגמילהS: ואין לי תוכניות לכל השבוע:( האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:גמילה! שאלת בונוס: האם אתם אוהבים ללכת עם מטריות או חושבים שהן מטרד שעם כל רוח קטנה נשברות גם ככה?בלי מטריות...

למעלה